TOPlist

Realme GT 2 Pro odhalil podobu, na parametry si ale ještě počkáme

realme gt 2 pro 1

Představení nové vlajkové lodi Realme GT 2 Pro jsme čekali už na nedávné tiskové konferenci, nicméně čínská značka se pouze pochlubila několika technologiemi, které jejich prémiový model dostane. Na odhalení vzhledu jsme si museli počkat až do dnešního dne.

O podobu se opět postaral japonský designér Naoto Fukasawa, který se značkou už dříve spolupracoval na smartphonech Realme GT Master Edition a Explorer Edition. Design Realme GT 2 Pro byl inspirován papírem, jehož texturu se Fukasawa pokusil přenést i na záda chystané vlajkové lodi. Z fotografií bohužel nemůžeme posoudit, jak se mu to podařilo – na to si budeme muset počkat až na případnou recenzi.

Kromě vzhledu ale Realme nic dalšího o svém vlajkovém modelu neprozradilo. Stále se tak spekuluje o čipsetu Snapdragon 8 Gen 1, poddisplejové selfie kameře, AMOLED displeji s rozlišením QHD+ a velikosti 6,7“, až 1TB vnitřní paměti či 65W rychlém nabíjení.

Realme GT 2 Pro se oficiálně představí 4. ledna

Oficiální odhalení proběhne až 4. ledna příštího roku, jak na Twitteru potvrdil generální ředitel Realme Sky Li. Představení telefonu bude nicméně pro pevninskou Čínu a v tuto chvíli není jasné, kdy se Realme GT 2 Pro dostane do Česka a jaká bude případně jeho cena.

Autor článku Michael Chrobok
Michael Chrobok
Zástupce šéfredaktora, fotograf, hráč. Baví mě baseball, F1, urbanismus, filmy Wese Andersona, moderní umění a rozličné fantasy/sci-fi světy. Nepohrdnu dobrým jídlem, zajímavou knihou či výletem do neznáma.

Kapitoly článku