VE ZNAMENÍ TEPLA, MÓDY A POHODLÍ: KAPSULOVÁ KOLEKCE  CURLY SHEARLING OD JENNY FAIRY

VE ZNAMENÍ TEPLA, MÓDY A POHODLÍ: KAPSULOVÁ KOLEKCE CURLY SHEARLING OD JENNY FAIRY

Boty, kabelky a čepice s detaily z umělé kožešiny jsou součástí nejnovější kapsulové kolekce, která je nově v prodeji v CCC. Vysoké boty odkazují na sportovní styl après ski, kabelky a shopperky stejně dobře poslouží v lyžařském středisku i ve městě.

 

Hluboké antracitové, čokoládové a karamelové odstíny, přírodní materiály, neutrální detaily – doplňky z kolekce Gino Rossi pro sezónu zima 2021-2022 čerpají inspiraci u mistrů minimalismu 90. let: Calvina Kleina, Helmuta Langa nebo Donny Karan. 

Haló, haló? Jsou tu 70. léta! Kožich – oblíbený trend hippies – se triumfálně vrací na přehlídková mola, do ulic a na Instagram. Jen si vzpomeňte na krásku Penny Lane, kterou hrála Kate Hudson ve filmu „Na pokraji slávy“ – ta měla na sobě kožich se sametovými kalhotami a krajkovou halenkou. V 90. letech se kožichy oddaly stylu grunge, v kombinaci s džíny a flanelkami, v první dekádě 21. století patřila mezi příznivce kožichů v glamour provedení třeba Jennifer Lopez. V posledních letech se objevují v luxusní verzi. Nedávno jsme s kabelkou s kožíškem mohli spatřit Zoë Kravitz a v moderní bomber bundě, lemované kožichem i Kim Kardashian.  Beránkový kožíšek mají ve své nabídce i módní domy jako Chanel, Celine nebo Louis Vuitton. Bez ohledu na svou podobu, je kožíšek dokonalou volbou pro zimní dny. Teplý, měkký a pohodlný – zvládnete v něm i ty největší mrazy.

V kapsulové kolekci Curly  Shearling od Jenny Fairy má kožich z ovčí kůže lehce sportovní a hodně streetový vzhled. Najdete v ní dva modely bot, dva různé střihy kabelky a kšiltovku. Kotníkové boty s plochou podrážkou lze zakoupit v černé, bílé nebo karamelové barvě a šněrovací botky, farmářského střihu v hnědé a černé barvě. Jednotlivé styly můžete libovolně kombinovat. Hodí se stejně dobře k pleteným teplákovým soupravám, džínům i ke koženým kalhotám. Během zimních výletů do přírody jsou ideální k péřové bundě, ve městě zas s vlněným kabátem.

Doplněním celé stylizace jsou kabelky lemované kožichem. Vaší pozornosti by neměla uniknout objemná XL shopperka, která pojme všechny potřebné předměty…a spoustu dárků. K dispozici je v bílé a v karamelové barvě a rozbije i ten nejformálnější look a učiní jej více trendy. Podobnou funkci má i menší sportovní kabelka – bílá, černá nebo karamelová, s pohodlným cross body provedením. Tento model může mít několik proměn, praktický doplněk během vánočních nákupu se rychle změní v ideální večerní kabelku. Stačí spojit kožich s kůží, hedvábím a sametem a máme tady exkluzivní model.

A pomyslnou třešničkou na dortu jsou kšiltovky, které odvážně kombinují sportovní střih s elegantním zakončením.

S kapsulovou kolekcí Curly Shearling není zima vůbec špatná!

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram