15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Jíme Jinak

Popis:

Zdravé vaření pro děti a maminky

URL:

http://www.jimejinak.cz/

Katalog:

Publikuje:

3,7 položek/den

[KLUB JJ] Hemp fu

13:28
Domácí nesójová verze tofu, kterou využijete do salátů, do různých náplní, pomazánek, podobně jako klasické tofu.

[KLUB JJ] Ladu jinak

12:01
Ladu je výborná bezlepková sladkost, která vás jistě potěší svou rychlou přípravou a také variabilitou. Můžete do něj přidat třeba rozinky, karob a nebo kardamom. V tomto receptu přinášíme hned dvě varianty - lísko-oříškovou a mandlovou.

Okurkový salát s popencem

25.dubna
Máte na zahradě popenec? Přidejte ho do salátu a vytvořte si alternativu na tzaziky. Dostanete do těla sílu divoké jarní zeleniny, potěšíte oko krásnými kvítky a určitě si pochutnáte.

Kurz zdravého životního stylu v Krkonoších (červenec 2024) se slevou pro členy klubu

25.dubna
Chcete se dozvědět více o preventivní i léčebné stravě? Zajímají vás energie potravin a jaký mají vliv na náš organismus i psychiku? Chtěli byste poznat základy celostní diagnostiky, případně jednoduché léčebné procedury? Přidejte se k nám! Nejen že získáte spoustu zajímavých poznatků, ale zároveň strávíte týden v malebné přírodě Krkonoš. V době kurzu se o vaše děti rádi postaráme. Vaši pohodu po…

Rýžová čínská kaše s shiitake

25.dubna
Rychlá, jednoduchá a lahodná rýžová kaše, skvělá jako snídaně nebo lehká večeře, díky houbám shiitake obohacená o chuť umami.

Salát s lebedou a řebříčkem

24.dubna
Nemáte ještě vlastní salát? Skočte na zahradu pro lebedu a řebříček. Chutnají skvěle a jsou plné vitamínů.

Cibulové špagety

24.dubna
Milovníci jednoduchých a rychlých receptů a špaget, tady je jeden pro vás. Cibule a tymián, to je prostě skvělá kombinace. K tomu krásně křupavý tempeh a skvělé jídlo máme na stole cobydup.

Česnáček léčí i chutná

24.dubna
Voní po česneku a navzdory roztomilému názvu je to silák, který zastoupí i medvědí česnek. Naučte se poznávat, sbírat a používat česnáček!

Polévka s houbami shiitake a rýžovými nudlemi

23.dubna
Thajské polévky máme moc rádi, ale nemusíme moc ty hodně pikantní. Tohle je naše, taková česká verze, na nudlovou pho polévku. Sklidila velké ovace, tak věřím, že bude chutnat i vám.

Ředkvičkový dip

23.dubna
Ředkvička je pro mě symbolem jara a zde nám s bylinkami vytvořila super kondiment prakticky na cokoliv.

Pečená dýně s pestem z medvědího česneku

23.dubna
Pečená zelenina s pestem z medvědího česneku je opravdu lahůdka. Využijte sezónu medvědího česneku a užijte si jeho zdravou a skvělou chuť.

Šťavel kyselý v kuchyni

23.dubna
Tenhle lesní šťovík snad každý z nás ochutnal už jako dítě. My jsme jim říkali zelíčko. Rozkošné trojlístky mají ještě rozkošnější květy. A jimi si už teď můžeme zpestřit a zkrášlit naše talíře. V minulosti se používal jako léčivka při trávicích potížích, na pálení žáhy, ale také na rakovinu a Parkinsonovu chorobu.

Ječné hromádky

22.dubna
Jednoduché rychlé sušenky bez cukru, mléka a vajec. V receptu nejsou použita ani jiná sladidla, aby lépe vynikla chuť použitých ingrediencí, kterou by cukr a sladila přebila. Pokud dáváte přednost sladším dezertům, můžete si je samozřejmě dle libosti dosladit.

[KLUB JJ] Jak se stravovat mezi jarem a létem

22.dubna
V čase mezi biologickým jarem a biologickým létem se někteří lidé cítí unavení, honí je chuť na sladké, trpí na nadýmání, jsou podráždění nebo smutní. Víme, čím to je a co se s tím dá dělat, abyste se cítilo v tomto krásném období dobře.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Tel: +420 478571021, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes