Kitchen story |
Popis: Food Blog
|
||||||
DÝŇOVÉ TAGLIATTELE28.října Když se začnou dny krátit a teploty se postupně snižují, přichází na scénu jedno z nejútulnějších ročních období – podzim. Toto období je plné úžasných vůní a chutí, které lákají k vaření a pečení. A co by podzim byl bez ... The post DÝŇOVÉ TAGLIATTELE appeared first on Kitchen story . Slider se smaženým kuřecím masem1.září Grilování je oblíbený způsob trávení volného času, ať už s rodinou, přáteli nebo kolegy. Ale co když nemáte doma gril? Nebo co když chcete ochutnat něco jiného než klasické klobásy a hermelín? Pak je pro vás ideální řešení smažené kuřecí ... The post Slider se smaženým kuřecím masem appeared first on Kitchen story . GRILOVANÉ SARDINKY S BYLINKOVOU SALSOU A RAJČATOVÝM SALÁTEM28.srpna Letní období přináší spoustu příležitostí k pořádání pikniků, grilování a objevování nových gastronomických zážitků. Jedním z těch nejlahodnějších pokrmů, které si můžete vychutnat, jsou grilované sardinky s bylinkovou salsou a osvěžujícím rajčatovým salátem. Tato kombinace chutí a vůní přináší skvělý ... The post GRILOVANÉ SARDINKY S BYLINKOVOU SALSOU A RAJČATOVÝM SALÁTEM appeared first on Kitch… SALÁT S ČERVENOU ŘEPOU, GRANÁTOVÝM JABLKEM A KOZÍM SÝREM28.srpna Saláty jsou jedním z těch pokrmů, které nám mohou dopřát nejen chutný zážitek, ale i potřebné živiny pro naše tělo. V dnešním uspěchaném světě je důležité pamatovat na to, že strava by měla být nejen chutná, ale také vyvážená a ... The post SALÁT S ČERVENOU ŘEPOU, GRANÁTOVÝM JABLKEM A KOZÍM SÝREM appeared first on Kitchen story . JEMNÁ KRUPICOVÁ KAŠE28.srpna Každý z nás má ty chvíle, kdy touží po něčem lahodném, hřejivém a zároveň jednoduchém. A právě v takových chvílích vás může zachránit náš nový recept na Jemnou krupicovou kaši. Je to jedna z těch krásných chutí, které nás vrací ... The post JEMNÁ KRUPICOVÁ KAŠE appeared first on Kitchen story . KUŘECÍ SATAY S ARAŠÍDOVOU OMÁČKOU28.srpna Pokud máte chuť na exotickou dobrodružnou cestu, pak je kuřecí satay s arašídovou omáčkou tou správnou volbou. Tato tradiční asijská lahůdka spojuje jemné kuřecí maso s výraznou chutí arašídové omáčky, vytvářející kombinaci, která pozvedne vaši kuchyni zase o kousek dál. ... The post KUŘECÍ SATAY S ARAŠÍDOVOU OMÁČKOU appeared first on Kitchen story . TVAROHOVÉ LÍVANCE28.srpna Každé ráno přináší nový den plný příležitostí a možností. A co by mohlo být lepšího, než začít ho společně s celou rodinou u jednoho stolu? Ranní snídaně představuje čas, kdy se každý může sejít, sdílet příběhy a plány pro další ... The post TVAROHOVÉ LÍVANCE appeared first on Kitchen story . BROWNIES S VIŠNĚMI V RUMU22.ledna Sladké se u nás dělalo opravdu zřídka, právě proto, že Jirka na sladké moc není. To se ale změnilo s Bertíkem, který si na něčem sladkém se mnou s radostí pochutná. Mám radost, že se tomu můžu teď častěji věnovat ... The post BROWNIES S VIŠNĚMI V RUMU appeared first on Kitchen story . GNOCCHI S PANCETTOU A HOUBAMI19.ledna Každoročně se nemůžeme dočkat, až nám začne houbařská sezóna a my můžeme vyrazit do lesa pro úlovky. Budu upřímný, většinou se nám stane, že houbařskou vlnu nestihneme a nebo vyrazíme do míst, která neznáme a košík zeje prázdnotou. O to ... The post GNOCCHI S PANCETTOU A HOUBAMI appeared first on Kitchen story . KRÉMOVÁ KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA S LANÝŽOVÝM OLEJEM16.ledna Krémové polévky jsme si u nás tak moc oblíbili, že neustále hledáme nové a nové varianty. A tak přišla řeč i na květák. I když to pro Mariku není úplně oblíbená surovina, pořád říkám, že s každou surovinou se dá ... The post KRÉMOVÁ KVĚTÁKOVÁ POLÉVKA S LANÝŽOVÝM OLEJEM appeared first on Kitchen story . CHALUPA MEZI SKLEPY19.prosince Jak už asi většina z vás zaregistrovala, máme náš poslední projekt úspěšně za sebou. Bylo to pro nás hodně náročné období a tak jsme moc rádi, že už to máme hotovo. A tím, že nám spousta z vás píše, abychom ... The post CHALUPA MEZI SKLEPY appeared first on Kitchen story . HŘBET Z DIVOČÁKA S KAŠTANOVOU NÁDIVKOU18.září Když se řekne zvěřina, ne každý je z toho tak unešený jako my Zbožňujeme tu jejich silnou chuť, která nám dost často připomíná chuť jater. Málokdy se stane, že když si můžeme dát zvěřinu tak odmítneme, spíš je tomu ... The post HŘBET Z DIVOČÁKA S KAŠTANOVOU NÁDIVKOU appeared first on Kitchen story . |