15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Kuchyně.cz

Popis:

Vše o bydlení, stavbě, zahradě a realitách

URL:

http://kuchyne.dumazahrada.cz/

Katalog:

Publikuje:

3 položek/měsíc

Silvestrovské ďobání

14.prosince
Štědrovečerní přípravy jsou z většiny hotovy nebo alespoň naplánovány a nachystány. I když na to má málokdo náladu, je na čase začít myslet na oslavy příchodu Nového roku. Silvestr je totiž už za týden!

Prostřít vánoční tabuli bez infarktu

20.října
Slavnostní ubrus, který vytahujeme jen jednou do roka, a nevýslovný stres, že nic na stole najednou není na svém místě. Ano, trocha vzrušení ke štědrovečerní večeři patří. Užijte si ji, vždyť další bude až za rok!

Porcelán pro vzácné chvíle

20.září
Chcete-li mít slavnostní porcelán památečního vzhledu, nemusíte zrovna do antikvariátu. I v současné nabídce najdete starožitný vzhled a skvělou kvalitu.

Nákupy: Přírodní venkovská kuchyně

30.května
Tento interiér je prostý a současně velmi přívětivý. Venkovská kuchyně z masivního dřeva zjemněného přirozenou patinou působí konejšivě a připomíná kuchyni babičky ze starých knížek. Na příjemné atmosféře má zásluhu také množství denního světla, které sem vstupuje velkorysým francouzským oknem.

Architektka radí: Proměna nemoderní kuchyně

30.května
Tato kuchyně toho hodně zažila. Původní nábytek ze 60. let, originální vzdušnou příčku z konce 70. let v jídelně a palubkový obklad z 80. let doplnil lustr, nová podlaha z PVC a bílá kuchyně ve venkovském stylu s fóliovanými dvířky.

Chyby v kuchyni: Barevný mišmaš doplňků

30.května
Tato typicky městská kuchyně na první pohled upoutá výraznými doplňky, vysokým kontrastem a pestrými barvami. Snaha oživit neutrální bílý základ je bezpochyby správná, ovšem forma mohla být zvolena uměřenější…

Med jako dar přírody

30.května
Med je velmi zajímavým produktem včel. Ty létají z květu na květ a sbírají nektar, medovici a sladké šťávy obsažené v rostlinných orgánech. V úlu je pak obohatí látkami z vlastního těla, pozmění je ve svém trávicím ústrojí a uskladní v plátech. Přenášením z buňky do buňky med dozrává a zhodnocuje se. V tomto článku si povíme o léčivých účincích medu – jako daru přírody.

Anne Hathaway: Z vegetariánky milovnicí kuřecího

30.května
Anne Hathaway (29) se několikrát umístila mezi padesáti nejkrásnějšími celebritami Hollywoodu. Jaké jídlo jí nejvíce chutná? Co si ráda vaří a bez čeho si svůj jídelníček nedokáže představit? Nahlédněte s námi pod pokličku jedné z nejoblíbenějších amerických hereček.

Zázvor dokonale prohřeje organismus

30.května
Zázvorový čaj je ideálním nápojem pro zimní večery. „Rozpálí“ vás na maximum, nebo pokud se necítíte nejlépe, zlepší vaše trávení, popřípadě zažene chřipku i nachlazení. Není tento kořen prostě úžasný?!

Tropické ovoce: Ano, či ne?

30.května
V zimě se konzumace tropického ovoce rapidně zvyšuje. Důvod je prostý: Jde totiž o chuťově zajímavé plody bohaté na vitaminy C, E a P, což se v období chřipek hodí...

Jennifer Lopez: Kvůli dietě se stala abstinentkou

30.května
Jennifer Lopez se i ve svých dvaačtyřiceti letech pyšní pěknými ženskými křivkami. Sama ovšem přiznává, že za tím stojí velké úsilí a spousta dřiny. Její dietní program například nedovoluje konzumaci alkoholu a vyžaduje mnoho fyzické aktivity.

Meduňka zklidní pocuchané nervy

30.května
Kdo by neznal meduňku? Její nádherná teple citrónová vůně přináší radost, klidnou mysl a potěší snad každé srdce. A právě o ní si povíme v dnešním článku.

Tip na Nový rok: Hurricane Isaac

30.května
Chcete oslnit na Nový rok nějakým zaručeným trhákem? Namíchejte koktejl pojmenovaný po hurikánu Isaac, na jehož destruktivní sílu vzpomínají na Barbadosu od roku 2006. Long drink Hurricane Isaac vaši oslavu určitě nezničí, i když... to bude záležet na množství vypitých sklenic.

Delikátní zacházení s delikátním nápojem

30.května
Poslední den v roce patří šampaňskému nebo alespoň luxusnímu šumivému vínu. Drahý nápoj žádá velmi jemné zacházení. Žádné zvukové efekty a cákání bublinkami.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Tel: +420 478571021, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes