15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Meredit.cz

Popis:

Magazín pro moderní ženy i muže. Kvalitní články se širokým tématickým záběrem. Společnost, právo, finance, rodina...

URL:

http://www.meredit.cz

Katalog:

Lifestyle

Publikuje:

3 položek/měsíc

Plánujete pořídit dětem elektrické autíčko? Poradíme vám, jak vybrat to pravé!

26.března
Tento druh hračky je velmi oblíbeným způsobem, jak vašim dětem poskytnout zábavu a zároveň podporovat rozvoj dovedností. Jenže na trhu je jich opravdu velké množství a vybrat to pravé právě pro vaše dítě může být oříšek. Dnes jsme si pro vás připravili článek, ve kterém se podíváme na ty hlavní faktory, které je potřeba při […] Příspěvek Plánujete pořídit dětem elektrické autíčko? Poradíme vám, j…

Jaké lodičky zvolit na pracovní schůzku?

14.března
Jaké lodičky jsou vhodné do práce? A které raději nechat doma? Nakombinovat pracovní outfit je někdy velkým oříškem, zvlášť pokud vás čeká důležitá schůzka, porada či výstup před kolegy. V takových situacích musí vše dokonale ladit. Jaké boty tedy zvolit, abyste se cítila sebejistě a pohodlně? Lodičky k pracovnímu či společenskému outfitu padnou dokonale. Co […] Příspěvek Jaké lodičky zvolit na p…

Jalbečný štrůdl jako od babičky – Recept

8.března
Také si neumíte bez jablečného závinu představit vánoční stůl, zimní nedělní odpoledne či prostě posezení u kávy v cukrárně? Štrůdl, jak se jablečnému závinu z taženého nebo listového těsta říká, je v české kuchyni už neodmyslitelná klasika. A ty nejlepší štrůdly známe, jak jinak, od našich babiček. Původ jablečného štrůdlu ovšem najdeme daleko za českými […] Příspěvek Jalbečný štrůdl jako od bab…

Chutná zelňačka, která zasytí i zahřeje – Recept

8.března
Polévka z kysaného zelí je v slovanském prostředí tak oblíbená, že při hledání na internetu najdete desítky různých variant. Zelňačka je polévka, díky níž je chladný zimní večer mnohem přívětivější. Navíc kysané zelí patří mezi zdroje vitamínu C a probiotik. Někdo má rád zelňačku pikantní, proto přidává papriku a pálivější klobásu. Někdo má radši jemnější […] Příspěvek Chutná zelňačka, která zasy…

Tradiční čevapčiči s brambory, horčicí a cibulkou – Recept

8.března
Čevapčiči, čevabčiči, čevapi neboli kebabčeta (v Bulharsku) je tradiční balkánský pokrm, se kterým jste se jistě setkali na dovolené v Chorvatsku, Srbsku, Makedonii, Bosně či v Bulharsku. A pravděpodobně jste zaznamenali, že to jejich čevapčiči chutná úplně jinak, než jak jsme zvyklí ze školních jídelen a veřejného stravování vůbec. Je to tím, že Češi do […] Příspěvek Tradiční čevapčiči s brambor…

5 největších benefitů medu, které si užijete při pravidelné konzumaci

4.března
Med patří mezi nejzdravější sladkosti, jaké si můžete dát. Obsahuje neuvěřitelné množství prospěšných látek, které zlepší vaše zdraví. Při nemoci, nachlazení nebo i běžných dnech vám hodně pomůže. Řekneme vám, jaké benefity má obyčejný včelí med, který máte jistě ve své kuchyni. Kvalitní med obsahuje: Obrovský zdroj energie Vysoký obsah glukózy, tedy přirozeného cukru, je […] Příspěvek 5 největší…

Kvalitní lasagne: Snadný recept s kuřecím masem

8.ledna
Lasagne jsou typický druh italských těstovin a jsou velmi oblíbené zvláště u mladších ročníků. Jídla z těstovin po italsku jsou prostě in. A kdo umí připravit opravdu dobré lasagne, je strávníky obdivován a chválen. Co jsou lasagne? Lasagne jsou těstoviny ve tvarů plátků dlouhých 8 cm a širokých 2,5 cm. Obvykle se zapékají s bešamelem […] Příspěvek Kvalitní lasagne: Snadný recept s kuřecím masem …

Oblíbené jablečné muffiny: Jednoduchý recept

8.ledna
Se zářím přišlo období sklizně jablek, a tak pokud hledáte inspiraci na jablečný moučník, na kterém si pochutná celá rodina, jste tu správně. Vyzkoušejte velmi chutný recept na muffiny s kousky jablek a skořicí, které vám provoní celou domácnost a roztančí chuťové pohárky. Klasické muffiny peče téměř každý, ale takové muffiny, kdy se v každém […] Příspěvek Oblíbené jablečné muffiny: Jednoduchý re…

Vláčná jablečná bábovka: Jak ji snadno upéct?

8.ledna
Není lepší způsob, jak si užít podzim, než v teple domova s hrnkem čaje a dobrým dezertem pozorovat, jak za oknem vítr prohání spadané listí. K podzimu také neodmyslitelně patří jablka, takže dobrý dezert jedině z nich. Vychutnejte si v kruhu svých blízkých jablečnou bábovku a dodejte podzimu ten správný šmrnc. Bábovka vám při pečení […] Příspěvek Vláčná jablečná bábovka: Jak ji snadno upéct? poc…

Tradiční španělský ptáček: Jak ho připravit?

8.ledna
Z názvu by se dalo předpokládat, že tento recept pochází ze Španělska, ale pravda je někde jinde. Španělský ptáček je původní české jídlo, které se připravuje z hovězího masa a ve Španělsku ho opravdu neznají. Historie tohoto velmi oblíbeného jídla sahá až do dvora Rudolfa II., avšak tenkrát se jednalo o závitek z telecího masa. […] Příspěvek Tradiční španělský ptáček: Jak ho připravit? pochází z…
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Tel: +420 478571021, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes