15
nových článků - klikněte pro zobrazení

MojeDílo.cz

URL:

http://mojedilo.ireceptar.cz

Katalog:

Publikuje:

3 položek/měsíc

Indukční zahradní stolek

9.května
Indukční proto, že je hlavním dílem indukční deska. Zahradní proto, že lze stolek využívat na zahradě, a to univerzálně: na čisté i špinavé činnosti, nevadí mu voda ani teplo.

Malý vtipný botník

27.dubna
Chcete mít něco extra? Postavte si tenhle malý botníček. Je to inspirace, zručný kutil přijde na to, jak jednotlivé části udělat a sestavit. Klikněte si, fotky se zobrazí celé.

Jak postavit zahradní krb z šamotových cihel

3.dubna
Po dokončení domku jsme si mimo jiné koupili klasický kotlíkový gril, na kterém jsme grilovali nejrůznější maso a zeleninu. Pro občasné grilování byl dostačující, ale jakmile se sešlo více lidí, pak nám jednoduše nestačil. Proto jsem začal zvažovat pořízení, nebo stavbu něčeho většího. Vzhledem k tomu, že u rodičů zbylo z dřívějška poměrně dost šamotových cihel, jsem se nakonec rozhodl, že si krb postavím sám.Velikost topeniště a výška komínu jsou důležité pro správný tahPřed samotnou stavbou j…

Jak zachránit vlnité plechy

22.března
Kryjí přístřešek zahradního domku víc než petatřicet let, a to ještě léta před tím sloužily kdovíjakým účelům. A tak je natřeme.

Obal na mobil nebo kapsička na cokoliv

7.března
ušijte si obal na mobil ve svých oblíbených barvách. Velikost záleží jen na vás.Celý návod najdete na vysivani.nej-sici-stroje.cz

Balkonový truhlík na květináč - obal

28.února
Dovnitř vložíme větší nádobu s květinou, dřevěný obal bude před sluncem stínit natolik, že se nebude substrát přehřívat. A za chladna zase naopak.Následuje postup výroby. Ale pozor, je to jen pro opravdové kutily.

Jak netradičně, ale zdravě sladit? 3 sladké tipy vonící po ovoci

28.února
Známe to všichni. Ze všech stran slyšíme, jak je cukr škodlivý, tedy, pokud to s ním přeháníme. A přesto to s ním stále přeháníme. Chutě na sladké zvládají s přehledem jenom výjimky. Většina z nás jim podléhá, ať již je to v podobě nejrůznějších sladkostí a cukrovinek, tolik oblíbené čokolády, nebo třeba slazené (přeslazené) bílé kávy nebo vaječného koňaku (případně obojího, resp. všeho dohromady).Cukr sám o sobě samozřejmě není žádný jed, potíž je v tom, že ho do těla dodáváme tolik, že si s n…

Houbový koláč s kuřecím masem

19.února
Kuřecí maso je lehké nejen k jídlu, ale i k přípravě. Pro tento recept jsou vhodná kuřecí prsa, ideálně taková, která mají značku kvality.1. Kuřecí maso omyjte, osušte a nakrájejte na menší kousky. Ty osolte, opepřete a posypte uzenou paprikou.2. Rozpalte pánev a kuřecí maso na oleji osmahněte dozlatova spolu se slaninou, kterou jste nakrájeli na kostičky. 3. Přidejte šalotky nakrájené na čtvrtiny a očištěné houby nakrájené na plátky. Osolte a opepřete. 4. Vše zaprašte moukou a ještě chvíli res…

10 kroků ke kvalitnímu kuřecímu masu

19.února
Kuřecí maso patří mezi základní potraviny a jeho obliba v České republice, Evropě i ve světě stále roste. Je vynikajícím zdrojem bílkovin, má nízkou energetickou hodnotu a velké oblibě se těší i díky své variabilitě v kuchyni. Víte ale, jak poznáte kvalitní kuřecí maso?V roce 2016 byla spotřeba drůbežího masa 27 kg na osobu. A jeho popularita stále roste. Jak poznat kvalitní maso, jaké jsou způsoby zpracování, chlazení, označování drůbežího masa, dělení do jakostních tříd a mnoho dalších odpově…
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Tel: +420 478571021, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes