František Bačík |
Vztahuje se k |
Chuť Ekvádoru vozí na Moravu. Rodina vyrábí čokoládu z původních kakaovníků27.dubna » iRegiony Impuls Už deset let se v Troubelicích na severu Olomoucka mění kakaové boby na čokoládu. Tamní firma rodiny Bačíkových je vozí z Ekvádoru, neboť tam ještě stále lze najít úplně původní nešlechtěné odrůdy kakaovníků. Čokoláda nemusí být hřích26.prosince » Novinky.cz Ještě na začátku minulého století se vydávala v lékárně na předpis. Dnes se pod čokoládou prohýbají regály v supermarketech, přitom v nich vládnou výrobky od nadnárodních producentů. Ovšem najdou se i odvážlivci: rodinné firmy, které chtějí Čechům u… Čokoládovna Troubelice: Marketing musí předávat kus z nás, proto si všechno rádi děláme sami8.prosince » Shoptet Blog „Marketing je jeden z nejdůležitějších faktorů pro úspěšné podnikání. Jsme malá rodinná firma a nedokážeme si představit, že by nám sociální sítě spravoval nějaký externista. Marketing musí předávat kus z nás, jedinečnost našich výrobků a filozofii … Nikdo jim nevěřil, ale oni to dokázali. Vyrobili stroje, opravili starý statek a dělají v něm prvotřídní čokoládu8.prosince » Shoptet Blog Od prvních pokusů rodiny Bačíkových vyrobit čokoládu uběhlo už deset let. Začínali doma v kuchyni bez jakýchkoliv receptur metodou pokus omyl. Až o tři roky později se na trh dostala jejich první tabulka čokolády. Dnes jich prodávají desítky tisíc, … Nikdo jim nevěřil, ale oni to dokázali. Vyrobili stroje, opravili starý statek a dělají v něm prvotřídní čokoládu9.listopadu » Weblogy.cz Od prvních pokusů rodiny Bačíkových vyrobit čokoládu uběhlo už deset let. Začínali doma v kuchyni bez jakýchkoliv receptur metodou pokus omyl. Až o tři roky později se na trh dostala jejich první tabulka čokolády. Dnes jich prodávají desítky tisíc,… Znáte tajemství výroby kvalitní čokolády?20.února » Proženy.cz Při výběru čokolády se zaměřte především na její složení. Hlavní ingrediencí by měly být kakaové boby. |
|