15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Olga Ceralová

Vztahuje se k

PEČEME CUP-CAKES KROK ZA KROKEM: PO TĚCHTO SE ZAPRÁŠÍ

17.května » Svět potravin
Nadýchané těsto a jemný, akorát sladký, perfektně vyšlehaný a ochucený krém – spojení, jenž tvoří cupcake snů. Přestože propracovat se k uspokojivému výsledku kolikrát stojí hned několik pokusů, není z toho třeba dělat vědu. Vsaďte na ozkoušené krém…

Odpalované těsto nemusí být strašák – s naším návodem ho zvládne i začátečník

11.července » Fresh iPrima
Na tradičním věnečku, křupavém Paris-Brestu, Španělskem ovoněných churros, francouzských éclairs nebo oblíbených větrnících si můžete pochutnat i v domácím pros

Dort zdobený jen ovocem a marcipánem už vás nudí? Zkuste dekorování pomocí transfer fólie

29.června » Pro-miminka.cz
Překvapte návštěvu dortem či pralinkami nazdobenými jako z cukrárny – s wow efektem vám pomůže transfer fólie. Její aplikaci zvládnete s trochou trpělivosti úplně hravě a výsledný dojem náročného zdobení zaručeně ohromí. Transferové fólie pro cukrář…

Odpalované těsto nemusí být strašák – s naším návodem ho zvládne i začátečník

10.června » Pro-miminka.cz
Na tradičním věnečku, křupavém Paris-Brestu, Španělskem ovoněných churros, čokoládových éclairs nebo oblíbených větrnících si můžete pochutnat i v domácím prostředí. Stačí udělat první krok a naučit se, jak na odpalované těsto. Právě to tvoří základ…

Odpalované těsto nemusí být strašák – s naším návodem ho zvládne i začátečník

9.června » Tojesenzace.cz
Na tradičním věnečku, křupavém Paris-Brestu, Španělskem ovoněných churros, čokoládových éclairs nebo oblíbených větrnících si můžete pochutnat i v domácím prostředí. Stačí

Připravte si osvěžující italské semifreddo: dezert ze zmrzliny a žloutků

1.června » Žena-in.cz
Částečně zmrzlý dezert italského původu v létě utiší chuť na sladké i studené. Dezert ze zmrzliny, žloutků a cukru na sebe bere spoustu lákavých podob a rozhodně mezi nimi najdete takovou, do níž se zamilujete.

Připravte si osvěžující italské semifreddo: dezert ze zmrzliny a žloutků

7.května » Tojesenzace.cz
Částečně zmrzlý dezert italského původu v létě utiší chuť na sladké i studené. Dezert ze zmrzliny, žloutků a cukru na sebe

Připravte si osvěžující italské semifreddo: dezert ze zmrzliny a žloutků

6.května » Pro-miminka.cz
Částečně zmrzlý dezert italského původu v létě utiší chuť na sladké i studené. Dezert ze zmrzliny, žloutků a cukru na sebe bere spoustu lákavých podob a rozhodně mezi nimi najdete takovou, do níž se zamilujete. Semifreddo mnoho lidí považuje za půvo…

7 jarních tipů pro zdraví, pohodu, ale i pro dobrou chuť

29.dubna » Svět potravin
Příroda konečně otevřela své srdce dokořán, sbírejte bylinky i květy, pochutnejte si na prvních plodech a kouzlete i s našimi sedmi tipy.

Velikonoční pečení podle cukrářky: vláčný mazanec i netradiční beránek

30.března » Fresh iPrima
Český velikonoční stůl tradičně vedle kraslic plní mazance, beránky, perníčky, jidáše i spoustu dalších dobrot. Profesionální cukrářka poradí, jak na to.

Dvě největší výzvy při pečení velikonočního beránka

30.března » Vitalia.cz
[5 minut čtení] Na tradičního beránka můžeme vyzkoušet různé druhy forem a receptů, vždy ale se společným cílem: aby hotový moučník byl vláčný a „nedusil“ a aby i po vyklopení z formy zůstal beránek vcelku a také vestoje na tácu. Beránka v rodině se…

Tato informační stránka o Olga Ceralová zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Olga Ceralová" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes