Olga Ceralová |
Vztahuje se k |
PEČEME CUP-CAKES KROK ZA KROKEM: PO TĚCHTO SE ZAPRÁŠÍ17.května » Svět potravin Nadýchané těsto a jemný, akorát sladký, perfektně vyšlehaný a ochucený krém – spojení, jenž tvoří cupcake snů. Přestože propracovat se k uspokojivému výsledku kolikrát stojí hned několik pokusů, není z toho třeba dělat vědu. Vsaďte na ozkoušené krém… Odpalované těsto nemusí být strašák – s naším návodem ho zvládne i začátečník11.července » Fresh iPrima Na tradičním věnečku, křupavém Paris-Brestu, Španělskem ovoněných churros, francouzských éclairs nebo oblíbených větrnících si můžete pochutnat i v domácím pros Dort zdobený jen ovocem a marcipánem už vás nudí? Zkuste dekorování pomocí transfer fólie29.června » Pro-miminka.cz Překvapte návštěvu dortem či pralinkami nazdobenými jako z cukrárny – s wow efektem vám pomůže transfer fólie. Její aplikaci zvládnete s trochou trpělivosti úplně hravě a výsledný dojem náročného zdobení zaručeně ohromí. Transferové fólie pro cukrář… Odpalované těsto nemusí být strašák – s naším návodem ho zvládne i začátečník10.června » Pro-miminka.cz Na tradičním věnečku, křupavém Paris-Brestu, Španělskem ovoněných churros, čokoládových éclairs nebo oblíbených větrnících si můžete pochutnat i v domácím prostředí. Stačí udělat první krok a naučit se, jak na odpalované těsto. Právě to tvoří základ… Odpalované těsto nemusí být strašák – s naším návodem ho zvládne i začátečník9.června » Tojesenzace.cz Na tradičním věnečku, křupavém Paris-Brestu, Španělskem ovoněných churros, čokoládových éclairs nebo oblíbených větrnících si můžete pochutnat i v domácím prostředí. Stačí Připravte si osvěžující italské semifreddo: dezert ze zmrzliny a žloutků1.června » Žena-in.cz Částečně zmrzlý dezert italského původu v létě utiší chuť na sladké i studené. Dezert ze zmrzliny, žloutků a cukru na sebe bere spoustu lákavých podob a rozhodně mezi nimi najdete takovou, do níž se zamilujete. Připravte si osvěžující italské semifreddo: dezert ze zmrzliny a žloutků7.května » Tojesenzace.cz Částečně zmrzlý dezert italského původu v létě utiší chuť na sladké i studené. Dezert ze zmrzliny, žloutků a cukru na sebe Připravte si osvěžující italské semifreddo: dezert ze zmrzliny a žloutků6.května » Pro-miminka.cz Částečně zmrzlý dezert italského původu v létě utiší chuť na sladké i studené. Dezert ze zmrzliny, žloutků a cukru na sebe bere spoustu lákavých podob a rozhodně mezi nimi najdete takovou, do níž se zamilujete. Semifreddo mnoho lidí považuje za půvo… 7 jarních tipů pro zdraví, pohodu, ale i pro dobrou chuť29.dubna » Svět potravin Příroda konečně otevřela své srdce dokořán, sbírejte bylinky i květy, pochutnejte si na prvních plodech a kouzlete i s našimi sedmi tipy. Velikonoční pečení podle cukrářky: vláčný mazanec i netradiční beránek30.března » Fresh iPrima Český velikonoční stůl tradičně vedle kraslic plní mazance, beránky, perníčky, jidáše i spoustu dalších dobrot. Profesionální cukrářka poradí, jak na to. Dvě největší výzvy při pečení velikonočního beránka30.března » Vitalia.cz [5 minut čtení] Na tradičního beránka můžeme vyzkoušet různé druhy forem a receptů, vždy ale se společným cílem: aby hotový moučník byl vláčný a „nedusil“ a aby i po vyklopení z formy zůstal beránek vcelku a také vestoje na tácu. Beránka v rodině se… |
|