Igor Chramec |
Vztahuje se k |
Vaříme beze zbytku: Salát z pórkové natě9.října » Jak v kuchyni Pórková nať nepatří do koše, ale na talíř! Pórek obsahuje velké množství vitamínů, podporuje činnost mozku, snižuje tuky v krvi a je přírodní zbraní proti… Příspěvek Vaříme beze zbytku: Salát z pórkové natě pochází z Jak v kuchyni Salát z pórkové natě s jablky7.října » Jak v kuchyni Pórková nať rozhodně nepatří do koše, ale na talíř. Pórek s jablkem, medem a citronem, chutná baječně! Jak na to poradí v receptu šéfkuchař restaurace Zátiší Igor Chramec. Příspěvek Salát z pórkové natě s jablky pochází z Jak v kuchyni Krémová rybí polévka a kroketa s uzenou treskou podle šéfkuchaře22.prosince » Lidovky.cz Pakliže vám kapří polévka nechutná, máte mnoho variant, ze který si na štědrovečerní stůl můžete vybrat. Zkuste třeba připravit smetanovou rybí polévku s koketou z uzené tresky podle receptu Igora Chramce, šéfkuchaře restaurace V Zátiší. Další článk… Pesto z mrkvové natě se špagetami v podání šéfkuchaře Igora Chramce4.září » Jak v kuchyni Mrkvovou nať většina z nás vyhazuje, což je velká škoda. Proč? To nám poví Igor Chramec, šéfkuchař restaurace Zátiší. Ukáže nám, jak z mrkvové natě vykouzlíme výborné špagety. Seznamte se s Igorem Chramcem Igor Chramec je executive chef v restauraci… Recept na pesto z mrkvové natě se špagetami podle Igora Chramce4.září » Jak v kuchyni Prázdný talíř nám každý odevzdá i v případě, když mu naservírujeme výborné pesto z mrkvové natě se špagetami podle Igora Chramce. Jedná se o zdravý a jednoduchý pokrm, který si oblíbí celá rodina. Příspěvek Recept na pesto z mrkvové natě se špagetam… Jak na glazovaného candáta s květákem, poradí šéfkuchař18.července » Lidovky.cz Máte chuť na rybu a nevíte, jak ji připravit neotřele? Vyzkoušejte recept šéfkuchaře Igora Chramce z restaurace V Zátiší na glazovaného candáta. Další články k tématu: Chobotnice, šneci, ale i candát. Do které restaurace zajít na vánoční večeři? Učt… Chipsy z květákových listů v podání šéfkuchaře Igora Chramce1.dubna » Jak v kuchyni Květák je v našich kuchyních neprávem opomíjenou zeleninou. Igor Chramec, executive chef restaurace Zátiší, nám ukáže, že z květáku se dá vykouzlit mnohem více! Přesvědčte se sami. Představujeme mistra kuchaře Igora Chramce Igor Chramec je executive… |
|