Nicholas Dale

Vztahuje se k

Lamborghini URUS: Býk na steroidech!

23.března » Epochaplus.cz
Pět let se o tom mluvilo. Museli jsme ustát roky dohadů, očekávání a slibů. Konečně začátkem prosince 2017 Lamborghini odhalilo svůj Urus, první skutečné SUV. A protože Italové tvrdí, že postavili vůbec „nejrychlejší sportovně užitkový vůz“, vymys...

Po jakých jídlech se cítíme být rychleji syti?

15.března » Epochaplus.cz
Chcete zhubnout, ale pořád vás trápí pocit hladu? Máme pro vás dobrou zprávu! Vědci z univerzity ve Warwicku přišli na to, že po některých potravinách se cítíme být syti mnohem rychleji než po jiných. A kdo nemá hlad, ten se přeci nepřecpává! Nich...

Aminokyseliny arginin a lysin mají podle vědců stimulovat pocit sytosti

13.prosince » Doktorka.cz
Vědci zjistili, že aminokyseliny arginin a lysin jsou schopny ovlivňovat rozhodující struktury našeho mozku, jimž předávají impuls spojený s pocitem sytosti. Zjednodušeně řečeno, mohly by nám pomáhat shazovat kilogramy tím, že bychom nepociťovali ...

Vědci objevili 'lék' na hlad. Dodá mozku pocit sytosti

3.listopadu » Nedd
Pocit sytosti je skutečně v hlavě. Vědci objevili, že aminokyseliny arginin a lysin dokážou mozku "namluvit", že tělo už nemá hlad. Pokud se podaří aminokyseliny, které se hojně nacházejí třeba v hovězím, švestkách či mandlích, vhodně aktivovat zv...

Corriere della Sera:Vědci prý objevili, jak zabránit pocitu hladu

30.října » ZDN.cz
Vědci zjistili, že aminokyseliny arginin a lysin jsou schopny ovlivňovat rozhodující struktury našeho mozku, jimž předávají impuls spojený s pocitem sytosti.

Vědci prý objevili, jak zabránit pocitu hladu

29.října » Svět potravin
29. 10. 2017 | Vědci zjistili, že aminokyseliny arginin a lysin jsou schopny ovlivňovat rozhodující struktury našeho mozku, jimž předávají impuls spojený s pocitem sytosti. Zjednodušeně řečeno, mohly by nám pomáhat shazovat kilogramy tím, že bycho...

Vědci: Víme, co ovlivňuje pocit hladu a umíme tomu zabránit

29.října » Web4Trader
Vědci zjistili, že aminokyseliny arginin a lysin jsou schopny ovlivňovat rozhodující struktury našeho mozku, jimž předávají impuls spojený s pocitem sytosti. Zjednodušeně řečeno, mohly by nám pomáhat shazovat kilogramy tím, že bychom nepociťovali ...

Jaká jídla poskytují větší pocit sytosti? Vepřové plecko, hovězí, makrely, kuřata, švestky, čočka nebo mandle

29.října » iROZHLAS
Vědci zjistili, že aminokyseliny arginin a lysin jsou schopny ovlivňovat rozhodující struktury našeho mozku, jimž předávají impuls spojený s pocitem sytosti.

Máte pořád pocit hladu? Vědci možná přišli na zásadní objev

28.října » globe24.cz
Řím - Aminokyseliny arginin a lysin jsou schopny ovlivňovat rozhodující struktury našeho mozku, jimž předávají impuls spojený s pocitem sytosti. Zjednodušeně řečeno, mohly by nám pomáhat shazovat kilogramy. O nové studii informuje italský deník Co...

Jak zabránit pocitu hladu? Vědci jsou patrně na stopě zásadního objevu

28.října » EuroZprávy.cz
Řím - Aminokyseliny arginin a lysin jsou schopny ovlivňovat rozhodující struktury našeho mozku, jimž předávají impuls spojený s pocitem sytosti. Zjednodušeně řečeno, mohly by nám pomáhat shazovat kilogramy. O nové studii informuje italský deník Co...

Vědci prý objevili, jak zabránit pocitu hladu

28.října » Haló noviny
Vědci zjistili, že aminokyseliny arginin a lysin jsou schopny ovlivňovat rozhodující struktury našeho mozku, jimž předávají impuls spojený s pocitem sytosti. Zjednodušeně řečeno, mohly by nám pomáhat shazovat kilogramy tím, že bychom nepociťovali ...

Tato informační stránka o Nicholas Dale zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Nicholas Dale" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2018 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes