|
Vztahuje se k |
Tipy pro přípravu vývaru3:15 » Magazín zdraví Zní to banálně, ale vždy začínejte s co možná nejčerstvějšími surovinami – zeleninou oplývající chutí a vůní a k tomu s výběrem bylinek a koření. Mangoldovo-celerová polévka27.února » Magazín zdraví 2 lžíce olivového oleje, 1 červená cibule, nakrájená nadrobno, 4-5 celerových řapíků, nakrájených nadrobno, lístky odložené, 3-4 stroužky česneku, oloupané a v celku, velký svazek mangoldu, řapíky nakrájené nadrobno, listy natrhané na kusy, malá sní… Vařený zeleninový vývar13.února » Magazín zdraví 4 malé mrkve, nakrájené na středně velké kostičky, 3 celerové řapíky, nakrájené na středně velké kostičky, 2 velké cibule nebo 2 střední pórky, rozpůlené, 1 bobkový list, svazeček směsi bylinek, třeba petrželka, tymián a rozmarýn, 2 lžičky černého p… |
|