Alžběta Dytrychová |
Vztahuje se k |
Co dělat, když zajídáte stres?3.listopadu » Apetitonline.cz Už od dětství v sobě máme zakódováno, že jídlo je „lék“ na všechny naše neduhy. Copak vám maminka neříkala, že když přestanete brečet, tak vám koupí něco dobrého na zub? A tak jsme si rychle zvykli lepit emoční bolístky čokoládou, sušenkami nebo tře… Nejen hokkaido: zajímavé druhy dýní, které lze použít při vaření26.října » Apetitonline.cz Hokkaido, máslová, žaludová nebo špagetová. V současné době na trhu nalezneme nespočet druhů dýní, které si můžeme koupit nebo vypěstovat. Pokud se vám z názvů jednotlivých druhů motá hlava, pak vám přinášíme seznam nejznámějších dýní, ze kterých se… V pořádku, nebo za hranou?...25.října » Marianne.cz Okolo finské premiérky je v posledních dnech pěkně rušno. Neobvykle velký zájem vyvolal snímek Sanny Marinové, na kterém je zachycena v saku s hlubokým výstřihem. I když mnozí tuto fotografii odsoudili, valná část země se za svou premiérku postavila… Mateří kašička: Poklad z úlu,...22.října » Marianne.cz Vítězkami soutěže „pracantky roku“ se každoročně stávají včely! Není divu, vždyť pilně opylovávají květiny, udržují ekosystém v rovnováze, a ještě nám v úlu připravují sladkou a blahodárnou pochoutku jménem med. I když by se mohlo zdát, že včely toh… Jaké ořechy nesmí chybět ve zdravém jídelníčku?19.října » Apetitonline.cz Označují se jako „brainfoods“, vynikají vysokým obsahem minerálních látek a jsou důležitým zdrojem omega-3 mastných kyselin. Řeč je o ořeších, důležitých plodech, na jejichž zázračnou moc spoléhali už naši předkové. Podzimní dekorace, které zvládne...18.října » Marianne.cz Vládní opatření jsou neúprosná, a tak to vypadá, že letošní podzim strávíme v pohodlí svého domova. Jistě nám ale dáte za pravdu, že kvalita života úzce souvisí s útulným a hezkým prostředím. Vyzbrojte se tedy několika pomůckami, a vytvořte originál… Když polévka nestačí aneb 3...16.října » Marianne.cz Podzim už je definitivně tady a s ním i sezona dýňové polévky. Pokud tento lahodný dýňový krém zbožňujete, pak zkuste svou domácí kuchařku rozšířit o další neméně chutné dýňové recepty. Uvidíte, že váš jídelníček bude ihned pestřejší a výživově zají… Sladký život i bez cukru15.října » Apetitonline.cz Cukr moučka, krystal nebo kostkový. Ať už doma skladujete cukr v jakékoliv podobě, jistě nám dáte za pravdu, že ho používáte především při pečení sladkých receptů. Co kdybychom vám ale řekli, že klasický bílý cukr můžete nahradit zdravější variantou… Distanční výuka podle celebrit!...14.října » Marianne.cz Zatímco školy zejí prázdnotou, v domácnostech je opět veselo. Žáci a studenti základních, středních a vysokých škol přecházejí na vzdálenou výuku, která může potrápit nejednoho rodiče. Dobrou zprávou ale je, že v tom nejste sami. Podívejte se na pří… Tradiční české zákusky, které zvládne připravit každý14.října » Apetitonline.cz S láskou vzpomínáte na cukrárny, jejichž nabídka obsahovala poctivé kremrole, obrovský větrník, vysokou špičku nebo věneček se žloutkovým krémem? Pokud patříte k milovníkům tradičních českých zákusků, pak nezoufejte. Vždyť klasické zákusky můžete př… Pletení je zpátky v módě! 7...12.října » Marianne.cz Ohrnovali jste v dětství nos nad svetry, které vám upletla babička? Nechtěli jste nosit zděděný svetr pro své starší sestře? A doufali jste, že vánoční "měkouš" nebude obsahovat další pár kousavých ponožek? To, co jsme před několika lety považovali … Slavné zahraniční polévky, které se zabydlely v naší kuchyni11.října » Apetitonline.cz České babičky dobře věděly, že polévka je grunt. Stejný názor ale zastávají také jejich vzdálené příbuzné ve Španělsku, Itálii nebo třeba v Rusku. A tak má snad každý národ na světě svou „typickou" polévku, na kterou nedá dopustit. My jsme vybrali n… |
|