Alexandr Fedorchenko |
Vztahuje se k |
Fyzici přišli na to, proč se jídlo lepí na pánev14.prosince » Praha Press Někdy se jídlo přilepí i na pánev s nepřilnavým povrchem, přestože člověk použije olej. Odborníci z Ústavu termomechaniky AV ČR odhalili proč. Může za to suchá skvrna v důsledku termokapilárních sil. Čím je olej teplejší, tím rychleji na pánvi suchá… Fyzici přišli na to, proč se jídlo lepí na pánev5.března » InfoDnes.cz Někdy se jídlo přilepí i na pánev s nepřilnavým povrchem, přestože člověk použije olej. Odborníci z Ústavu termomechaniky AV ČR odhalili proč. Může za to suchá skvrna v důsledku termokapilárních sil. Čím je olej teplejší, tím rychleji na pánvi suchá… Fyzici přišli na to, proč se vlastně jídlo lepí na pánev5.března » TechFocus.cz Někdy se jídlo přilepí i na pánev s nepřilnavým povrchem, přestože člověk použije olej. Odborníci z Ústavu termomechaniky AV ČR odhalili proč. Proč se jídlo lepí na pánev5.března » SCIENCE mag.cz Fenomén suchých skvrn se objevuje např. i v destilačních kolonách nebo při chlazení elektroniky. Někdy se jídlo přilepí i na pánev s nepřilnavým povrchem, přestože člověk použije olej. Odborníci z Ústavu termomechaniky AV ČR odhalili proč. Může za t… Fyzici popsali, proč se jídlo i na pánvi s nepřilnavým povrchem připaluje4.března » Novinky.cz Nezřídka se nám při vaření stane, že se chystaný pokrm přilepí i na pánev s nepřilnavým povrchem, přestože použijeme olej. Odborníci z Ústavu termomechaniky Akademie věd ČR nyní odhalili, proč tomu tak je. |
|