15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Alexandr Fedorchenko

Vztahuje se k

Fyzici přišli na to, proč se jídlo lepí na pánev

14.prosince » Praha Press
Někdy se jídlo přilepí i na pánev s nepřilnavým povrchem, přestože člověk použije olej. Odborníci z Ústavu termomechaniky AV ČR odhalili proč. Může za to suchá skvrna v důsledku termokapilárních sil. Čím je olej teplejší, tím rychleji na pánvi suchá…

Fyzici přišli na to, proč se jídlo lepí na pánev

5.března » InfoDnes.cz
Někdy se jídlo přilepí i na pánev s nepřilnavým povrchem, přestože člověk použije olej. Odborníci z Ústavu termomechaniky AV ČR odhalili proč. Může za to suchá skvrna v důsledku termokapilárních sil. Čím je olej teplejší, tím rychleji na pánvi suchá…

Fyzici přišli na to, proč se vlastně jídlo lepí na pánev

5.března » TechFocus.cz
Někdy se jídlo přilepí i na pánev s nepřilnavým povrchem, přestože člověk použije olej. Odborníci z Ústavu termomechaniky AV ČR odhalili proč.

Proč se jídlo lepí na pánev

5.března » SCIENCE mag.cz
Fenomén suchých skvrn se objevuje např. i v destilačních kolonách nebo při chlazení elektroniky. Někdy se jídlo přilepí i na pánev s nepřilnavým povrchem, přestože člověk použije olej. Odborníci z Ústavu termomechaniky AV ČR odhalili proč. Může za t…

Fyzici popsali, proč se jídlo i na pánvi s nepřilnavým povrchem připaluje

4.března » Novinky.cz
Nezřídka se nám při vaření stane, že se chystaný pokrm přilepí i na pánev s nepřilnavým povrchem, přestože použijeme olej. Odborníci z Ústavu termomechaniky Akademie věd ČR nyní odhalili, proč tomu tak je.

Tato informační stránka o Alexandr Fedorchenko zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Alexandr Fedorchenko" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes