Huy Fong |
Vztahuje se k |
Další výpadek ikonické pálivé omáčky. Srirachy bude nedostatek minimálně do září23.května » KupiMagazín.cz Mezi milovníky pálivého jídla snad neexistuje člověk, který by ani jednou neochutnal pálivou omáčku Huy Fong Sriracha s typickým zeleným víčkem a ikonickým kohoutem na obalu. V posledních letech se však zákazníci setkávají s nedostatkem tohoto oblíb… Odpovídáme na nejpalčivější otázku loňského roku: Kam se poděla Sriracha s kohoutem?22.ledna » Reflex.cz Sriracha s kohoutem byla skoro třicet let standardní výbavou každé kuchyně, restaurace a jídelny. K nalezení byla ve stáncích levného občerstvení i mezi ingrediencemi michelinských šéfkuchařů. Před zhruba rokem se ale světem začala šířit panika. Sri… 6 asijských omáček: Jak chutná hoisin, ústřicová nebo teriyaki a jak je využít při vaření?23.května » Apetitonline.cz 6 asijských omáček: Jak chutná hoisin, ústřicová nebo teriyaki a jak je využít při vaření? hana.kovarikova 23.05.2023 11:45 Omáčka, která nesmí chybět v žádném asijském bistru. Připravte si oblíbenou srirachu1.března » Apetitonline.cz Omáčka, která nesmí chybět v žádném asijském bistru. Připravte si oblíbenou srirachu sabina.jarosova 02.03.2023 09:21 Omáčku s kohoutem zná snad každý. Aneb jak vietnamský uprchlík zbohatl na pálivé Srirache20.února » Forbes Příběh omáčky Sriracha začal v prosinci 1978. David Tran začal vyrábět pálivou omáčku hned po svém příjezdu do Los Angeles. Dnes je známá snad po celém světě a představuje miliardový byznys. Tehdy třiatřicetiletý Vietnamec opustil svůj domov s téměř… Sriracha. Příběh miliardové omáčky, kterou zná každý5.srpna » E15.cz Neobejde se bez ní žádná asijská restaurace, každý si hned zapamatuje její typický vzhled – logo kohouta a zelené víčko. Pálivá omáčka Sriracha se za více než 40 let existence stala kultovní záležitostí a ze Spojených států se rozšířila i do evropsk… Slavnou chilli omáčku s kohoutem teď v regálech nenajdete! Srirachu si ale vyrobíte i doma3.srpna » KupiMagazín.cz Pálivá omáčka sriracha je mezi ostatními ikonickou legendou. Zářivě červená lahev se zeleným vrškem a logem kohouta má své stálé místo v mnoha kuchyních i restauracích. Nebo spíše měla. Výrobce se totiž potýká s dlouhodobým výpadkem a není jisté, kd… Ikonické omáčky Sriracha bude nedostatek. Může za to mizerná úroda chilli papriček10.června » Echo24.cz Hrozí nedostatek ikonické chilli omáčky Sriracha. Kalifornský Huy Fong Foods, který ji vyváží do celého světa, přestal přijímat objednávky od odběratelů. Důvodem je katastrofální úroda chilli papriček. Firma neví, kdy bude moci obnovit výrobu, ale o… Sriracha v ohrožení. Známý výrobce omáčky bojuje s nedostatkem chilli papriček9.června » E15.cz Špatné počasí způsobuje nedostatek kvalitních chilli papriček, což ohrožuje produkci populární omáčky Sriracha, informoval o tom její výrobce Huy Fong Foods. První náznaky problémů přiznala společnost odběratelům už před dvěma měsíci, nyní nedostate… 6 asijských omáček: jak chutná hoisin, ústřicová nebo teriyaki a jak je využít při vaření?13.března » Apetitonline.cz 6 asijských omáček: jak chutná hoisin, ústřicová nebo teriyaki a jak je využít při vaření? hana.kovarikova 13.03.2022 07:00 Omáčka, která nesmí chybět v žádném asijském bistru. Připravte si oblíbenou srirachu9.března » Apetitonline.cz Omáčka, která nesmí chybět v žádném asijském bistru. Připravte si oblíbenou srirachu sabina.jarosova 09.03.2022 06:53 |
|