15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Adam Furthner

Vztahuje se k

Jak na vánočního kapra. Cenné rady šéfkuchaře z Třeboně

22.prosince » Žena-in.cz
I když si Vánoce bez kapra nedovedeme představit, spousta lidí nemá tuhle nejznámější českou rybu příliš v lásce. A to je velká škoda, neboť z ní můžete vykouzlit spousta skvělých a chutných pokrmů. Jak? To nám poradí šéfkuchař třeboňského hotelu Zl…

Jak na kapra bez kostí, který bude všem chutnat. Do ledničky nejvýš na tři dny

20.prosince » Vitalia.cz
Abyste si na kaprovi pochutnali, je třeba dobře vybrat, kde kapra budete kupovat, jaké bude mít oči i žábry a neméně podstatné je i to, kdy ho budete kupovat. V lednici totiž vydrží maximálně tři dny. A ten vakuovaný možná ještě kratší dobu.

Jak vybrat a správně připravit vánočního kapra? Cenné rady šéfkuchaře z Třeboně

15.prosince » Fresh iPrima
I když si většina z nás Vánoce bez kapra nedovede představit, spousta lidí nemá tuhle nejznámější českou rybu příliš v lásce. A to je velká škoda, neboť z ní můžete vykouzlit spousta skvělých a chutných pokrmů. Jak? To nám poradí šéfkuchař třeboňské…

Podle čeho vybírat vánočního kapra a jak na to, aby nebyl cítit bahnem. Radí šéfkuchař a přidává pár receptů

1.prosince » ČtiDoma.cz
I když si Vánoce bez kapra nedovedeme představit, spousta lidí nemá tuhle nejznámější českou rybu příliš v lásce. A to je velká škoda, neboť z ní můžete vykouzlit spoustu skvělých a chutných pokrmů. Jak? S tím nám poradí šéfkuchař třeboňského hotelu…

Kapr je skvělá ryba, jen se to s ním musí umět. Cenné rady šéfkuchařů

22.prosince » Seznam Zprávy
Fíglů, jak si poradit s kaprem, je celá řada. Ale většina z nich má společného jmenovatele: zbavte se co nejvíce kapřího tuku! Právě kvůli jeho nepříjemné pachuti kapr mnoha lidem nechutná.

Recepty z Třeboňska: rybí polévka, kapr s omáčkou, okoun na česneku či buchtičky s krémem

4.července » Novinky.cz
Krajová kuchyně jižních Čech se neobejde bez ryb, hub a brambor. Executive chef restaurace hotelu Zlatá hvězda v Třeboni Adam Furthner ukazuje, jak je možné skloubit tradici s moderním vařením.

Krupicové Flameri

3.června » NašeHvězdy.cz
Executive chef Adam Furthner, z restaurace Zdejší Kuchyně, která se nachází v třeboňském hotelu Zlatá hvězda, si připravil krupicové flameri, což je něco jako staročeská verze slavné panna cotty. Ingredience na 1 silikonovou formu 1 l mléka špetka s…

Staročeská Panna cotta září ve Zlaté hvězdě

3.června » iLuxus.cz
Unikátní dezert, který představuje most mezi starodávnou a moderní českou gastronomií. A který současně ukazuje, jak také může chutnat a vypadat oblíbená dětská pochoutka v moderní podobě. Jedním slovem flameri, tedy něco jako staročeská Panna cotta…

Staročeská verze slavné panna cotty. Vyzkoušejte krupicové flameri

10.května » Lidovky.cz
Krupicové flameri je něco jako staročeská verze slavné panna cotty. Jedná se o lehounký krupicový krém se šlehanými bílky. Jak na něj poradí šéfkuchař Adam Furthner z restaurace Zdejší Kuchyně třeboňského hotelu Zlatá hvězda

Kulinární překvapení v třeboňské Zlaté hvězdě

30.dubna » iLuxus.cz
Za výbornou kuchyní můžete vyrazit i do regionů. Příjemné kulinární překvapení na vás čeká v restauraci Zdejší kuchyně v hotelu Zlatá hvězda v Třeboni, kterou má na starosti mladý a talentovaný šéfkuchař Adam Furthner. Na jeho novém menu najdete řad…

Tato informační stránka o Adam Furthner zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Adam Furthner" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes