Adam Furthner |
Vztahuje se k |
Jak na vánočního kapra. Cenné rady šéfkuchaře z Třeboně22.prosince » Žena-in.cz I když si Vánoce bez kapra nedovedeme představit, spousta lidí nemá tuhle nejznámější českou rybu příliš v lásce. A to je velká škoda, neboť z ní můžete vykouzlit spousta skvělých a chutných pokrmů. Jak? To nám poradí šéfkuchař třeboňského hotelu Zl… Jak na kapra bez kostí, který bude všem chutnat. Do ledničky nejvýš na tři dny20.prosince » Vitalia.cz Abyste si na kaprovi pochutnali, je třeba dobře vybrat, kde kapra budete kupovat, jaké bude mít oči i žábry a neméně podstatné je i to, kdy ho budete kupovat. V lednici totiž vydrží maximálně tři dny. A ten vakuovaný možná ještě kratší dobu. Jak vybrat a správně připravit vánočního kapra? Cenné rady šéfkuchaře z Třeboně15.prosince » Fresh iPrima I když si většina z nás Vánoce bez kapra nedovede představit, spousta lidí nemá tuhle nejznámější českou rybu příliš v lásce. A to je velká škoda, neboť z ní můžete vykouzlit spousta skvělých a chutných pokrmů. Jak? To nám poradí šéfkuchař třeboňské… Podle čeho vybírat vánočního kapra a jak na to, aby nebyl cítit bahnem. Radí šéfkuchař a přidává pár receptů1.prosince » ČtiDoma.cz I když si Vánoce bez kapra nedovedeme představit, spousta lidí nemá tuhle nejznámější českou rybu příliš v lásce. A to je velká škoda, neboť z ní můžete vykouzlit spoustu skvělých a chutných pokrmů. Jak? S tím nám poradí šéfkuchař třeboňského hotelu… Kapr je skvělá ryba, jen se to s ním musí umět. Cenné rady šéfkuchařů22.prosince » Seznam Zprávy Fíglů, jak si poradit s kaprem, je celá řada. Ale většina z nich má společného jmenovatele: zbavte se co nejvíce kapřího tuku! Právě kvůli jeho nepříjemné pachuti kapr mnoha lidem nechutná. Recepty z Třeboňska: rybí polévka, kapr s omáčkou, okoun na česneku či buchtičky s krémem4.července » Novinky.cz Krajová kuchyně jižních Čech se neobejde bez ryb, hub a brambor. Executive chef restaurace hotelu Zlatá hvězda v Třeboni Adam Furthner ukazuje, jak je možné skloubit tradici s moderním vařením. Krupicové Flameri3.června » NašeHvězdy.cz Executive chef Adam Furthner, z restaurace Zdejší Kuchyně, která se nachází v třeboňském hotelu Zlatá hvězda, si připravil krupicové flameri, což je něco jako staročeská verze slavné panna cotty. Ingredience na 1 silikonovou formu 1 l mléka špetka s… Staročeská Panna cotta září ve Zlaté hvězdě3.června » iLuxus.cz Unikátní dezert, který představuje most mezi starodávnou a moderní českou gastronomií. A který současně ukazuje, jak také může chutnat a vypadat oblíbená dětská pochoutka v moderní podobě. Jedním slovem flameri, tedy něco jako staročeská Panna cotta… Staročeská verze slavné panna cotty. Vyzkoušejte krupicové flameri10.května » Lidovky.cz Krupicové flameri je něco jako staročeská verze slavné panna cotty. Jedná se o lehounký krupicový krém se šlehanými bílky. Jak na něj poradí šéfkuchař Adam Furthner z restaurace Zdejší Kuchyně třeboňského hotelu Zlatá hvězda Kulinární překvapení v třeboňské Zlaté hvězdě30.dubna » iLuxus.cz Za výbornou kuchyní můžete vyrazit i do regionů. Příjemné kulinární překvapení na vás čeká v restauraci Zdejší kuchyně v hotelu Zlatá hvězda v Třeboni, kterou má na starosti mladý a talentovaný šéfkuchař Adam Furthner. Na jeho novém menu najdete řad… |
|