Luděk Hauser |
Vztahuje se k |
Kotlíkový guláš z berana nebo jen šmirkas? Rozhodněte se v Masnejch24.února » Českobudějovický deník Bude hrať hudba a jedlo zo stolov pretekať! Tak by se daly shrnout Dny slovenské kuchyně v budějovických Masných krámech. Nacpat si bříška můžete až do neděle 26. února. Teď je správný čas na vepřové18.ledna » Českobudějovický deník Zabijačkové speciality neodmyslitelně patří k masopustu, který končí na Popeleční středu. Ta letos připadá na 26. února. Pstruzi čekají V MASNÝCH20.dubna » Českobudějovický deník České Budějovice - RYBA I MEDVĚD. Pstruhovou sezonu zahajují v budějovických Masných krámech speciální velikonoční nabídkou. Jak láká šéfkuchař Luděk Hauser (na snímku se servírkou Nicole Adámkovou), ochutnat můžetei pstruha na modro. Pochutnejte si na slovenských specialitách v Masných krámech22.února Letošní „Dny slovenské kuchyně“ v Masných krámech v Českých Budějovicích proběhnou od 20. do 26. února. „Hosté najdou v našem menu řadu slovenských jídel, jako jsou kapustnica, halušky, strapačky i několik specialit ze skopového masa. Halušky si bud… |
Jan Veselý
- Český basketbalista
Hokej
- Hra na ledě
|