Alfréd Hrdý |
Vztahuje se k |
Provokativní bistro v Petrské čtvrti se zaměřilo na přípravu tapas, které oslní svou pestrostí a kreativitou31.ledna » Ekonom iHNed.cz V malé kuchyni kouzlí šéfkuchař Alfréd Hrdý. Minimálně polovina pokrmů překračuje hranice bistro stylu a blíží se nabídce klasické restaurace. Většině hostů učarovala chuť marinovaného lososa podávaného s pikantním krémem z mascarpone. Tapas má tisíce variant, není to jen občerstvení k vínu, říká šéfkuchař30.prosince » Lidovky.cz Pracoval v několika pražských restauracích, nyní zakotvil v Bistru Provocateur v centru velkoměsta. Menu je zde postavené především a tapas. Dá se vůbec v téhle oblasti experimentovat? „Snažíme se menu často měnit a pracovat s rozmanitými surovinami… |
KSČM
- Levicová politická strana
Miloš Zeman
- Prezident ČR
|