15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Andrea Hrečková

Vztahuje se k

Vnímání energií bylin a poznávání sebe samých je dnes nedílnou součástí našeho bytí, přiznávají manželé Matějkovi, tvůrci proje

20.dubna » bezHladoveni.cz
Melanie a Štěpán Matějkovi jsou vášnivými sběrateli a konzumenty divokých bylin. Skrze rodinný projekt školí, učí a předávají široké veřejnosti své letité zkušenosti s bylinkami a jejich pozitivními účinky na lidské zdraví. Jak si divoké bylinky zam…

Proč to celé děláme? Snažíme se nabourávat paradigmata ve stravování, říká Jiří Vosýnek, zakladatel projektu Jídlo Baví

21.července » bezHladoveni.cz
Jirka spolu se svým týmem vytvořili unikátní gastronomický projekt „Jídlo Baví“. Vaří nutričně vyvážená jídla bez živočišných surovin, s láskou k tělu a zemi, které šetří. Představují tak otevřenou variantu zažitých zvyků konvenčního stravování. Můž…

RECEPT: Rychlé a jednoduché těstoviny s extra porcí bílkovin

30.července » bezHladoveni.cz
Toužíte po teplém, rychle uvařeném jídle, které vás zahřeje, zasytí a nutričně vyživí? K jeho přípravě vám postačí jen pár ingrediencí. Za 5-10 minut máte hotovo! Těstoviny rychle a jednoduše plné bílkovin Ingredience: Porce čočkových nebo jiných 10…

S jídlem se pojí i emoce nebo vzpomínky, říká Týnka z TOJIDLO

6.května » bezHladoveni.cz
Náš první rozhovor s Týnkou Skalickou sklidil loni velký úspěch. Proto jsme se rozhodli úspěšnou blogerku znovu vyzpovídat a zjistit, co je u ní nového. Možná vás to překvapí, ale svou pozornost kromě zdravé výživy nově zaměřila i na nezdravá jídla.…

Fyzioterapeut Petr Zahradník: Čím více pohybu tělu dopřejeme, tím lépe bude fungovat

15.dubna » bezHladoveni.cz
Dr. Petra Zahradníka, Ph.D., potkáte ve fyzioterapeutické ambulanci SPINEZIO, kde rychle a efektivně pomáhá pacientům od bolestí různých částí těla. Za svou letitou praxi dobře ví, že za bolestmi často stojí psychika a nastavení mysli. V názoru ho u…

Pečená zelenina s quinoou, čočkou a kešu dresinkem

13.dubna » bezHladoveni.cz
Přinášíme další recept ze série na přípravu jednoduchých a odlehčených jídel. Tentokrát vyhrála pečená zelenina s čočkou, quinoou a ořechovým dresinkem. A jakou kombinaci zdravých potravin máte rádi vy? Zelenina z plechu s čočkou, quinoou a kešu dre…

Důležité je nepohodu řešit, radí fyzioterapeut Petr Zahradník

8.dubna » bezHladoveni.cz
Zakladatel fyzioterapeutické ambulance SPINEZIO Dr. Petr Zahradník, Ph.D., pomáhá lidem od bolestí těla tak, aby se jim nevracely jako bumerang. Díky práci s dětmi vnímá nadřazenost a sílu myšlenek a jejich energii na lidské tělo. Co o nás energie, …

Chceme pomoci tomu, aby bylo normální o sebe pečovat, říkají František a Michal z Lokloku

25.března » bezHladoveni.cz
Františka a Michala nebavilo večer v baru pít pouze alkohol nebo nápoje plné cukru. Ve snaze přinést do životů svých i ostatních lidí svobodu, začali vyrábět kombuchy, které se brzy staly součástí společenské změny směřující ke zdravější, udržitelně…

RECEPT: Zapečené palačinky s kešu smetanou

23.března » bezHladoveni.cz
Zbyly vám palačinky z předešlého dne? Lepší než studené jsou plněné fazolovo-bramborovou směsí, zapečené s rajčaty a kešu smetanou. Věříme, že si je zamilujete hned po prvním soustu. Slané palačinky zapečené s kešu smetanou Ingredience: 1/3 hrnku či…

Jak rozpoznat kvalitní ryby od méně kvalitních a proč je zařadit do jídelníčku, radí Marek z Boxxi.cz

18.března » bezHladoveni.cz
Katy, Petra a Marek nedají dopustit na ryby a dobré víno. Společně si jejich chutě užívali tak dlouho, až vznikl projekt Boxxi. Díky němu můžete konzumovat kvalitní mořské ryby spolu s vínem v pohodlí domova i vy. Marku, co vás vedlo k rozhodnutí za…

RECEPT: Kari z červené řepy

16.března » bezHladoveni.cz
Jíte očima? Kari z červené řepy na vás udělá dojem. O dokonalý chuťový zážitek se postará směs kokosového mléka, kmínu, zázvoru, chilli a kari koření. Kari s červenou řepou a kešu ořechy Ingredience: Menší červená řepa Hrst růžiček květáku 2 lžíce o…

RECEPT: Zdravá verze tortillových chipsů nachos s fazolemi a quinoou

9.března » bezHladoveni.cz
Vařte jako Mexičani. Tedy skoro. S drobnou obměnou můžete i z ne příliš výživného jídla vykouzlit zdravou a nutričně vyváženou dobrotu. Jak na ni? Držte se našeho receptu. Zdravé nachos s mexickými fazolemi a quinoou Ingredience: Hrst pečených rýžov…

Tato informační stránka o Andrea Hrečková zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Andrea Hrečková" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes