Ivo Jedlička |
Vztahuje se k |
Design na startu. Ivo Jedlička o příběhu svého jídelního servisu, kolektivní tvorbě a mezioborové spolupráci11.listopadu » czechdesign.cz V sérii článků Design na startu budeme skrze rozhovory mapovat cestu mladých designérů a sledovat, jak komplexní může být charakter této profese. Málokterý designér se totiž věnuje pouze jedné činnosti. Většinou se vedle vlastní tvorby z niterné pot… Experiment k večeři20.října » Respekt.cz Umělec spojil řemesla. Vznikla miska v trojobalu i talíř jako laminované těsto19.října » iDNES.cz Lze techniky vaření přenést i na výrobu nádobí? Stejnou otázku si položil absolvent pražské Vysoké školy uměleckoprůmyslové (UMPRUM) Ivo Jedlička. Inspirován technikami a postupy z kuchyně vytvořil šest designů nádobí. K výslednému produktu však byl… Borůvky od Zátoně v neobvyklém nápoji. Vinař je přimíchal do frizzanté15.října » Českokrumlovský deník Nezvyklá novinka vyrazila na cestu k milovníkům vína. Fakticky je to víno, ale nesmí se tak jmenovat. V každé láhvi perlivého frizzanté je zkapalněné přátelství dvou mužů. Na jedné straně uznávaný vinař Josef Valihrach z Krumvíře na Břeclavsku, na d… Borůvkové víno? Neobvyklý nápoj připravil vinař Josef Valihrach z Krumvíře15.října » Znojemský deník Nezvyklá novinka vyrazila na cestu k milovníkům vína. Fakticky je to víno, ale nesmí se tak jmenovat. V každé láhvi perlivého frizzanté je zkapalněné přátelství dvou mužů. Na jedné straně uznávaný vinař Josef Valihrach z Krumvíře na Břeclavsku, na d… Když se spojí designér a šéfkuchař. Projekt Cooking the Craft páruje pokrmy s nádobím2.října » E15.cz Sklenka, která svým tvarem připomíná kus ledu, vrstvený talíř evokující plundrové těsto nebo miska obalená ve „strouhance“ z keramické hlíny. Tak vypadá kolekce nádobí z projektu Cooking the Craft, s níž designér Ivo Jedlička úspěšně zakončil své st… Sklenice připomínající kroucené bonbónky a další skvosty navrhl designér Ivo Jedlička ve spolupráci s UM4.září » czechdesign.cz Podniky Ambiente jsou nejen obrazem moderní gastronomie, ale také poctou českému designu a lokálním materiálům. V sérii článků a videí představujeme práci českých designérů, kteří navrhli exkluzivní design skla, porcelánu, keramiky a dalšího užitého… Skleničky inspirované bonbóny a talíře jako z laminovaného těsta. Mladý designér hravě spojuje řemesla30.srpna » CzechCrunch Designér Ivo Jedlička se v diplomové práci na UMPRUM rozhodl spojit svůj obor s vařením. Vzniklo nádobí, které vypadá, jako by bylo k snědku. Článek Skleničky inspirované bonbóny a talíře jako z laminovaného těsta. Mladý designér hravě spojuje řemes… Lze techniky vaření přenést na nádobí? Odpověď ukáže mladý designér na pop-upu s Ambiente26.srpna » ProtiŠedi.cz Během výstavy diplomových prací pražské UMPRUM představil Ivo Jedlička svůj projekt “Cooking the craft”, který odráží techniky přípravy pokrmů. Unikátní kolekce nádobí vznikla v propojení s centrem vzdělávání a inovací UM od Ambiente. Práce na proje… Kapr je tradičně nejprodávanější vánoční rybou. V opavské prodejně Povodí Odry prodají až 2 tuny denně21.prosince » TV Polar V prodejně ryb Povodí Odry v Opavě teď mají napilno. Denně sem míří stovky lidí pro svou oblíbenou vánoční rybu. Těch je letos dostatek, jen v Petrově rybníku jich vylovili 40 tun. Povodí Odry vylovilo z Petrova rybníka v Krnově 40 tun ryb, více než loni14.listopadu » Agris Státní podnik Povodí Odry vylovil z Petrova rybníka v Krnově na Bruntálsku 40 tun ryb, o dvě tuny více než loni. Ryby jsou určeny také na vánoční stůl. Už v říjnu vodohospodáři provedli výlov dalších čtyř menších rybníků. Povodí Odry vylovilo z Petrova rybníka v Krnově 40 tun ryb, o dvě tuny více než loni14.listopadu » Zemědělec Státní podnik Povodí Odry vylovil z Petrova rybníka v Krnově na Bruntálsku 40 tun ryb, o dvě tuny více než […] |
|