Alena Jurionová |
Vztahuje se k |
Levitate: Může asijskoseverská fúze fungovat? Rozhodně ano!17.února » Lidovky.cz Může fungovat fúze asijské a severské kuchyně? Za odpovědí se vydáváme do restaurantu Levitate. Chu Phuong Duy, šéfkuchař a spolumajitel, dříve vařil v SaSaZu, v hotelu Mandarin Oriental a v Soho. Odvaha a kreativita mu rozhodně nechybějí... Z rušné… The Bistro: Skvělý personál a jídlo potěšilo, ale nezatížilo žaludek10.února » Lidovky.cz Bistra jsou momentálně asi nejmódnějším typem podniku. Majitel staroměstské restaurace La Veranda a průhonické Babiččiny zahrady Jurij Kolesnik, původem z ukrajinské Oděsy, se evidentně rozhodl této vlny využít a v Londýnské, kousek od I. P. Pavlova… The Eatery: skvělé chuťové variace a milé překvapení z nepředražené kávy a vína3.února » Lidovky.cz Mezi vánočními svátky jsme si konečně našly čas na vizitu nového projektu Pavla Býčka, který jakožto sous chef a později head chef v restauraci Alcron se svým týmem pod vedením Romana Pauluse pět let po sobě obhájil michelinskou hvězdu. Další články… Restaurace Etnosvět: předražené víno a otevřená kuchyň, do které není vidět27.ledna » Lidovky.cz Webové stránky Etnosvěta slibují pestré pokrmy z různých koutů světa, připravené mezinárodním týmem pod vedením francouzského šéfkuchaře Anthonyho Kulehsy, podnik získal ocenění od gastronomického portálu restu.cz jako Nejlepší vegetariánská restaur… Gourmet Pauza: férové ceny a poloviční porce bez problémů či řečí23.ledna » Lidovky.cz Možná tudy jezdíte tramvají nebo procházíte cestou do práce, ale nikdy vás nenapadlo nakouknout dovnitř a vejít? Není divu, Lidická ulice poblíž pražského Anděla k línému korzu zrovna nevybízí, poslední dobou se to tu ale díky nově vznikajícím podni… Art restaurant Mánes: personál ve stylu Hrabalova románu a káva z kapslí20.ledna » Lidovky.cz Radost i obavy, zda dostojí svému někdejšímu zvuku, panovaly před zhruba dvěma lety, když se po rekonstrukci znovuotevřel Mánes. Jeho historie výtvarná, společenská i gastronomická sahá až do roku 1930, kdy byl vybudován na místě bývalých Šítkovskýc… Portfolio restaurant: vynikající kuchyně, ale za skleničku vína zaplatíte víc než za dezert13.ledna » Lidovky.cz Byť se do nového podniku pravidelně těšíme, býváme zklamané – lákavá nabídka na papíře se od skutečnosti často liší. Do Portfolia jsme zamířily s toužebným přáním, aby to konečně bylo jinak. A ono se nám vyplnilo. Restaurace se nachází v novogotické… Gourmet Pauza: férové ceny a poloviční porce bez problémů či řečí30.prosince » Lidovky.cz Možná tudy jezdíte tramvají nebo procházíte cestou do práce, ale nikdy vás nenapadlo nakouknout dovnitř a vejít? Není divu, Lidická ulice poblíž pražského Anděla k línému korzu zrovna nevybízí, poslední dobou se to tu ale díky nově vznikajícím podni… |
|