Kamila Širůčková Lónová |
Vztahuje se k |
Z plevele jídlo na talíř27.dubna » Praha Press Kopřivy budou běžnou součástí jídelníčku. Je to jen otázka času, myslí si vědci18.dubna » Olomoucká Drbna Je to sice plevel, ale má budoucnost. Takový závěr vynesli odborníci z Agronomické fakulty Mendelovy univerzity, kde pěstují a zkoumají využití kopřiv pro potravinářství i jako krmivo pro zvířata. Podle expertů je otázka času, kdy dostane rostlina v… Kopřivy budou běžnou součástí jídelníčku, myslí si vědci z Brna16.dubna » Brněnská Drbna Je to sice plevel, ale má budoucnost. Takový závěr vynesli odborníci z brněnské Agronomické fakulty Mendelovy univerzity (AF MENDELU), kde pěstují a zkoumají využití kopřiv pro potravinářství i jako krmivo pro zvířata. Podle expertů je otázka času, … Z PLEVELE JÍDLO? KOPŘIVY BUDEME I OBLÉKAT!14.dubna » Svět potravin Rostliny vybrané přímo v porostu putovaly do laboratoře, ve které vědci podpořili dalším pěstováním vlastnosti, které jsou v obou zmíněných směrech žádané. Zatím šlo především o velké šťavnaté listy vhodné pro konzumaci jako zelenina, případně také … Z plevele jídlo na talíř. Kopřivy budeme jednou i oblékat14.dubna » Asociace soukromého zemědělstv Roste jako plevel v podstatě všude, přesto se využitím kopřivy s výjimkou například velikonočního piva zabývá jen málokdo. Tato rostlina má přitom před sebou budoucnost. Dost možná se stane brzy běžnou součástí jídelníčku, hodí se díky výborným term… |
|