Hana Michopulu

Related to

Gastronomka tvrdí, že Babiš šidí jídlo, a proto nemůže spravovat stát. Reakce uživatelů na sebe nenechaly dlouho čekat

Podnikatelka a gastronomická novinářka Hana Michopulu se v rozhovoru s Pavlem Štruncem zmínila o podnikání českého premiéra Andreje Babiše. V této souvislosti podotkla, že český předseda vlády šidí jídlo, tudíž nemůže poctivě spravovat stát. A co ...

Babiš je nedůvěryhodný. Ten, kdo šidí jídlo, nemůže poctivě řídit stát, míní gastronovinářka Michopulu

12.July » E15.cz
Jídlo je politikum a má přímý dopad na naši budoucnost. Tím, jaké potraviny kupujeme, rozhodujeme o tom, jak bude vypadat krajina, jak moc budeme nemocní i kolik se bude utrácet ve zdravotnictví, říká v rozhovoru pro Info.cz gastronovinářka a podn...

Together rozšiřuje své aktivity, chystá i vlastní pivovar

9.July » MediaGuru
Aliance Together se rozrůstá o další koncepty. Hrát si chce nejen s chlebíčky, ale i s knedlíky nebo pivem.

Věková hranice pro odchod do důchodu asi nevydrží. Online daňového přiznání se máme dočkat příští rok

Očekávané se stává realitou, důchodový věk nastavený na 65 let už je pro některé ročníky zralý na odstřel. V našem pravidelném přehledu dále informujeme o přípravách online finančního úřadu, jak pořídit valuty na dovolenou co nejvýhodněji či o nov...

Zeman je v případě Staňka automat na podpisy. Uzurpuje si pravomoc premiéra, říká ústavní právník

Spor o odvolání ministra kultury Antonína Staňka (ČSSD) hýbe celou politickou scénou. Premiér Andrej Babiš již téměř před měsícem navrhl Staňkovo odvolání z vlády, prezident Zeman je ovšem nečinný a celý proces natahuje. „Jeho počínání je protiúst...

V Dánsku žádná vysvědčení a málo známek. České děti naopak pod tlakem jedniček i pětek

Zatímco české děti poslední den školního roku dostanou doklad, na kterém jsou ohodnoceny známkou z každého předmětu, v Dánsku nic takového neexistuje. Vysvědčení tam nikdo nezná. Známkuje se až v osmé a deváté třídě. I to ale mnozí kritizují. Thom...

Neřešíte rok 2050? Vážete se na technologie z minulého století, varuje poradce britské vlády pro obnovitelné zdroje

O obnovitelných zdrojích, energetice, jaderných elektrárnách, suchu, nedostatku vody, Babišově „proč máme teď řešit rok 2050?“, o Trumpovi, Evropě i o tom, kolik nás změny klimatu a energetiky budou stát, mluví v rozhovoru s Deníkem N expert na ud...

Noma, požíračka dětských obličejů. Krutá nemoc si vybírá ty nejslabší ze slabých

Doma v Bratislavě, v Národním ústavu dětských chorob, se anestezioložka Kristína Ožvoldová denně setkává s dětským utrpením. Ale ani to ji předem nepřipravilo na nepřítele, s nímž bojovala v misi Lékařů bez hranic: zákeřnou a smrtící nemoc noma, k...

Levným jídlem si steleme vnitřnosti, je to časovaná bomba. Chlebíčky vystihují český charakter, říká novinářka

Gastronomická novinářka a zakladatelka farmářských trhů Hana Michopulu vydala další knihu. Jmenuje se Chlebíčky a další recepty z bistra Sisters. Kromě toho, proč je Češi tak milují, v rozhovoru pro Deník N mluví i o neexistenci typické české kuch...

Hana Michopulu a její molitanový chléb na věčné časy

21.May » blog.idnes.cz
Už víme, že jíme blafy. Tak proč je z chleba molitan? Tak zní titulek rozhovoru s gastronomickou publicistkou a kuchařkou Hanou Michopulu na jednom zpravodajském portálu.

Together přebírá od Hany Michopulu bistro Sisters

14.January » MediaGuru
Gastronomická aliance Together se rozšiřuje o bistro Sisters, které založila novinářka Hana Michopulu.
Oldřich Sahajdák - Český kuchař
Martin Kuciel - Food blogger a pan Cuketka
Veronika Nová - Česká herečka
Roman Paulus - Šéfkuchař
Ivo Bárek - politik - ČSSD
Bára Basiková - Zpěvačka

Tato informační stránka o Hana Michopulu zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Hana Michopulu" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2019 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes