Vit Mollica

Vztahuje se k

Gastroturistika v Čechách aneb proč si dělat rezervaci do restaurací

16.května » Lidovky.cz
Jako všichni dobří manažeři si i vedení restaurace podle rezervací plánují práci, objednávky, počet zaměstnanců, vaření a jiné přípravné práce. Další články k tématu: GRUSZ: Alchymie chutí aneb Co je umami a jak chutná škrob? PUNČOCHÁŘ: Jak jsem s...

GRUSZ: Alchymie chutí aneb Co je umami a jak chutná škrob?

28.března » Lidovky.cz
Malý úvod do chutí a co jste možná nevěděli, že kromě obecně známých chutí, jako je sladká, slaná, kyselá a hořká, přibyla chuť umami a brzy se k ní připojí I chuť škrobová. Další články k tématu: GRUSZ: Proč se vyhnout chemii v jídle? PUNČOCHÁŘ: ...

GRUSZ: Proč se vyhnout chemii v jídle?

7.února » Lidovky.cz
V potravinách jsou zbytky hormonů,pesticidů i antibiotik. Většinou jsou obsaženy v malém množství, ale dnes už je prokázaná jejich škodlivost při dlouhodobé konzumaci. Proto světové organizace a státy stále zpřísňují dané limity a hodnoty. Tyto in...

Tato informační stránka o Vit Mollica zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Vit Mollica" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2018 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes