Petr Moník |
Vztahuje se k |
Manakeesh Zaatar jinak13.října » Jíme Jinak Tento chlebík je výborný k hummusu, různým pomazánkám, dušené zelenině. Můžete si ho také rozkrojit a plnit, vše podle vaší fantazie. Hroznová marmeláda bez cukru20.září » Jíme Jinak Marmeláda nebo džem z hroznového vína je delikatesa. Pokud máte víno bez peciček, je to téměř bez práce. Ale i to s pecičkami snadno zpracujeme. Ta slaďoučká chuť rozhodně stojí za trochu námahy! A cukr ani tentokrát nebudeme potřebovat. Vyhrajte boj s octomilkami26.července » Jíme Jinak Také bojujete s otravnými octomilkami? Obzvlášť letní měsíce jsou pro tyto mušky ráj. Všude je spousta přezrálého ovoce, sladkých šťáv, vína, piva, moštů, které octomilky zbožňují. Poradíme vám, jak na ně vyzrát, pokud si oblíbily zrovna vaši kuchyň… Jak udělat marmeládu bez cukru24.července » Jíme Jinak Léto nás zásobuje všemi druhy ovoce a proto si připravíme zásoby na zimu. Udělat marmeládu bez cukru je velmi jednoduché a poměrně rychlé. Hotová marmeláda chutná výtečně. Jak tedy na to bez cukru? Jahodový chia pudink22.června » Jíme Jinak Letní Mung Dhal26.května » Jíme Jinak V teplých dnech přijde lehké mungové kari k chuti. My jsme si k němu dali rýži a salát. Jídlo velmi chutnalo i návštěvě, která přišla na večeři. Omáčka z černých fazolí s mandlemi16.května » Jíme Jinak Nevíte, co s mandlovou drtí po výrobě domácího mandlového mléka? Přidejte ji do omáčky! Rodina byla nadšená, že v omáčce křupou oříšky a že chutná zase jinak. Pečená dýně s pestem z medvědího česneku28.dubna » Jíme Jinak Pečená zelenina s pestem z medvědího česneku je opravdu lahůdka. Využijte sezónu medvědího česneku a užijte si jeho zdravou a skvělou chuť. Kopřivový špenát7.dubna » Jíme Jinak Vyrazte na mladé kopřivy a dodejte si železo a vitamíny chutnou a levnou formou. Kopřivový špenát je rychlovka. Špagety s medvědím česnekem2.dubna » Jíme Jinak Z medvědího česneku se stala populární potravina. Zahlídla jsem ho prodávat kromě trhů i v supermarketu. A protože ho letos mám dobrý zdroj a česneku nadbytek, vymýšlím kam všude ho zakomponovat. Špagety s pórkem, medvědím česnekem a slunečnicovým s… Toto jste o medvědím česneku nevěděli31.března » Jíme Jinak Medvědí česnek je jedna z prvních bylin, které na jaře vyrážejí a které mohou člověku po dlouhé zimě dodat energii a vitaminy. Už začíná jeho sezóna! Víte, proč se jmenuje právě medvědí česnek a jak nám může pomoci? Víte, jak kalorické jsou tradiční vánoční dobroty?10.prosince » Jíme Jinak Jsou tu Vánoce - čas hojnosti a dopřávání si. Kdo by odolal cukroví, vánočce, salátu, řízku, punči a dalším dobrotám? Od toho přeci ty Vánoce jsou... Pro zajímavost přinášíme pár čísel, jak na tom ty klasické vánoční dobroty. Třeba takových 10 kusů … |
|