Vít Obrdlík |
Vztahuje se k |
Buchtičky se šodó či s příchutí ginu. Třebíčsko láká na netradiční chutě zmrzlin31.července » Třebíčský deník Když už vás klasické druhy zmrzlin nebaví, na Vysočině si určitě přijdete na své. Mnoho zmrzlinářů v kraji nabízí příchutě, které jsou nové a neotřelé. Ať už zaujme osvěžující zmrzlina s příchutí alkoholu, nebo balkánského dezertu, vybere si každý, … Dobrý jahodový sorbet se vyrábí z jahod, cukru a kapky citronu. Nic víc není třeba3.července » Český rozhlas Vysočina K létu a horkým dnům určitě patří zmrzlina. Máme rádi točenou, kopečkovou nebo nanuky na špejli v mnoha příchutích. Zmrzlinářská sezona je v plném proudu19.července » Jihlavské listy Aktuální parné počasí dělá radost hlavně zmrzlinářům. Prodejci kopečkové nebo točené zmrzliny doufají, že letní počasí vydrží co nejdéle, protože chladné jarní týdny způsobily, že letos se stánky otevíraly o něco déle než loni. Na hodnocení je podle… Dobrý jahodový sorbet se vyrábí z jahod, cukru a kapky citronu. Nic víc není třeba4.července » Český rozhlas Vysočina K létu a horkým dnům určitě patří zmrzlina. Máme rádi točenou, kopečkovou nebo nanuky na špejli v mnoha příchutích. Náš sen je být v každé jihlavské mrazničce, říká zmrzlinář Vít Obrdlík11.července » Třebíčský deník /ROZHOVOR/ První zmrzlinárna v Jihlavě funguje od loňského roku. Ačkoliv začátky zkomplikovat covid, zákazníci si zvykají chodit na dobrou zmrzlinu a to nejen do Komenského ulice. Zmrzlinu pod značkou Snová si totiž mohou dát i v Zoo Jihlava nebo no… |
|