|
Related to |
Jím více rybích konzerv než dříve, říká japonská vědkyně žijící v Česku25.February » zdravezpravy.cz „Tradiční česká kuchyně je chutná, ale často obsahuje těžké omáčky, smažená jídla a velké porce masa s menším množstvím rostlinných složek. V Česku je i poměrně vysoká spotřeba alkoholu,“ říká japonská vědkyně Maika Ohno. Úplně jiná liga: Jak se liší školní obědy v Japonsku od těch našich13.February » Flowee Od září tohoto roku čekají české školní jídelny převratné změny. Měl by začít platit nový spotřební koš, který jídelnám určuje, z čeho budou vařit. A v důsledku ovlivňuje, co budou žáci jíst. Současný spotřební koš se neměnil už 32 let a jeho složen… SYRI: Obezita by měla být považována za nemoc19.April » InfoDnes.cz Obezita se stává velkým problémem české populace. Tloustneme čím dál více, což podtrhuje srovnání v nedávno vydaném Světovém atlasu obezity. Nadváhu má aktuálně v České republice téměř 70 % dospělých mužů a 50 % žen starších 18 let, obézních je 22 %… |
|