Milena Pavlínová |
Vztahuje se k |
Červivá jablka1.července » Obyvat.cz Nejčastějšími škůdci jabloní, kteří způsobují červivost jablek, jsou pilatka jablečná a obaleč jablečný. Jak je poznat a jak jejich výskyt Šišák bajkalský - pěstování27.června » Obyvat.cz Šišák bajkalský je nedílnou součástí tradiční čínské medicíny již téměř 2 000 let. Přečtěte si, jak tuto léčivou rostlinu - letní Kavyl péřovitý - pěstování24.června » Obyvat.cz Kavyl (Stipa), tedy ozdobná tráva, ozdobí zahradu jedinečným způsobem. Jak ho pěstovat, aby se mu u vás dařilo? Původ kavylu Kavyl (Stipa) je rod z Jak zpracovat ryzce20.června » Obyvat.cz Až přinesete z lesa koš ryzců, v žádném případě je všechny nesušte ani nesnězte ve smaženici, ale odložte si pár pěkných kousků stranou na Jak vykostit králíka17.června » Obyvat.cz Vysoký obsah bílkovin, málo tuku a prakticky žádný cholesterol. To je králičí maso. Maso lehce stravitelné, tedy vhodné i pro malé děti. A k jaru a Jak zpracovat moruše15.června » Obyvat.cz V tradiční čínské medicíně se moruše používají již tisíce let k různým léčebným účelům. Nejenže jsou mimořádně zdravé, ale jsou taky Jak sušit jahody13.června » Obyvat.cz Voňavé, sladké a zároveň kyselé. Každý je má v oblibě pro svěží a plnou chuť, bez které se začátek léta neobejde. Jahodové mámení je Kousnutí od mravence10.června » Obyvat.cz Pokud jde o mravence, není člověk, který by se s ním nesetkal. V našich podmínkách máme zkušenosti například s faraonskými mravenci. Jde o velmi Cypřiš - pěstování8.června » Obyvat.cz Cypřiše vnášejí do zahrad středomořské kouzlo a šarm. Pro mnoho lidí je cypřiš stálezelený = cypřiš vždyzelený = cypřiš pravý (Cupressus Čím hnojit bylinky6.června » Obyvat.cz Bylinky dodávají chuť mnoha pokrmům. Přestože jsou poměrně nenáročné na pěstování, některé je dobré občas přihnojit. Čím a jak? Různé Jak zpracovat kopr3.června » Obyvat.cz Kopr je jednoletá aromatická bylina, která se na našich zahrádkách pěstuje většinou samovýsevem. Svůj původ má v jižní Evropě. Jde o zeleninu Jak sušit třešně1.června » Obyvat.cz Každý majitel zahrady vždy přemýšlí o tom, jak co nejlépe zužitkovat přebytky úrody, jak si na zimu uchovat co nejvíce ovoce a zeleniny. A tak |
|