15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Jitka Píchová

Vztahuje se k

Biojarmark na Letné

4.října » Biospotrebitel.cz
Pražský Biojarmark – jediný farmářský trh zaměřený výhradně na biopotraviny – letos připadá na sobotu 7. října. Na dvorku Národního zemědělského muzea na Letné se opět sejdou ekofarmáři z celé republiky, aby tu zákazníkům představili to nejlepší a n…

Začíná období výsadby brambor. Nahlédněte s námi pod pokličku nejčastější české přílohy!

30.března » Tojesenzace.cz
Velmi rané, rané, polorané, polopozdní a pozdní – brambory jsou neodmyslitelnou součástí tradiční české kuchyně. Víte ale, jaké existují druhy

Pastinák, patizon, tuřín. Naučíme vás, jak je od sebe rozeznáte a pro který pokrm se hodí

4.září » EnviWeb.cz
Pokud nepatříte mezi profesionální kuchaře nebo zahradníky, pravděpodobně si z hlavy jen těžko vybavíte, jak vypadá pastinák, patizon nebo tuřín. Není divu. Ve většině českých domácností nebývají tyto plody běžnou součástí jídelníčku, a to je velká …

Pastinák, patizon, tuřín. Naučíme vás, jak je od sebe rozeznáte a pro který pokrm se hodí

27.srpna » Wellness Noviny
Pokud nepatříte mezi profesionální kuchaře nebo zahradníky, pravděpodobně si z hlavy jen těžko vybavíte, jak vypadá pastinák, patizon nebo tuřín. Není divu. Ve většině českých domácností nebývají tyto plody běžnou součástí jídelníčku, a to je velká …

Pastinák, patizon, tuřín. Naučíme vás, jak je od sebe rozeznáte a pro který pokrm se hodí

19.srpna » Agris
Pokud nepatříte mezi profesionální kuchaře nebo zahradníky, pravděpodobně si z hlavy jen těžko vybavíte, jak vypadá pastinák, patizon nebo tuřín. Není divu. Ve většině českých domácností nebývají tyto plody běžnou součástí jídelníčku, a to je velká …

V kraji je nejméně ekofarem

23.ledna » Orlický deník
Jen necelé dvě stovky ekofarem obhospodařují půdu v Pardubickém kraji. Zemědělsky využíváno je přitom nadprůměrných 60 procent území kraje, z nichž orná půda tvoří přes čtyři desítky procent. Z pohledu ekologického zemědělství má Pardubický kraj mez…

Ekofarmáři zabodovali v Pardubickém kraji

20.září » Biospotrebitel.cz
Prestižní značku Regionální potravina Pardubického kraje si začátkem září na slavnostním předání v centru Pardubic převzalo sedm lokálních výrobců – a mezi nimi tři ekofarmáři. Oceněné výrobky vybírala hodnotitelská komise již jedenáctého ročníku so…

Ocenění Regionální potravina si převzalo sedm producentů z Pardubického kraje

7.září » Bydlet.cz
U příležitosti konání Dne Pardubického kraje se v pátek odpoledne slavnostně předávala ocenění Regionální potravina. V centru Pardubic si prestižní značku převzalo sedm výrobců z Pardubického kraje, jejichž výrobky navrhla na ocenění hodnotitelská k…

Z opomíjené řepy je hvězda kuchyní. Vyrobte si z ní vynikající pesto

12.května » Hobby.cz
Módní trendy neovlivňují jen svět oblečení či hudby, ale i pěstování zeleniny. Zatímco dřív řepa zůstávala ladem, dnes se o ní zákazníci málem perou, popisuje týdeník 5plus2. Zkuste si z ní připravit vynikající pesto podle receptu šéfkuchaře Radka D…

Tato informační stránka o Jitka Píchová zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Jitka Píchová" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes