Jitka Píchová |
Vztahuje se k |
Nejstarší zařízení svého druhu u nás, Hospic Anežky České v Červeném Kostelci, oslaví 30. narozeniny19.října » ČRo Hradec Králové Lidé, kteří v létě využili při návštěvě Sněžky lanovku, přispěli na Hospic Anežky České v Červeném Kostelci. Z každé zakoupené jízdenky putovalo Charitě pět korun. Biojarmark na Letné4.října » Biospotrebitel.cz Pražský Biojarmark – jediný farmářský trh zaměřený výhradně na biopotraviny – letos připadá na sobotu 7. října. Na dvorku Národního zemědělského muzea na Letné se opět sejdou ekofarmáři z celé republiky, aby tu zákazníkům představili to nejlepší a n… Začíná období výsadby brambor.30.března » CelebrityTime Začíná období výsadby brambor. Nahlédněte s námi pod pokličku nejčastější české přílohy!30.března » Tojesenzace.cz Velmi rané, rané, polorané, polopozdní a pozdní – brambory jsou neodmyslitelnou součástí tradiční české kuchyně. Víte ale, jaké existují druhy Pastinák, patizon, tuřín. Naučíme vás, jak je od sebe rozeznáte a pro který pokrm se hodí4.září » EnviWeb.cz Pokud nepatříte mezi profesionální kuchaře nebo zahradníky, pravděpodobně si z hlavy jen těžko vybavíte, jak vypadá pastinák, patizon nebo tuřín. Není divu. Ve většině českých domácností nebývají tyto plody běžnou součástí jídelníčku, a to je velká … Pastinák, patizon, tuřín. Naučíme vás, jak je od sebe rozeznáte a pro který pokrm se hodí27.srpna » Wellness Noviny Pokud nepatříte mezi profesionální kuchaře nebo zahradníky, pravděpodobně si z hlavy jen těžko vybavíte, jak vypadá pastinák, patizon nebo tuřín. Není divu. Ve většině českých domácností nebývají tyto plody běžnou součástí jídelníčku, a to je velká … Pastinák, patizon, tuřín. Naučíme vás, jak je od sebe rozeznáte a pro který pokrm se hodí19.srpna » Agris Pokud nepatříte mezi profesionální kuchaře nebo zahradníky, pravděpodobně si z hlavy jen těžko vybavíte, jak vypadá pastinák, patizon nebo tuřín. Není divu. Ve většině českých domácností nebývají tyto plody běžnou součástí jídelníčku, a to je velká … V kraji je nejméně ekofarem23.ledna » Orlický deník Jen necelé dvě stovky ekofarem obhospodařují půdu v Pardubickém kraji. Zemědělsky využíváno je přitom nadprůměrných 60 procent území kraje, z nichž orná půda tvoří přes čtyři desítky procent. Z pohledu ekologického zemědělství má Pardubický kraj mez… Ekofarmáři zabodovali v Pardubickém kraji20.září » Biospotrebitel.cz Prestižní značku Regionální potravina Pardubického kraje si začátkem září na slavnostním předání v centru Pardubic převzalo sedm lokálních výrobců – a mezi nimi tři ekofarmáři. Oceněné výrobky vybírala hodnotitelská komise již jedenáctého ročníku so… Ocenění Regionální potravina si převzalo sedm producentů z Pardubického kraje7.září » Bydlet.cz U příležitosti konání Dne Pardubického kraje se v pátek odpoledne slavnostně předávala ocenění Regionální potravina. V centru Pardubic si prestižní značku převzalo sedm výrobců z Pardubického kraje, jejichž výrobky navrhla na ocenění hodnotitelská k… |
|