Vendula Presserová

Vztahuje se k

Cookies - oblíbené a velmi snadné sladkosti

7.května » Novinky.cz
Do americké čtvrti domků s předzahrádkami na okraji města se přistěhovala nová rodina. Jako první ji jde přivítat sousedka s košíčkem plným sušenek. Tahle mnohokrát opakovaná filmová scéna nám představuje jednu z nejoblíbenějších a nejsnadněji při...

Sedm potravin pro krásu vlasů

16.března » Novinky.cz
Poradíme vám, co jíst, aby váš vzhled korunovala bohatá, lesklá hříva. Bez dobré kosmetiky se to samozřejmě neobejde, ale správná výživa tvoří významnou součást celkové péče.

Kouzlení s medem v kuchyni

8.března » Novinky.cz
Když egyptologové objevili v pyramidách nádoby s medem, nestačili se prý divit. Vzhled a jeho konzistence byly sice čerstvému produktu od včeliček na hony vzdálené, ale svým složením se uchoval prakticky v jedlé formě.

Recepty se surovinami, jež podporují očistu organismu

26.února » Novinky.cz
Některé potraviny mají silnou schopnost dostat z těla škodliviny. V dnešních receptech pro pročištění organismu použil šéfkuchař restaurace Nola Martin Zdvihal to nejlepší pro očistu: česnek, cibuli, koriandr, zázvor, zelí a řeřichu.

Vepřová panenka na čtyři způsoby

26.ledna » Novinky.cz
Libový sval, který se táhne podél páteře pašíka, v sobě ukrývá tisíc možností, jak se přeměnit v báječnou pochoutku. Pro návod na čtyři z nich jsme si zajeli do pražské školy rodinného vaření Cerexim.

Zdravé oleje, které stojí za vyzkoušení

10.ledna » Novinky.cz
Dnes se zaměříme na oleje, které stojí lehce stranou pozornosti. Nezúčastňují se bitvy mezi slunečnicovým a řepkovým, nekonkurují ani olivovému. Nejsou určeny na smažení ani k použití ve velkém množství. Přesto má každý z této trojice něco do sebe...

Poodhalte tajemství švédské kuchyně

10.listopadu » Novinky.cz
Severská kuchyně zatím stála trochu stranou, ale v současnosti získává na popularitě díky své svěžesti a zdravým surovinám. Rozhodně v ní nescházejí ryby, zejména losos, raci ani ovoce – s borůvkami na prvním místě. Pokud jde o bylinky, Švédové se...

Francouzské menu do podzimních dnů

20.října » Novinky.cz
Začínáme sice krevetami, ale dál je na řadě cibule, kuře, jablka. Tak se ničeho nelekejte, pusťte si francouzský šanson a pojďte vařit spolu s šéfkuchařem restaurace The Yard Lounge & Dining brněnského hotelu Courtyard by Marriott Radovanem Zajíčkem.

Za chyby se platí aneb Jak se zbavit tetování

11.října » Novinky.cz
Nekvalitní tetování se často promění v nechtěnou vzpomínku na doznívající pubertu, na vliv módní vlny, na úlet v Thajsku. Podobně je tomu i s piercingem či tunelem v uchu. Co si počít se suvenýry, které nejdříve poznamenaly tělo a teď se zahryzáva...

Poctivé smetanové menu, které zpříjemní podzimní dny

28.září » Novinky.cz
Lahodná smetana jídlo zjemní, dodá mu delikátní chuť. A pokud to s ní nepřeženeme, odpustíme jí i ty kalorie. Dnešní smetanové menu pro vás připravil šéfkuchař restaurace Babiččina zahrada Radek David.

Kouzlení s vínem v kuchyni

22.září » Novinky.cz
Umí víno dýchat? Jakou má mít teplotu? Rozumí si s vodou? Dolévat nebo nedolévat? Na začátku školního roku nezaškodí malé opáčko pro dospělé a k tomu několik výtečných receptů s vínem.

Jak si zamilovat sóju

15.září » Novinky.cz
Pomalu se zabydluje v našich jídelníčcích. Jaké benefity můžeme od sóji očekávat? Co nás na ní naopak odrazuje?

Tato informační stránka o Vendula Presserová zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Vendula Presserová" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2018 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes