15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Olga Šlesingrová

Vztahuje se k

Král všech táboráků: špekáček. Jaký je rozdíl mezi špekáčkem a buřtem?

29.dubna » Apetitonline.cz
Král všech táboráků: špekáček. Jaký je rozdíl mezi špekáčkem a buřtem? Anonym (neověřeno) 29.04.2022 05:58

Nejlepší brynza je ta májová. Co ještě nevíte o slovenském tradičním sýru?

25.dubna » Apetitonline.cz
Nejlepší brynza je ta májová. Co ještě nevíte o slovenském tradičním sýru? Anonym (neověřeno) 25.04.2022 05:18

Vitaminem D k lepší imunitě, pevným kostem i dobré náladě. Které potraviny jíst?

1.února » Apetitonline.cz
Vitaminem D k lepší imunitě, pevným kostem i dobré náladě. Které potraviny jíst? olga.slesingrova 01.02.2022 23:16

Čas májové brynzy

12.května » Apetitonline.cz
Brynza je k dostání po celý rok. Ta nejlepší je však prý májová. Jak se liší májová brynza od „nemájové“? Je slovenská bryndza to samé co česká brynza?

Želatinu, nebo agar?

11.května » Apetitonline.cz
Příprava dezertů a cukrovinek se někdy neobejde bez želatiny nebo agaru. Vegetariáni a vegani mají volbu jasnou: agar z mořských řas. Ostatní můžou sáhnout také po želatině. Kdy je lepší použít želatinu a kdy agar? Jaký je mezi nimi rozdíl?

Král všech táboráků: Špekáček

29.dubna » Apetitonline.cz
Buřtíky, které se nad plamenem umějí rozvinout jako růžičky, u nás mají dlouhou tradici. Jejich chuť se může lišit výrobce od výrobce, i když základ by měly mít vesměs stejný. Pokud chcete vybírat mezi těmi lepšími, hledejte provázek.

Je lepší olej lisovaný, nebo rafinovaný? Každý se hodí na trochu něco jiného

27.dubna » Apetitonline.cz
Souboj mezi za studena lisovaným a rafinovaným olejem jako by na celé čáře vyhrával lisovaný. Jde to však jednoznačně určit? Výběr oleje by měl odrážet, k čemu ho v kuchyni využijeme. Smažením se totiž ničí zdraví prospěšné látky, kvůli kterým se za…

Ozubené kolečko je kvalita prověřená tradicí

23.dubna » Apetitonline.cz
Některé potraviny jsou tak specifické a výjimečné, že si zaslouží speciální metál. Jedním z takových je označení Zaručená tradiční specialita. Ta platí na evropské úrovni a vypadá jako ozubené kolo. Víte, které české uzeniny se touto známkou můžou c…

Nejlepší hovězí se pase na louce

20.dubna » Apetitonline.cz
Proč se tolik mluví o tom, jak zvířata určená k porážce, žijí? Protože skladba zvířecího jídelníčku a jejich celková pohoda ovlivňují, jakou kvalitu bude mít jejich maso. Spásání trávy je pro krávy přirozené a přináší jim spoustu živin, což představ…

Jak pomoct samoživitelům?

18.dubna » Apetitonline.cz
Chcete pomoct v nelehké době těm, kteří mají hlouběji do kapsy? Originální hračky v podobě pórku či hrušky ušité ze zbytků látky se nikdy nezkazí, navíc výtěžek z jejich prodeje zamíří osamělým rodičům. Brzy se také chystá další celostátní sbírka po…

Bramborák po každé jinak

18.dubna » Apetitonline.cz
Jedno z nejoblíbenějších jídel vděčí za svou popularitu především skutečnosti, že není náročné na suroviny ani na přípravu. V zásadě stačí pouze brambory, česnek, sůl a dobrá pánev. Na druhou stranu způsobů, jak bramborák obměnit, vylepšit nebo pozv…

Tato informační stránka o Olga Šlesingrová zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Olga Šlesingrová" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes