Olga Šlesingrová |
Vztahuje se k |
Král všech táboráků: špekáček. Jaký je rozdíl mezi špekáčkem a buřtem?29.dubna » Apetitonline.cz Král všech táboráků: špekáček. Jaký je rozdíl mezi špekáčkem a buřtem? Anonym (neověřeno) 29.04.2022 05:58 Nejlepší brynza je ta májová. Co ještě nevíte o slovenském tradičním sýru?25.dubna » Apetitonline.cz Nejlepší brynza je ta májová. Co ještě nevíte o slovenském tradičním sýru? Anonym (neověřeno) 25.04.2022 05:18 Vitaminem D k lepší imunitě, pevným kostem i dobré náladě. Které potraviny jíst?1.února » Apetitonline.cz Vitaminem D k lepší imunitě, pevným kostem i dobré náladě. Které potraviny jíst? olga.slesingrova 01.02.2022 23:16 Čas májové brynzy12.května » Apetitonline.cz Brynza je k dostání po celý rok. Ta nejlepší je však prý májová. Jak se liší májová brynza od „nemájové“? Je slovenská bryndza to samé co česká brynza? Želatinu, nebo agar?11.května » Apetitonline.cz Příprava dezertů a cukrovinek se někdy neobejde bez želatiny nebo agaru. Vegetariáni a vegani mají volbu jasnou: agar z mořských řas. Ostatní můžou sáhnout také po želatině. Kdy je lepší použít želatinu a kdy agar? Jaký je mezi nimi rozdíl? Král všech táboráků: Špekáček29.dubna » Apetitonline.cz Buřtíky, které se nad plamenem umějí rozvinout jako růžičky, u nás mají dlouhou tradici. Jejich chuť se může lišit výrobce od výrobce, i když základ by měly mít vesměs stejný. Pokud chcete vybírat mezi těmi lepšími, hledejte provázek. Je lepší olej lisovaný, nebo rafinovaný? Každý se hodí na trochu něco jiného27.dubna » Apetitonline.cz Souboj mezi za studena lisovaným a rafinovaným olejem jako by na celé čáře vyhrával lisovaný. Jde to však jednoznačně určit? Výběr oleje by měl odrážet, k čemu ho v kuchyni využijeme. Smažením se totiž ničí zdraví prospěšné látky, kvůli kterým se za… Ozubené kolečko je kvalita prověřená tradicí23.dubna » Apetitonline.cz Některé potraviny jsou tak specifické a výjimečné, že si zaslouží speciální metál. Jedním z takových je označení Zaručená tradiční specialita. Ta platí na evropské úrovni a vypadá jako ozubené kolo. Víte, které české uzeniny se touto známkou můžou c… Nejlepší hovězí se pase na louce20.dubna » Apetitonline.cz Proč se tolik mluví o tom, jak zvířata určená k porážce, žijí? Protože skladba zvířecího jídelníčku a jejich celková pohoda ovlivňují, jakou kvalitu bude mít jejich maso. Spásání trávy je pro krávy přirozené a přináší jim spoustu živin, což představ… Jak pomoct samoživitelům?18.dubna » Apetitonline.cz Chcete pomoct v nelehké době těm, kteří mají hlouběji do kapsy? Originální hračky v podobě pórku či hrušky ušité ze zbytků látky se nikdy nezkazí, navíc výtěžek z jejich prodeje zamíří osamělým rodičům. Brzy se také chystá další celostátní sbírka po… Bramborák po každé jinak18.dubna » Apetitonline.cz Jedno z nejoblíbenějších jídel vděčí za svou popularitu především skutečnosti, že není náročné na suroviny ani na přípravu. V zásadě stačí pouze brambory, česnek, sůl a dobrá pánev. Na druhou stranu způsobů, jak bramborák obměnit, vylepšit nebo pozv… |
|