Pavel Tvaroh |
Vztahuje se k |
Lidé vybírají očima, proto v oblasti nápojů hraje design velkou roli, říká Viktor Šolc, jenž kvituje u českých výrobců alkoholu3.dubna » czechdesign.cz Jako první nabídl veřejnosti degustaci kompletní ginové nabídky tuzemského trhu. Jeho ambice ho ženou až k výrobě vlastního ginu, jeho recepturu ovšem nechce uspěchat. Neúnavný milovník gastro scény Viktor Šolc nám prozradil, jaké vizuály na etiketá… Koktejl jako jídlo, či s chutí parfému? Jdu vlastní cestou, říká barman Pavel Tvaroh, který sám nepije16.srpna » Reflex.cz Před 25 lety odešel do Velké Británie, před 14 lety tam otevřel podnik, který ho proslavil. Barman Pavel Tvaroh říká, že jde vlastní cestou, která je někdy odvážná, kontroverzní, ale taky originální. Nabízí koktejly, které nemusí všem chutnat, ve fo… V Česku zbývají poslední dvě lahve rosolky, zopakovat její recept se už asi nikdy nepodaří10.září » Reflex.cz Rosolka bývala v 19. století jedním z nejpopulárnějších českých likérů. Základem receptury byla masožravá květina rosnatka, která se však postupem času stala tak vzácnou, že její věhlas utichl. Nápoj českých obrozenců vzkřísili lihovarník Martin Žuf… Jsem pionýr, který hledá slepé uličky. Dělám nesmysly, ale ještě jsem nezkrachoval, říká výstřední barman Pavel Tvaroh24.ledna » Víkend Barman Pavel Tvaroh je takový Sherlock Holmes v mixování nápojů. Chvílemi se zdá, jako by vůbec nevěděl, co dělá. Přitom si všímá i nejmenších detailů. Šéfkuchař Přemek Forejt potřebuje o jídle přemýšlet a to samé vyžaduje i od svých hostů. Na talíři hledá ale hlavně zábavu24.ledna » Víkend Jako kluk chtěl být hercem, což se mu naštěstí nepodařilo. Dnes si šéfkuchař Přemek Forejt hraje především s chutí a myšlenkami hostů v olomoucké restauraci Entrée. Jsem pionýr, který hledá slepé uličky. Dělám nesmysly, ale ještě jsem nezkrachoval, říká výstřední barman Pavel Tvaroh12.ledna » Víkend Barman Pavel Tvaroh je takový Sherlock Holmes v mixování nápojů. Chvílemi se zdá, jako by vůbec nevěděl, co dělá. Přitom si všímá i nejmenších detailů. Šéfkuchař Přemek Forejt potřebuje o jídle přemýšlet a to samé vyžaduje i od svých hostů. Na talíři hledá ale hlavně zábavu7.ledna » Víkend Jako kluk chtěl být hercem, což se mu naštěstí nepodařilo. Dnes si šéfkuchař Přemek Forejt hraje především s chutí a myšlenkami hostů v olomoucké restauraci Entrée. |
Martin Kuciel
- Food blogger a pan Cuketka
Fotbal
- Míčový sport
Tenis
- Míčová hra, tzv. bílý sport
|