Helena Uhrová |
Vztahuje se k |
Sladká dobrota pro celou jablkovou sezónu10.listopadu » Prima Nápady Drobenkový koláč je rychle hotový a můžeme ho připravit nejen z čerstvě načesaných jablek, ale i z těch, která už se trochu scvrkávají Odhalte spolu s námi tajemství zavařovací sklenice. Budete překvapeni, jak moc hluboké je15.září » Prima Nápady Zavařovací sklenice - ikona každé domácnosti. Ponořte se s námi do fascinující historie a současnosti zavařovacích sklenic. Odhalte ji a inspirujte se. Zeleninu šoupněte do soli!26.dubna » Prima Nápady Naložená zelenina v soli je léty ověřený způsob, jak uchovat úrodu ze zahrádky. Máte ji vždy po ruce a ochutíte s ní nejen polévky a omáčky. Připravte se na velikonoční týden, ušetříte si zbytečné starosti23.března » Prima Nápady Příprava na Velikonoce začíná důkladným plánováním. Během této činnosti si můžeme připomenout některé tradice, které jsou spojené s pašijovým týdnem. Jak správně vyrobit zákvas na slivovici a další ovocné pálenky23.září » iReceptář.cz Výroba domácí pálenky patří mezi oblíbené podzimní kratochvíle. Prvním krokem k získání kvalitního ovocného destilátu je ale příprava kvasu. Jak ho vyrobit a na co si dát pozor? |
|