15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Petra Vašíčková

Vztahuje se k

Muzeum v přírodě Vysočina pořádá konferenci o nemateriálním kulturním dědictví

1.listopadu » Chrudimský deník
Muzeum v přírodě Vysočina, ve spolupráci s Českou národopisnou společností, připravuje konferenci nazvanou Nositelé nemateriálního kulturního dědictví a paměťové instituce. Nad jejím konáním převzal záštitu ministr kultury Martin Baxa a Česká komise…

Odložená premiéra filmu Tichý společník

8.června » idobryden.cz
Myslíte, že je dobrý nápad pohřbívat mrtvé na stojáka? Viděli jste na zahradě na Kopanicích tančit tai-chi? Pochopíte člověka, který se chce potopit na dno přehrady, aby na zahradě zatopeného domu našel zakopanou bednu se slivovicí? To všechno a mno…

Webkonference Provoz vodovodů a kanalizací pokračuje

4.listopadu » Vodarenstvi.cz
Druhou částí věnovanou oblasti odpadní vody pokračuje 5. listopadu webkonference Provoz vodovodů a kanalizací pořádané organizací SOVAK ČR. Kvůli epidemiologické situaci se tradiční akce letos koná prostřednictvím online streamu s moderátorem ve stu…

Předpremiéra Tichého společníka už v pátek

16.září » idobryden.cz
Myslíte, že je dobrý nápad pohřbívat mrtvé na stojáka? Viděli jste na zahradě na Kopanicích tančit tai-chi? Pochopíte člověka, který se chce potopit na dno přehrady, aby na zahradě zatopeného domu našel zakopanou bednu se slivovicí? To všechno a mno…

Blíží se nová vlna koronaviru? Poznáme to z výkalů, radí čeští vědci

19.května » Seznam Zprávy
Čeští vědci zkoumají přítomnost koronaviru v odpadních vodách. Výzkum má pomoci předejít druhé vlně epidemie.

Uzený losos: Zacházejte s ním opatrně

25.února » iKondice
Oživí sendviče a saláty, ale chutná i jen tak. Kvůli vysokému obsahu soli ho však jezte jen občas a s pořádnou porcí zeleniny. Také pozor na skladování, mohou se v něm ve velkém rozmnožit listerie.

Uzený losos: Zacházejte s ním opatrně

21.února » iKondice
Oživí sendviče a saláty, ale chutná i jen tak. Kvůli vysokému obsahu soli ho však jezte jen občas a s pořádnou porcí zeleniny. Také pozor na skladování, mohou se v něm ve velkém rozmnožit listerie.

Uzený losos: Zacházejte s ním opatrně

18.února » iKondice
Oživí sendviče a saláty, ale chutná i jen tak. Kvůli vysokému obsahu soli ho však jezte jen občas a s pořádnou porcí zeleniny. Také pozor na skladování, mohou se v něm ve velkém rozmnožit listerie.

Uzený losos: Zacházejte s ním opatrně

14.února » iKondice
Oživí sendviče a saláty, ale chutná i jen tak. Kvůli vysokému obsahu soli ho však jezte jen občas a s pořádnou porcí zeleniny. Také pozor na skladování, mohou se v něm ve velkém rozmnožit listerie.

Uzený losos: Zacházejte s ním opatrně

10.února » iKondice
Oživí sendviče a saláty, ale chutná i jen tak. Kvůli vysokému obsahu soli ho však jezte jen občas a s pořádnou porcí zeleniny. Také pozor na skladování, mohou se v něm ve velkém rozmnožit listerie.

Uzený losos: Zacházejte s ním opatrně

5.února » iKondice
Oživí sendviče a saláty, ale chutná i jen tak. Kvůli vysokému obsahu soli ho však jezte jen občas a s pořádnou porcí zeleniny. Také pozor na skladování, mohou se v něm ve velkém rozmnožit listerie.

Uzený losos: Zacházejte s ním opatrně

31.ledna » iKondice
Oživí sendviče a saláty, ale chutná i jen tak. Kvůli vysokému obsahu soli ho však jezte jen občas a s pořádnou porcí zeleniny. Také pozor na skladování, mohou se v něm ve velkém rozmnožit listerie.
Klára Issová - Česká herečka
Boleslav Polívka - Český herec

Tato informační stránka o Petra Vašíčková zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Petra Vašíčková" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes