Petra Vašíčková |
Vztahuje se k |
Muzeum v přírodě Vysočina pořádá konferenci o nemateriálním kulturním dědictví1.listopadu » Chrudimský deník Muzeum v přírodě Vysočina, ve spolupráci s Českou národopisnou společností, připravuje konferenci nazvanou Nositelé nemateriálního kulturního dědictví a paměťové instituce. Nad jejím konáním převzal záštitu ministr kultury Martin Baxa a Česká komise… Odložená premiéra filmu Tichý společník8.června » idobryden.cz Myslíte, že je dobrý nápad pohřbívat mrtvé na stojáka? Viděli jste na zahradě na Kopanicích tančit tai-chi? Pochopíte člověka, který se chce potopit na dno přehrady, aby na zahradě zatopeného domu našel zakopanou bednu se slivovicí? To všechno a mno… Webkonference Provoz vodovodů a kanalizací pokračuje4.listopadu » Vodarenstvi.cz Druhou částí věnovanou oblasti odpadní vody pokračuje 5. listopadu webkonference Provoz vodovodů a kanalizací pořádané organizací SOVAK ČR. Kvůli epidemiologické situaci se tradiční akce letos koná prostřednictvím online streamu s moderátorem ve stu… Předpremiéra Tichého společníka už v pátek16.září » idobryden.cz Myslíte, že je dobrý nápad pohřbívat mrtvé na stojáka? Viděli jste na zahradě na Kopanicích tančit tai-chi? Pochopíte člověka, který se chce potopit na dno přehrady, aby na zahradě zatopeného domu našel zakopanou bednu se slivovicí? To všechno a mno… Blíží se nová vlna koronaviru? Poznáme to z výkalů, radí čeští vědci19.května » Seznam Zprávy Čeští vědci zkoumají přítomnost koronaviru v odpadních vodách. Výzkum má pomoci předejít druhé vlně epidemie. Uzený losos: Zacházejte s ním opatrně25.února » iKondice Oživí sendviče a saláty, ale chutná i jen tak. Kvůli vysokému obsahu soli ho však jezte jen občas a s pořádnou porcí zeleniny. Také pozor na skladování, mohou se v něm ve velkém rozmnožit listerie. Uzený losos: Zacházejte s ním opatrně21.února » iKondice Oživí sendviče a saláty, ale chutná i jen tak. Kvůli vysokému obsahu soli ho však jezte jen občas a s pořádnou porcí zeleniny. Také pozor na skladování, mohou se v něm ve velkém rozmnožit listerie. Uzený losos: Zacházejte s ním opatrně18.února » iKondice Oživí sendviče a saláty, ale chutná i jen tak. Kvůli vysokému obsahu soli ho však jezte jen občas a s pořádnou porcí zeleniny. Také pozor na skladování, mohou se v něm ve velkém rozmnožit listerie. Uzený losos: Zacházejte s ním opatrně14.února » iKondice Oživí sendviče a saláty, ale chutná i jen tak. Kvůli vysokému obsahu soli ho však jezte jen občas a s pořádnou porcí zeleniny. Také pozor na skladování, mohou se v něm ve velkém rozmnožit listerie. Uzený losos: Zacházejte s ním opatrně10.února » iKondice Oživí sendviče a saláty, ale chutná i jen tak. Kvůli vysokému obsahu soli ho však jezte jen občas a s pořádnou porcí zeleniny. Také pozor na skladování, mohou se v něm ve velkém rozmnožit listerie. Uzený losos: Zacházejte s ním opatrně5.února » iKondice Oživí sendviče a saláty, ale chutná i jen tak. Kvůli vysokému obsahu soli ho však jezte jen občas a s pořádnou porcí zeleniny. Také pozor na skladování, mohou se v něm ve velkém rozmnožit listerie. Uzený losos: Zacházejte s ním opatrně31.ledna » iKondice Oživí sendviče a saláty, ale chutná i jen tak. Kvůli vysokému obsahu soli ho však jezte jen občas a s pořádnou porcí zeleniny. Také pozor na skladování, mohou se v něm ve velkém rozmnožit listerie. |
Klára Issová
- Česká herečka
Boleslav Polívka
- Český herec
|