Hynek Vávra |
Vztahuje se k |
Království chřestu v Hliněné baště7.dubna » iLuxus.cz Král zeleniny dává najevo převahu svým vzhledem modelky – vysoký a štíhlý stonek zdobí rozverná špička. Oč méně má kalorií, o to víc působí jako afrodiziakum a posiluje imunitu. Čerstvý, šťavnatý a křupavý vydrží jen pár hodin po utrhnutí, jeho sezo… Mixér: telecí brzlík a medvědí česnek na menu nebo jarní specialitky13.března » Fresh iPrima Rádi byste si dopřáli první jarní, nevšední nebo rovnou velikonoční speciality ve vyhlášené restauraci? Máme pro vás hned tři tipy! Pochutnáte si na mladém mase, jarních bylinkách i rostlinkách, ale také na nevšedních surovinách. Čtěte dál! Oslava jara na Hliněné baště8.března » iLuxus.cz Příroda se po zimě probouzí a pozvolna vydává své poklady – medvědí česnek, jedlé divoké byliny, cukrový hrášek, karotku, chřest, kůzlata, jehňata i kuřátka. A kde jinde si je užít než uprostřed přírody, na břehu rybníka, na čerstvém vzduchu v resta… Netradiční vánoční menu a cukroví z Hliněné bašty11.prosince » Nová Večerní Praha Velký trumfem Hliněné bašty je její neopakovatelná atmosféra. Působivá stavba z nepálené hlíny stojí... Středomořská rybí polévka z Hliněné bašty3.prosince » Fresh iPrima Propadli jste rybím polévkám, ale přemýšlíte, jak si tu tradiční vánoční ozvláštnit? Nemusíte uvařit klasickou kapří. Překvapte rodinu nezvyklou středomořskou variací, ve které nechybí mořská ryba, ale ani kalamáry nebo chobotničky. Máme pro vás rec… V podzimním menu Hliněné bašty ochutnáte vyhlášené rybí speciality16.října » Nová Večerní Praha Každé roční období přináší návštěvníkům průhonické restaurace Hliněná Bašta jinak chuťově zabarvené dobroty. Proto... Babí léto v Hliněné Baště21.září » iLuxus.cz Každé roční období přináší návštěvníkům průhonické restaurace Hliněná Bašta jinak chuťově zabarvené dobroty. Proto netřeba „smutnit“, že léto tak rychle uteklo, neboť poklidné posezení na romantické terase u rybníčku má osobitý šarm i na podzim. A j… 7 rad, jak se stát králem grilu: Hoďte na rošt rybu1.července » Ahaonline.cz Skvěle chutnají, prospívají srdci, ale připravit je, to může být někdy oříšek. Při správném postupu se ovšem ryba může stát královnou vašeho grilu. Rybí maso by na našem grilu rozhodně nemělo chybět. Pozitivně ovlivňuje zdraví, především pomáhá kard… Trumfy Hliněné bašty: Středomořská kuchyně plná delikates14.června » iLuxus.cz Stálice české gastronomie oslovuje již dvě desetiletí své hosty nejen unikátní středomořskou atmosférou, podtrženou nádhernou terasou rozprostřenou u malebného rybníčku, ale především pestrou a kreativní kuchyní, za níž stojí majitel podniku a velký… Fantastické kuře na paprice podle šéfkuchaře: Má speciální trik se smetanou30.listopadu » iReceptář.cz Děláte kuře na paprice nebo to bude váš první pokus? Víte, jak připravují šéfkuchaři v restauraci klasiku pocházející patrně z Maďarska? Domácí verzi si už mnohé kuchařky trošku upravily, ale ani hospodský recept není nijak náročný. Šéfkuchař Hynek … Vraťte se do prázdnin. Vyzkoušejte na grilu mořské plody s japonskou omáčkou11.září » Hobby.cz K české grilované klasice to má daleko, ale jako připomenutí odcházejícího léta si v dalším dílu Grilovací akademie s šéfkuchařem Zdeňkem Křížkem a pipMasterem Davidem Kubrichtem na grilu Kamado Joe ugrilujeme mořské plody v pita chlebu s japonskou … |
Jan Kasl
- Český politik a architekt
ODS
- Politická strana
ČSSD
- Přední levicová politická strana
|