Karel Vrzáček |
Vztahuje se k |
Od podlahy, ne vlastně ode dveří aneb Jak na návrh kuchyně2.května » Bydlet.cz Splnil se vám sen a budete se stěhovat do nového? Nebo se pouštíte do zásadní rekonstrukce svého současného domova? Na jednu stranu velká radost, ale na druhou spousta otázek a rozhodnutí. Odkud začít? A jak všechno sladit tak, aby byl výsledek co n… Barvy plné života pro vaši kuchyni30.října » Žena-in.cz Každý rok ovládne módu i interiérový design několik charakteristických barev, kterými se pak inspirují návrháři i další odborníci. Znáte ty nejžhavější trendové barvy? Kuchyňské trendy podle designéra: přírodní dekory, mat místo lesku, obkladačky na ústupu17.dubna » Bydlet.cz Budete si pořizovat novou kuchyni nebo modernizovat tu stávající? Co je trendy a co naopak odvál čas? Máme pro vás pět tipů designéra. Poradí, jaké barvy a materiály zvolit, jaká pracovní deska je ta pravá a na co si dát pozor, aby se každodenní pob… Kuchyňské trendy v roce 2021 podle designéra14.dubna » Žena-in.cz Budete si pořizovat novou kuchyni nebo modernizovat tu stávající? Co je trendy a co naopak odvál čas? Máme pro vás pět tipů designéra. Poradí, jaké barvy a materiály zvolit, jaká pracovní deska je ta pravá a na co si dát pozor, aby se každodenní pob… Karel Vrzáček dodržuje pravidlo, že o svátcích musí dostat přilepšeno každý, včetně koní25.prosince » Český rozhlas Vysočina Nám se prohýbají o svátcích a na konci roku stoly - jeden chod střídá druhý, všechno doplňují mísy s cukrovím a ovocem a ledničky jsou stále plné. Malé velké detaily. Vyhněte se nejčastějším chybám při návrhu kuchyně27.listopadu » Žena-in.cz Pořízení nové kuchyně je velká věc. Při jejím návrhu nepodceňte ani zdánlivé detaily, které rozhodnou, jestli bude vaše nové kulinářské království nejen krásné, ale také účelné a pohodlné. Jde přeci o nemalou investici, a proto se může hodit pár tip… Malé velké detaily: vyhněte se nejčastějším chybám při návrhu kuchyně12.listopadu » Bydlet.cz Pořízení nové kuchyně je velká věc. Při jejím návrhu nepodceňte ani zdánlivé detaily, které rozhodnou, jestli bude vaše nové kulinářské království nejen krásné, ale také účelné a pohodlné. Farmář hospodaří jako před sty lety. Když vede kravky, lidé ho filmují29.června » Asociace soukromého zemědělstv Každý den vstává Karel Vrzáček ráno v pět, spát chodí před desátou. Když se chystá orat nebo sekat trávu, zapřáhne koně. Krávy na pastvu vodí za ohlávku. Je respektovaným podkovářem. Doma na statku v Předboři u Luk nad Jihlavou topí a vaří v kachlov… Farmář hospodaří jako před sty lety. Když vede kravky, lidé ho filmují28.června » iDNES.cz Každý den vstává Karel Vrzáček ráno v pět, spát chodí před desátou. Když se chystá orat nebo sekat trávu, zapřáhne koně. Krávy na pastvu vodí za ohlávku. Je respektovaným podkovářem. Doma na statku v Předboři u Luk nad Jihlavou topí a vaří v kachlov… |
|