No Zelenina |
Vztahuje se k |
Jak využít ředkvičkové listí aneb Ani kousek ředkvičky nepřijde nazmar5.července » MAKOVÁ PANENKA Jak zpracovat a využít ředkvičkové listy. • Nať z domácích ředkviček nemusí končit na kompostu nebo v bioodpadu. • Listy ředkviček jsou jedlé, tak proč je nezkonzumovat? • Syrové listy ředkviček do […] Dušené vepřové s mrkví a hráškem: Klasika, které se nikdy “nepřejíme”26.července » HOBBYs.CZ Pokrm lahodící patru i oku, takové hodnocení si zaslouží dušené vepřové s mrkví a hráškem. Měkké kousky šťavnaté vepřové plece, kořenitou mrkev a jemný mladý hrášek spojuje zahoustlá šťáva pikantně sladkokyselé chuti. Klasická česká kuchyně často do… Česnek medvědí? Uvaříme z něj chutné a zdravé polévky11.května » HOBBYs.CZ Medvědí česnek polévkám natolik „sluší“, že bychom ho mohli přidávat téměř do každé. Nikomu by nevadil, tak jako málokomu v polévce vadí kořenová zelenina, petrželka, pažitka či naťová cibulka. Můžeme ovšem připravovat i polévky, v nichž bude česnek… |
|