FOTO OD VÁS: Ježíšek naděloval i domácím mazlíčkům. Povídejte se, co k Vánocům dostali
Pejsek Lemon. Foto: Jan Fára
Most

Ústecký kraj – Dárky pod stromečkem nejsou už zdaleka jenom pro lidi. Naopak. Trendem posledních let je potěšit i domácí zvířata. Ať to jsou různé oblečky, hračky, pamlsky, Ježíšek jim letos nadělil bohatě.

Pejskové letošní Vánoce toho měli pod stromečkem opravdu hodně. Nejvíce bylo plyšových a gumových hraček a pamlsků. Nechyběly ale ani nové pelíšky a oblečky.
Pejsci Kiwi a Lemon si dárky rozbalili sami. Dostali hlavně hračky a mraky dobrot. Podobně na tom byl i pětiletý Collin. Kromě pamlsků mu Ježíšek nadělil plyšového krokodýla a robota. Pes Baryk zase dostal plyšovou lišku.

2712jezisek

2712jezisek8

Pejskové Kiwi a Lemon. Foto: Jan Fára

2712jezisek11

2712jezisek13

Foto: Lucie Hepnerová

2712jezisek2

Pejsek Baryk dostal od Ježíška lišku. Foto: Radim Neuvirt

KOČKY

Ani kočičky nezůstaly bez dárků. Stejně jako psi, dostávaly většinou hračky, dobroty a nové pelíšky. Kočka Enigma našla pod stromečkem nový obleček, galantního motýlka a samozřejmě něco dobrého na zub. Vánoční nadílku v podobě dobrot dostaly i kočičky z jednoho kočičího spolku ve Středních Čechách.

2712jezisek12

2712jezisek7

Foto: Lucie Hepnerová

2712jezisek5

Ježíšek naděloval i v kočičím spolku. Foto: Hana Řeháková

MORČATA

I morčatům Ježíšek naděloval. Nejvíce pelíšky, hamaky a domečky. Nezapomněl ale i na dobroty v podobě různých granulí a pamlsků. Například morčecí slečny Fanny a Iz dostaly pořádnou zásobu oblíbených granulí.

2712jezisek3

Foto: Jitka Fárová

KRÁLÍCI

Králíci také nepřišli zkrátka. Pod stromečkem měli pamlsky, granule a pelíšky. Půlroční Bibi udělal Ježíšek radost novým pelíškem, který si okamžitě oblíbila.

2712jezisek10

Foto: Romana Štafová

ANDULKY A PAPOUŠCI

Také opeření mazlíčci dostávali dárky. Především to byly různé hračky a vychytávky do klecí a krmení. Andulky Ferda a Dory Ježíšek překvapil jejich oblíbenou sépiovou kostí a pytlem prosa.

2712jezisek4

Foto: Jitka Fárová

Naděloval Ježíšek zvířátkům i u vás? Pochlubte se fotografií do komentářů.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru