Martina Adamcová, v Česku známá jako moderátorka Her bez hranic nebo jako herečka převážně snímků Víta Olmera, jemuž hrála třeba četařku Babinčákovou v Tankovém praporu, do Kanady odešla v devadesátých letech, kdy se tam vdala.

Záhy začala produkovat televizní filmy, a po seznámení "se sousedkou" z Montrealu Lucií Vondráčkovou pro ni začala připravovat celovečerní film pro kina. Diváci jej však nepřijali kladně, na respektované filmové databázi film má dokonce jen 13 procent kladných ohlasů.

"Konečně jsem měla čas si přečíst kritiky na film The Perfect Kiss. Dostali jsme fakt brutální nářez. To jde však ruku v ruce s profesí  filmaře. Zaujalo mě, kolik toho někteří o filmu napsali, jsou to obsáhlé statě. Ani bych nevěděla, že se toho dá tolik o obsahu naší komedie anebo jejím zámyslu napsat. Takže všem odborným kritikům děkuji, že se dodívali do konce a že si dali tu práci své rozhořčení vyjádřit. Rozebrali mne do nitky, obdivuhodné," říká na to Adamcová, ke které české reakce doputovaly až několik týdnů po premiéře.

Doufala, že filmu reputaci zachrání přijetí za oceánem. "Dokonalý polibek je úspěšný film. Do kin v USA a v Kanadě síť jako Cineplex nebere nic než to nejlepší a nezávislé filmy se na plátno dostanou jen zřídka. Film musí být výborný, aby se do kina dostal. A to Dokonalý polibek objektivně je. A jsme i na iTunes, Prime Amazon a Google Play. Tyhle platformy si vybírají. Dokonalý polibek je žánrově čistá komedie s crazy přesahem," dodala režisérka.

VIDEO: Kanadský film rozvádějící se Vondráčkové přichází do Čech: Lucie na premiéru nedorazí!

Video
Video se připravuje ...

Kanadský film rozvádějící se Vondráčkové přichází do Čech: Lucie na premiéru nedorazí!  Mirus FD

Fotogalerie
46 fotografií