Nedostatek bytů? FINEP připravuje v Praze řadu nových projektů!

V současné době je v metropoli kritický nedostatek nových bytů, ale zdá se, že se blýská na lepší časy. Úspěšná developerská společnost FINEP sází na rozšíření dosavadních projektů, ale také na zcela nové, které nabídnou řadu možností pro vlastní bydlení. Jako jedna z mála firem sází nejen na osobní vlastnictví, ale i družstevní bydlení, což ocení především rodiny s dětmi nebo lidé, kteří nechtějí dokládat svůj příjem nebo by na běžnou hypotéku nedosáhli. Jaké projekty společnost plánuje?

Rozšíření stávajících čtvrtí

Mezi velmi úspěšné projekty novostaveb v Praze se řadí Britská čtvrť, Harfa Park i Kaskády Barrandov, není proto překvapením, že v těchto lokalitách dojde k dalším etapám výstavby. V rámci těchto projektů se budou nabízet byty do osobního i družstevního vlastnictví. Naopak u rezidenčního bydlení Byty Nová Elektra v Hloubětíně půjde ryze o osobní vlastnictví a na výběr budou bytové jednotky pro jednotlivce i větší rodiny s dětmi.

V nabídce menší i prostornější jednotky

FINEP cílí v rámci své nabídky prodeje bytů v Praze na široké spektrum zájemců, v nabídce se objeví menší garsonky i prostornější 4+kk, přičemž nebudou chybět ekonomické byty, se standardní nebo luxusní výbavou. Všechny byty mají ideální dispoziční řešení využívající maximum vnitřního prostoru i denního světla, všechny jsou včetně balkonu, lodžie nebo terasy. Samozřejmostí je sklepní kóje a k dokoupení se nabízí garážové stání pro parkování vlastního auta v podzemí.

Na všech trasách metra

O jakých lokalitách se uvažuje? Jedná se o několik míst v Praze, která jsou dostupná hromadnou veřejnou dopravou a jsou v blízkosti linek metra. Výstavba se plánuje ve Stodůlkách, na Barrandově, ve Vysočanech nebo Štěrboholech. Většina lokalit také využívá blízkosti zeleně a v plánu je vybudování různých dětských a herních hřišť nebo relaxačních prvků a zón vhodných pro aktivní odpočinek.

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.