Čím jezdí běžkyně Kristiina Mäki nebo vodní slalomář Lukáš Rohan?

České zastoupení značky Toyota rozšířilo od podzimu tým svých ambasadorů o vodního slalomáře Lukáše Rohana, běžkyni Kristiinu Mäki a para atletku ve sprintu a vrhu koulí Annu Luxovou.

Noví ambasadoři se zapojili mimo jiné do série předvánočních spotů, které Toyota připravila na sociálních sítích. V nich dále vystupují také tenistka Barbora Strýcová, oštěpařka Nikola Ogrodníková, plavkyně Bára Seemanová, plážové volejbalistky Bára Hermannová a Markéta Nausch Sluková, skater Max Habanec, rychlostní kanoista Martin Fuksa, snowboardcrossařka Eva Samková, pětibojař David Svoboda a jeho bratr triatlonista Tomáš Svoboda.


„Ambasadoři Teamu Toyota nám na českém trhu výrazně pomáhají ve zvyšování povědomí o značce Toyota a jsou podstatnou součástí našich marketingových aktivit,“ říká Michal Velička, šéf marketingu značky Toyota.

Lokální kreativa staví na českých jménech

Toyota se coby globální partner olympijských a paralympijských her a lokální partner Českého olympijského výboru a Českého paralympijského výboru zároveň chystá na nadcházející zimní Olympijské hry v Pekingu. V lokální kreativě budou hlavními hvězdami právě sportovci a ambasadoři Teamu Toyota.

Dění okolo her Toyota podpoří také globální kreativou: speciálními TV spoty a sponzoringem. Bude se mu věnovat na sociálních sítích i na svém webu, magazínu Toyota Life a také v PR komunikaci.


Nabídka vozidel na prodej

Zobrazit více vozidel

Fotogalerie

redakce, Toyota

Mohlo by vás zajímat


Nejnovější články


Nejčtenější články měsíce

Top
Peugeot 3008 má české ceny. Hybrid koupíte za cenu základního Karoqu
Chcete novou Škodu Octavii s dobrou výbavou výhodně? Právě teď máte šanci Neplaťte za elektronickou dálniční známku víc, než musíte Test: MG5 Electric – kombi z Činy, které nahání hrůzu evropským automobilkám Test: Mazda 3 e-SKYACTIV X 186 - řidičsky zajímavý hatchback napěchovaný elektronikou

Tipy z autobazarů

Mercedes-Benz Třídy S

Rok výroby 2017

899 000 Kč

Audi A4

Rok výroby 2011

265 777 Kč

BMW Řada 3

Rok výroby 2006

145 000 Kč

Citroën C3

Rok výroby 2016

145 000 Kč