Pokořena DiCapriem, přesto se Ivana Gottová dme pýchou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pokořena DiCapriem, přesto se Ivana Gottová dme pýchou

Ivana Gottová může být pyšná
Ivana Gottová může být pyšná (CNC_Martin Hykl, David Kundrát)

Americký poskytovatel filmů a seriálů odvysílal na Štědrý den dokument Karel a hned začal lámat rekordy zhlédnutí! Kolik přitom Netflix zaplatil tvůrcům filmu za možnost jeho uvedení se můžeme jen domnívat, ale rozhodně to nebylo za hubičku.

„Od pátku byl Karel druhým nejsledovanějším pořadem na Netflixu v ČR. Předstihl ho jen nový hvězdný film Vzhůru hleď! s Leonardem DiCapriem, ale hity jako nová řada Emily in Paris, Hra na oliheň, Papírový dům, pohádky Nejkrásnější hádanka, dosud slušně úspěšný Chlapec, kterému říkají Vánoce, pejskařský Gump – pes, který naučil lidi žít a animák Zpátky do divočiny, ti všichni na Karla Gotta ve sledovanosti nedosahují,“ okomentoval úspěch českého bijáku moderátor skupiny Netflix tipy CZ/SK Josef Malinský na eXtra.cz.

Felix Slováček a Jiří Suchý skončili po kolapsu v nemocnici!

Video se připravuje ...

„Hodně záleží na tom, jak probíhala jednání. Mohli být domluveni dlouhodobě, Netflix mohl sám o titul velmi stát. Pak by byl ochotný zaplatit vyšší částku,“ myslí si nejmenovaný odborník, jehož oslovil zmíněný web ohledně výše částky, kterou mohl tvůrčí tým včetně Ivany Gottové (45) asi tak od Netflixu inkasovat. 

Ostuda hrobu Skořepové! Kde je urna? A kritika dcer Gotta k filmu o něm

Video se připravuje ...



Přečtěte si
luppe
30. 12. 2021 • 15:41

Pisálek pokořen vlastní blbostí. Tak by nadpis zněl lépe.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.