Sleduj nás

Trénuju jako kokot a pak neumím dát ani přední a zadní, nešetřil se Pirát po remíze s Cvernou

Trénuju jako kokot a pak neumím dát ani přední a zadní, nešetřil se Pirát po remíze s Cvernou
Hlavní předzápas turnaje Fight Night Challenge skončil bez vítěze. Favorizovaný Samuel Krištofič neukázal ani zdaleka to, co fanouškům sliboval a veterán Alex Cverna si podle mnohých výhru zasloužil o trochu víc. Slovenský borec si byl svého slabého výkonu dobře vědom a po zápase nešetřil sebekritikou.

„Máme po zápase. Remíza. Jsem z tohoto dojebaný v hlavě, protože jsem vůbec nedělal, co jsem měl a chtěl dělat. Není mi ze sebe dobře. Místo, abych držel ruce nahoře, jsem dával hlavu dolů. Trénuju jako kokot a potom nedám ani přední, zadní. Kvůli tomu výkonu jsem na sebe naštvaný a zklamaný. Asi to ani nechci vidět znova, když nad tím tak přemýšlím, víc mi to ublížilo, než pomohlo. Nevím, co se sebou teď dělat, čím víc trénuju, tím jsem slabší.“

Slova útěchy měl překvapivě pro svého rivala Karlos Vémola, který vše viděl z těsné blízko. „S tou zraněnou rukou nebudu rozjíždět žádný trash talk. Pirát předvedl dobrý výkon. Asi tu přípravu trochu podcenil a myslel si, že Alex nenastoupí.“


Cverna nejen, že nastoupil, ale ustál i jeden nesportovní moment. Rozhodčí vstoupil mezi oba bojovníky a přerušil zápas obligátním „stop“. Krištofič však pokračoval v boji a trefil Alexe tvrdou kombinací na bradu. Toho však čisté údery vůbec nerozhodily a ukázal, že má opravdu betonovou bradu.

„Byl jsem naštvaný, protože rozhodčí řekl stop a já dal ruce dolů. On toho využil, ale i když jsem něco schytal, tak to nic nebylo." Doufejme, že Alex tímto zápasem protrhnul smůlu, která se mu lepila na paty a uvidíme jej brzy i v kleci.


Další články