Gabriela Gunčíková konečně okomentovala randění s Tomem Cruisem. Řekla také, čím jí zalichotil

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
gabriela guncikova
Zdroj: Profimedia

Gabriela Gunčíková se stala populární díky pěvecké soutěži SuperStar a velmi rychle se jí podařilo vyšplhat na vrchol. V roce 2011 se stala objevem roku v anketě Český slavík, o 5 let později nás dokonce reprezentovala na soutěži Eurovize. Dnes působí mimo jiné v USA.

Podle cnn.iprima.cz to byla především Eurovize, která Gunčíkové ukázala, že velké množství fanoušků získá hlavně v zahraničí. Proto se rozhodla prorazit i mimo Českou republiku a podařilo se jí to. Díky tomu je dnes známá v mnoha zemích a vydává písničky v češtině i angličtině.

„Našla jsem videa vokálního kouče, se kterým dneska spolupracuji a jsme nejlepší kamarádi. Napsala jsem e-mail a on byl jediný z padesáti, který se mi ozval a řekl, že jsem dobrá,“ popsala Gunčíková. Právě díky této spolupráci se jí podařilo v zahraničí proslavit.

Nejhezčí byl první koncert

Gunčíková na své začátky vzpomíná s láskou, ale zároveň i s respektem. Je si vědoma, že především díky spolupráci s vokálním koučem Kenem Tamplinem se proslavila i v kruhu Trans-Siberian Orchestry. S hlasovým trenérem spolupracuje dodnes.

„Je to super a hlavně to publikum. Asi nejhezčí byl první koncert. Bylo to úžasné a měla jsem slzy na krajíčku,“ zavzpomínala herečka na své vystoupení v zahraničí. Přiznala, že ačkoli se dostala do výšin, zároveň má ke všemu velký respekt a je si vědoma, že za jejím úspěchem stojí celá řada lidí.

Randí s Tomem Cruisem?

V zahraničí se Gunčíkové daří, a podle některých informací se dokonce spekuluje o tom, že udržuje už nějaký ten rok vztah s Tomem Cruisem. Několikrát s ním měla být dokonce viděna a objevily se i společné fotografie, které teorii o novém česko-americkém páru podporují.

Ale, jak tomu už tak bývá, ne všechno, co se v médiích píše, je skutečnost. Podle všeho jde pouze o teorie podporované náhodami a sama Gunčíková se k celé situaci vyjádřila velmi stručně a jasně. Prý ji ale pobavilo, jak moc by jí fanoušci rádi dopřáli.

Škoda

„Nechodím s ním, škoda,“ zasmála se podle extra.cz zpěvačka. Dodala, že se s Tomem viděla, setkání ale bylo velmi krátké. „Mluvila jsem s ním tak 10 minut. Bavili jsme se o Praze, protože tu točil Mission: Impossible. Je to velice příjemný člověk a strašně fajn chlap. Řekl mi, že mám super talent, to mi zalichotilo,“ prozradila.

I v současné době na sobě rodačka z Kroměříže pracuje a snaží se prorazit svými hity ještě dál. V budoucnu se tak jistě můžeme těšit především na zahraniční, ale i české písně. A kdo ví, s jakým velikánem se nakonec dá díky showbyznysu do kupy.

Zdroj: cnn.iprima.cz, extra.cz, idnes.cz

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články