Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Rozchod Muradova a Bagárové: Nevěru zápasník popírá, tento okamžik jim zlomil vaz!

    Muradov a Bagárová už netvoří pár. | foto: Profimedia.cz

    Ještě nedávno působili jako dokonalý pár. Bijec Makhmud Muradov (31) se díky Monice Bagárové (27) dostal do vod českého showbyznysu a dočkal se vytouženého dítěte. Známá zpěvačka a porotkyně SuperStar zase svého milého pravidelně doprovázela na MMA galavečery a držela mu palce hned u klece. Kde se stala chyba? Údajnou nevěru zápasník rázně popírá. Není tomu ale dlouho, co v „Machově“ hlavě nastal naprosto zásadní zvrat, který dost možná začal lámat vaz dříve na první pohled pevnému vztahu.

    Už několik dní česká veřejnost řeší rozchod populárního MMA zápasníka Makhmuda Muradova se zpěvačkou Monikou Bagárovou. O tom, že netvoří pár, se šuškalo už delší dobu. Oba to ale vždy popírali. Když Muradov ale nechal Moniku s dcerou samotné i na Vánoce, zpěvačka se rozhodla přiznat barvu.

    „S Machem jsme se rozešli z mnoha důvodů. Oba se ale budeme snažit, aby Rumince v životě nechyběl úsměv a radost ze života,“ napsala Bagárová na Instagramu.

    Objevily se spekulace, že Muradov má v Uzbekistánu, kde nyní tráví hodně času, dokonce novou přítelkyni. To ale bijec rázně odmítá a stojí si za tím, že je v rodné zemi hlavně kvůli byznysu a své rodině.

    Pravda je, že do Česka jezdil „Mach“ poslední dobou jen výjimečně a s Monikou i dcerou se takřka nevídal.

    Ještě loni v dubnu ale Muradov působil jako dokonalý otec. Ve videorozhovoru s redaktorem Expresu nadšeně mluvil o tom, jak pracuje na baráku a jak moc se těší na to, až se z něj konečně stane otec.

    „Moc se těším, je to další level mého života, vždycky jsem chtěl být táta a myslím, že budu dobrý táta. Hodně lidí se mě ptá, jestli bude bojovat, ale já nevím, hlavně ať se narodí zdravá. Budeme ji podporovat v čemkoliv, ať si vybere jakýkoliv sport,“ řekl zápasník v rozhovoru přes WhatsApp.

    Zanevřel Muradov definitivně na Česko?

    U Muradova, jemuž se přezdívalo „uzbecký bijec s českým srdcem“, nastal ale zásadní zlom před několika měsíci.

    Oblíbený zápasník, který vždy hrdě nosil do klece českou vlajku, se pořádně rozčílil, když se nedočkal trvalého pobytu, i přestože v České republice žije několik let, odvádí zde daně a má tu rodinu.

    „Nebudu nastupovat s českou vlajkou. Proč bych to dělal, když mě Česká republika jako stát nerespektuje,“ postěžoval si Muradov rozhovoru pro iSport.

    Muradov dlouhodobě říká, že Česká republika je jeho druhý domov.

    Za svá slova se Muradov dočkal velké kritiky od některých českých fanoušků, kteří jeho rozhodnutí nesli velmi nelibě.

    „Ukazují tím, jací jsou. Opravdu mám rád Česko a vždy budu. Ale to, jak dokážou být někteří Češi zlí, je až moc,“ reagoval tehdy Muradov.

    Od té chvíle jako by se snažil Muradov vytěsnit celé Česko ze svého srdce, čehož si možná trochu všiml i jeho trenér a legenda MMA Petr Kníže, který nedávno v pořadu Fight Cast One s novinářem Ondřejem Němcem zmínil, že Makhmud bude do Česka jezdit už pouze sporadicky.

    „Teď na něj nemám takový vliv, jaký bych chtěl mít,“ řekl mimo jiné Kníže.

    „Má rozjetý byznys, který nejde ani tak lehce zastavit, bude nucen tam být častěji a častěji,“ dodal Makhmudův trenér.

    Machův trenér Kníže: Asi míří do politiky, s MMA brzy skončí

    Podle legendárního zápasníka Muradov dost možná míří do politiky a brzy s MMA sekne.

    „Upřímně mi to připadá, že to směřuje do té politiky. Nějakou dobu bude ještě sportovat, nemyslím si, že to bude tak dlouho, jako to dělám já,“ nechal se slyšet bijec s přezdívkou Monster.

    Muradov v Uzbekistánu platí za modlu a setkává se s tamními vládními špičkami. Před časem dokonce Makhmud rozjel vlastní MMA organizaci, která se těší velké oblibě. Muradov si očividně roli promotéra užívá.

    „Naše organizace podepsala dlouhodobou smlouvu s televizním kanálem UzReport. Od této chvíle budou všechny zápasy naší organizace vysílány tímto televizním kanálem v přímém přenosu,“ pochlubil se nedávno na Instagramu Muradov, který navíc sám zápasí v zámořské UFC.

    Naposledy se Muradov v prestižní lize představil letos v srpnu, kdy nestačil na zkušeného zemaře Geralda Meerschaerta a jednalo se tak o jeho první prohru v UFC.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 12:46 čtvrtek 28. dubna 2022. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      100
    • Haha
      29
    • Tvl
      19
    • Super
      18
    • Cože
      5
    • Sladký
      4