Pavljučenkovová měla po příletu do Austrálie pozitivní test na Covid-19. Plně očkovaná Ruska je v izolaci

30. 12. 2021, 09:58
Aktuality 111
Světová jedenáctka Anastasia Pavljučenkovová z Ruska měla po příletu do Austrálie pozitivní test na Covid-19 a uchýlila se do izolace. Před Australian Open, které startuje 17. ledna, tak přijde o turnaje WTA v Melbourne a Sydney.
Profily hráčů
Anastasia Pavljučenkovová (© AFP)

Ani vakcinace proti Covidu-19 život sportovcům příliš neusnadňuje. Jsou jim rušeny sportovní akce a navzdory absolvování plného očkování končí v izolacích. Před začátkem nové sezony se do ní dostává také čím dál více tenistů, jako poslední byla v sítu testů odchycena Anastasia Pavljučenkovová.

"Jsem plně očkovaná a připravovala jsem se na start sezony v Dubaji. Ale žijeme ve velmi složité a nepředvídatelné době," uvedla na Twitteru Pavljučenkovová, jež dorazila do Austrálie v úterý.

"Nyní jsem v naprosté izolaci ve speciálním hotelu. Pod dohledem lékařů dodržuju všechny předepsané pokyny," dodala světová jedenáctka.

Třicetiletá Ruska má za sebou jednu z nejlepších sezon v kariéře. Na Roland Garros postoupila poprvé do grandslamového finále, v němž podlehla české senzaci Barboře Krejčíkové. Na olympijských hrách v Tokiu získala po boku Andreje Rubljova zlato ve smíšené čtyřhře a na finálovém turnaji v Praze dovedla ruský tým k triumfu v Billie Jean King Cupu.

Sezonu 2022 měla Pavljučenkovová zahájit příští týden na turnaji WTA 250 v Melbourne, kde měla plnit roli nasazené jedničky. Nejvýše nasazenými by nově měly být grandslamové vítězky Naomi Ósakaová, Emma Raducanuová a Simona Halepová. Kvarteto doplňuje Jessica Pegulaová. Z Češek jsou mezi přihlášenými Kateřina Siniaková a Tereza Martincová.

Pavljučenkovová není zdaleka první tenistkou, jejíž přípravu na novou sezonu brzdí koronavirus. Po předvánoční exhibici v Abú Zabí byli pozitivně testováni na Covid-19 Rafael Nadal, Andrej Rubljov, Denis Shapovalov, Belinda Bencicová a Ons Džabúrová. Ze stejného důvodu jsou v izolaci také Aslan Karacev, Jevgenij Donskoj či Benoit Paire.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

111
Přidat komentář
Tomas_Smid_fan
Ať se vám všem dobře daří a ať tenis přežije covid bez pohromysmilesmilesmile
Reagovat
Teo
Tobě taky! A všem ostatní hodně sil a štěstí do Novýho!
Reagovat
R01316
https://www.canadiancovidcarealliance.org/wp-content/uploads/2021/12/The-COVID-19-Inoculations-More-Harm-Than-Good-REV-Dec-16-2021.pdf
Reagovat
blixa
Nemělo by se tu tu přejmenovat na Fanatic Antivaccination Forum ? Tenis už tu nikoho vlastně nezajímá ...
Reagovat
misa
Počkej až začnou přicházet do praxe nápady nových zelených Evropanů. To už třeba nebude kvůli nedostatku elektřiny možné ani naříkat v internetových diskuzích :)
Reagovat
blixa
Až se zrealizují skvělé myšlenky Green Dealistů, tak budeme chcípat hlady, takže nějaké internetové diskuze už nám budou zcela ukradené ...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
A sporty stejně nejsou dostatečně ekologické, takže by tak jako tak nebylo o čem diskutovatsmile
Reagovat
Teo
Tak když nám to testování ten tenis tak kur_í, tak co chceš řešit?! smile
Reagovat
SwissMaestro
https://twitter.com/bratricek/status/1476916413227061249

Stačí porovnat nedávné vyjádření zm rda Maďara s novou studií :)

Celé je to jen o penězích :)
Reagovat
Teo
A R. Malonemu smáznul Twitter účet, protože říct něco proti Pfizeru a jeho vakcínám = končíš! smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ti se asi nerozešli v dobrémsmile
Zato ta jeho kolegyně má myslím u Pfizeru dobrý fleksmile
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vole, rybár chytil zlatú rybku, tá mu splnila želanie. Rybár sa stal epidemiologom, infektologom a určite je aj člen krízového štábu krajiny. Neskutočný odborník :)
Reagovat
Teo
Já během těch 2 let zase vypozoroval, že pro latentní fašisty je covid doslova požehnáním smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmile
Reagovat
Teo
Rozmohl se nám tady takový nešvar smile
Reagovat
misa
Omikron snad už přinese v roce 2022 promoření a bude klid. Je to vidět i na datech z českých nemocnic - málo přijatých lidí s opakovanou infekcí, zato těch očkovaných mraky. A to se někteří "vědci" nestyděli lhát o tom, že vakcína chrání silněji než prodělaná nemoc.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Pokud to hlásají veřejně a mají vliv na řešení pandemické situace, pak se z toho měli zpovídat a být pohnáni k zodpovědnosti. Jestliže svým šlendriánstvím ovlivňují osudy občanů celého státu...
Reagovat
sojka1
a porovnavas pri tom opakovani nakazy uplne stejny pocet lidi? Tedy, ze pocet lidi, kteri prodelali covid je uplne stejny jako pocet lidi, kteri byli ockovani? Ja to nemyslim nijak konfrontacne, jen věcne.... MZ udava k dnesku rano 2 476 096 potvrzenych pripadu a 15 470 177 potvrzenych ockovani, chapu, ze existuji i nezjistene nakazy, ze je ocko vicedavkove, ale taky zase nevime, zda mezi temi mraky lidi meli vsichni ocko ukoncene... a kolik presne je mrak a kolik presne je malo lidi... :-)
Reagovat
paddy
na něj bacha, je horší než Krakonoš smile
https://www.youtube.com/watch?v=MzkzuQRui5Y&t=7s

bohužel drtivá většina populace nerozumí matematice nebo nedokáže vstřebat dostupné informace smile

furt se argumentuje protilátkami, ale ty vzniknou pouze u těžkého průběhu

většina bezpříznakových nemá žádné protilátky a mohou se také nakazit stejně jako očkovaní, protože covid mutuje, a proto vakcíny mají slabší účinnost, stejně tak se nakazí lidé s protilátkami, protože mají protilátky na původní covid smile

covid mutuje jen díky tomu, že se může neomezeně množit, protože světová populace byla málo proočkovaná a většina nedodržuje základní distancing, podávají si ruce atd.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Píšeš nesmysly, tenis ti sedí vícsmile
Reagovat
Pe3k
on píše nesmysly i u tenisu
Reagovat
Dobry-den
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
výsledky občas netrefí, ale aspoň má přehledsmile
Reagovat
paddy
je to logické, když prognózuješ 10 zápasů 50/50 a jen polovina má matematicky vyjít
aspoň vám mohu udělat radost smile

kdo nezveřejňuje prognózy, ten se nezmýlí nikdy smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
kdo nic nedělá, nic nezkazísmile
Reagovat
bIbec
Ty poslední dva odstavce sou hodně spekulativní. Píšeš to, jakoby to byl jas jasů. Ten virus bude mutovat a nikdo s tím neudělá nic. To bys musel proockovat celou planetu ve velmi krátkém čase. To je úplná fantasy.

To jestli maj lepší protilátky ti nebo oni taky nikdo pořádně nevysvětlil. Každý mele něco jiného.
Reagovat
misa
Chtěl bych vidět tvoje matematické znalosti :)

Po setkání organismu s celým virem během nemoci vzniká mnohem trvanlivější imunita než když se do těla dostane mRNA vakcínou jen nějaký s-protein, který se u mutovaného viru může měnit.

Po dvou letech trvání epidemie pomocí statistiky víme, pro které je covid velké nebezpečí. Ti by se měli léčit a vakcinovat (data ukazují, že vakcíny pro ně mají pozitivní efekt), ale mladé lidi jako jsou třeba sportovci nebo dokonce děti by nikdo neměl k očkování nutit. Omikron ukázal, že kolektivní imunita díky očkování není dosažitelná, a to byl jediný důvod k vakcinaci těch ve statistickém hledisku neohrožených skupin.
Reagovat
RF46
Tak ja nevim, covid sem mel pred rokem a neco, ztrata cichu a chuti, problemy s termoregulaci a pri namaze sem se zadychaval. Jinak nic. Od ty doby sem byl x krat v kontaktu s nakzenymi - 3 tydny v karantene s detma, obcas nejaky kolega, kamos, kamoska...ale ne a ne se opet nakazit. Nechal sem si merit protilatky a prakticky zadny, mizivy. Takze prez protilatek a stejne se ne a ne nakazit. Neni imunita jako imunita.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Máme ca 75% proočkovanost při ca 11mil, tak k 8mil bude bodnutejch. Kolik se promořilo se asi nedozvíme a ani na další statistiky z nemocnic bych se nespoléhal. Omicron zřejmě stejně všechno změní. Proočkovaný Izrael se chystá promořovatsmile Otázka pro fundované zní- nenapomohlo boostrování k šíření omicronu?
Nakonec i to je podružné. Hlavní myslím je
1/ kde se vzala alfa a kdo je zodpovědný za vznik pandemie?
2/ Kdo u nás manipuloval média a úřady ve svůj prospěch?
3/Vyvodí se zodpovědnost za nesmyslná, někdy protichůdná opatření, která možná způsobila mj přetížení některých nemocnic a neustále vyvolávala paniku?
Podle mých zdrojů ve zdravotnictví byla mnohá opatření nesystémová nebo zbytečně hysterická.
Je také nutné si přiznat, že kvalitních praktických lékařů není dostatek, což také nejspíš v nemalé míře zapříčinilo nedostatečnou péči "po telefonu" a z ní vyplývající vznik těžkých případů, které šlo zamedikovat.
Tedy si přejme, ať je omicron nadlouho převládající mutací bez vážnějších následků, aby se společnost, a nejen u nás, vrátila k životu bez omezení. Vlády tu mají být pro lidi, já takové chování bohužel nevidím.
Reagovat
Pe3k
k šíření a vzniku omikronu pomohly roušky a respirátory, protože ty zabraňují šíření a tak musela vzniknout nakažlivější varianta viru
Reagovat
bIbec
To asi ne. Ten virus prostě mutuje podobně jak chřipka.

Problém respirátorů bych spíš viděl v tom, že lidi jej třeba nosí víc dní a dýchají plísně, srance a brabrouchy. Taková cigaretka je oproti tomu respirátoru rajská zahrádka.
Reagovat
bIbec
Respektive si to myslím. Nejsem vševěd jak někteří tady, ale nosit respirátor několik dní je humus.
Reagovat
sojka1
nejsem blazen, tez si kladu otazky a jsem ve strehu, ale ja se vyjadrila pouze k urcite jednotlivosti, ty zasadne rozvijis debatu do sirky, kterou na TP! absolutne neminim resit... uz jednou jsme zacali u podle tebe neskutecne sirokeho portfolia vedlejsich ucinku vakciny (sic) a skocils nasledne nejakym odkazem do roviny pravni, eticke, politicke, ekonomicke.... pritom snad hned v uvodu odkazu stalo, ze vakcina je ucinnym nastrojem v prevenci onemocneni... o coz mi v podstate slo....
Reagovat
Tomas_Smid_fan
rozumím ti, já holt nejsem brífinkový typsmile
Aspoň jednou to zkusím - očkování coby prevence onemocnění ok, ale netahal bych do toho děti a mládežníky. Pak každý podle svého uvážení a zdravotního stavu.
Reagovat
Blondie
Ach jo.
Dám ti hádanku, j?
Máš 20 lidí.
15 z nich se očkuje a 5 se neočkuje.
V nemocnici skončí 2 očkovaní a 2 neočkovaní.
Znamená to, že očkování nefunguje? :D
Reagovat
paddy
to si tady myslí plno lidí

já to ještě zpřísním, 15 očk a 5 neočk, v nemocnici 3 očk a 2 neočk

matematicky negramotní hned řeknou, že to nefunguje, mezi nakaženými je přece více očkovaných smile

matematicky zdatní se jen zasmějí, protože ví, že
3/15 = 20% a 2/5 = 40% smile

je plno studií, které dokazují očkování je účinné a snižuje násobně riziko nakažení a zejména hospitalizace/smrti
Reagovat
Blondie
Já jsem matematicky SILNĚ nezdatná, ale tohle jsou fakt jednoduchá čísla.
Reagovat
SwissMaestro
Kvalitní očkování, tak jak jej známe z minulosti, zabraňuje i pouhému přenosu - minimálně z 99% :) U covidu se tak neděje, očkování opravdu nefunguje tak jak má očkování fungovat a píchat si jed je pro lidi pod šedesát/padesát let věku zbytečně.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
takže podle tvých čísel nejde o násobky, ale je to akorát 2x tolik ve prospěch očkování. To bych rozhodně za úspěch nepovažoval. Snad je celosvětově poměr lepší. Jakkoli, v kvalitu vakcín ani tak nemám velkou důvěru. A uhlídat ji bude stále těžší a těžší.
Reagovat
R01316
No ti ockovani lezi v nemocnici ne na covid, ale s infarkty, krevnimi srazeninami, neurologickymi zachvaty, nove vynorenou rakovinou,imunitou v haji, potraty, mrtvymi novorozenaty, apod. Techle pacientu je tam vic nez neockovanych s covidem... takze zalezi na tom, jak se clovek na tu 'hospitalizaci' diva. Ale dneska vetsinu zajima jenom covid, ostatni prece dulezity neni, ze jo.. A 3 mesice po boosteru mate dokonce vetsi sanci, ze omikron chytite, nez kdybyste byli neockovani.A mutace tu budou, i kdyby byla cela planeta naockovana. Ono totiz ockovani prenosu nebrani....
Reagovat
lvicek
Co je to za snůšku kravin? Kde je nějaká statistika, která říká, že teď stoupá počet potratů nebo rakovin a dalších nemoci, které uvádís? A ze tří měsíce po boosteru je větší šance chytit omikron? Kdo to tvrdí? A z jakých dát? Třetí dávky se.davaji krátce a omikron je tu taky teprve pár týdnů.
Reagovat
R01316
tak tech clanku a studii o skodlivosti vakcin je vic nez dost, to bysme tu byli minimalne tyden. Asi mate spatne zdroje a asi si jeste neuvedomujete, jakou moc ma v dnesni dobe cenzura https://www.thegatewaypundit.com/2021/12/pandemic-vaccinated-two-studies-show-new-evidence-covid-19-vaccines-cause-illness-prevent/?ff_source=Facebook&ff_medium=PostSideSharingButtons&ff_campaign=websitesharingbuttons
Reagovat
R01316
a tady neco od zdravotnich sester, ktere se nabali jit s pravdou ven a nejspis tim prijdou o praci https://www.thegatewaypundit.com/2021/12/shocking-compilation-nurse-whistleblowers-around-world-warning-covid-vaccines
Reagovat
RF46
Cisla k nicemu. Bez rozlozeni do vekovych kategorii a pak hlavne do kategorii, jak byl ten clovek vlastne "zdrav", to je k nicemu. Uplne bych lidi nepodcenoval, spis to videt nechteji, protoze uz svuj nazor maji :)
Reagovat
misa
Nepíšu nic o tom, jestli vakcíny fungují nebo ne, ale o tom, že někteří dnešní vědci zásobují veřejnost dezinformacemi.

Když už nic jiného, tak země jako Dánsko nebo Portugalsko ukázaly, že kolektivní imunita zajištěná vakcinací neexistuje. S kolektivní imunitou dosaženou díky prodělání nemoci to může být jiné. Uvidíme v lednovém Česku.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Očkovací premianti Portugalsko, Španělsko a Izrael jsou na tom v počtu případů mnohem hůř než Rumunsko, Bulharsko s minimální proočkovaností.
Čím si to vysvětluješ? Vrcholy měly téměř shodně skoro všechny tyto země v říjnu a na konci roku 2020 i letos, tedy až na to, že v Rumunsku ani v Bulharsku momentálně k žádnému nárůstu nedochází.
Lidi se tam přestali chovat zodpovědně nebo je za tím ještě něco dalšího?
Reagovat
lvicek
Prostě to tam dorazí o něco později, stejně jako k nám, kde nám zatím čísla taky klesají. Uvidíme za pár týdnů, jak se to tady i tam vyvine, a to včetně počtu hospitalizací atd. Na začátku peaku počtu nakažených nemá smysl říkat, že přibývá málo hospitalizovaných, protože ti do těch nemocnic dorazí se zpožděním.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Můžeš mít pravdu, tam možná už probíhá komunitní přenos omicronu, zatímco u nás a BG, RO teprve začíná. Co když ale taková vlna v těchto zemích nevznikne? Každopádně doufejme v mírný omicron, který vytlačí ostatní mutace.
Reagovat
lvicek
Jo to taky doufám, ale uvidí se až za nějakou dobu. Zatím je tu omikron moc krátce. Vývoj v lehčí formu nemoci by samozřejmě byla ta nejlepší cesta ven z toho pru*eru, ale nejsem velký optimista :/.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Já zas těžko hledám optimismus na to, že se zklidní očkovací hysterie. Moc zachutnala moc lidem na to, aby to šlo vrátit do rozumných mezí. Někteří si v tom našli drogu, aniž si ji museli nutně píchnout.
Reagovat
Teo
Naprosto souhlasím a mám upřímnou radost, že to někdo taky vnímá stejně, aniž by věřil na 5G čipy. Je to až děsivý, co se děje...
Reagovat
SwissMaestro
Je to hodně děsivé, bohužel.....
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Zažil jsem komanče a pro mě jít dneska do hospody a vidět, jak chtějí od lidí kód z očkování, i když je to totálně na h0vno, je pro mě nejen ponižující, ale krutě mě s*rou ti, co tohle způsobili a ti, co to nadále pěstují.
Dobrovolné očkování a podívejme, co za hrůzu z toho vzešlo. Blicí smajl tu někdy vážně chybí.
Hovn0 je pro TP sprostý. Ok takže
https://m.youtube.com/watch?v=SObrK0DIuhU
smile
Reagovat
Teo
Já ty komanče tolik nezažil (ročník 85), tak o tom mluvím jako o fašismu, ale on v těhle totalitních a prolhanejch praktikách nebude takovej rozdíl. Matonoha by jim to dobře vysvětlil smile
Reagovat
Frick
V Anglii dnes
67 361 případů Omikronu.
49 skončilo ve špitále
1 zemřel
Reagovat
Mony
Jsem zvedav, kdy už tu pozitivitu pustí!? Jako přírodovědec vím, že organismy se potřebuji rozmnozovat, ne zabíjet.. Takže věřím, že ze z Omicrona nebo jeho nástupce brzy bude další rýma či lehká viroza a jak si nemocnice ulevi(ti s mnlha komorbitami to mají většinou už za sebou), tak i pozitivita přestane někoho zajimat. Sám jsem ale nedávno prošel covidem-Deltou a myslel, že se svojí kondici to bude prča, ale 2.tyden už jsem toho měl plné zuby, nebo spíš plíce. S dalšími mutacemi jsem ale optimista.
Reagovat
lvicek
Nemyslim si, ze se da spolehat na to, ze dalsi mutace budou mene nebezpecne. Covid nezabiji tolik lidi a tak rychle, aby mu to vadilo v sireni...
Reagovat
Grape
Nejsou Naomi, Emma a Simona spíše GS vítězky než olympijské vítězky? smile
Reagovat
LubosZabloudil
Samozřejmě smile díky za upozornění smile
Reagovat
Grape
V pohodě, není zač. smile
Reagovat
Pe3k
Když už to tady musíme řešit, tak si poslechněte novinky.

https://ocemsemlci.cz/o-cem-se-mlci-sona-pekova/
Reagovat
Grape
Kdyby Peková nebyla už několikrát usvědčena z dezinformací a manipulací, tak bych se na to snad i podíval...
Reagovat
milik254
Proč šíríš zprávy od desinformátorů? Pod anonymním nickem ještě k tomu
Reagovat
Pe3k
To je jako kdyby se tě zeptal proč si pičus? Sám máš anonymní nick, tak jako všichni krom admina tady. Já mám stejný nick 13 let. A ty rozhoduješ o tom, kdo je deziformátor? Jen si ukázal, že jsi kk t nic víc.
Reagovat
milik254
Můj nick není anonymní, proto si také nedovolím taky někomu nadávat jako ty. O tom, co je dezinformace rozhodují vědecky podložená fakta. Ten, kdo je překrucuje, ohýbá, mění, jako je tím proslulá paní Peková, je desinformátor.
Reagovat
Pe3k
Takže ty se jmenuješ milik254? Tohle máš napsané v občanském průkazu? Ne. Takže jsi tu anonymně. Pokud nejsi schopen pochopit ani tohle, tak se prosím tě nepouštěj do diskuze o tom, kdo je a kdo není dezinformátor...Nehledě na paní Pekovou, dokument je pravý a o to jde.
Reagovat
milik254
Zase jsi jenom zbytečně útočný a znevažuješ svojí agresivitou sám se. Anonymní znamená bez možnosti dohledání identity, ne pod přezdívkou
Reagovat
Pe3k
Ano jsem útočný, protože nechci zabřednou v diskuzi o hovně a přesně to se stalo...Anonymní znamená nepodepsaný, bezejmenný. Já jsem tady 13 let a NIKOMU se NIKDY nepovedlo dohledat mojí identitu z toho nicku. Každý si místo nicko mohl napsat své pravé jméno, ale nikdo to neudělal, jelikož tady většina chce působit anonymně.
Reagovat
Pe3k
Jo a další věc. Ty jsi to neviděl a už si to předem označil za dezinformaci, takže jsi sám naprosto ukázkový DEZINFORMáTOR!
Reagovat
Teo
Hele, o jakejch dezinformacích je tady vlastně řeč? Že jsou ty smlouvy s Pfizerem smlouvama s ďáblem, to se ví hodně dlouho a já osobně to považuju za největší zlo celý tý pandemický tragikomedie. Aby Brazílie ručila státním majetkem a Pfizer ji mohl cokoli zabavit, když nebudou platit? Aby se případný spory řešili tajně a aby o ně rozhodovali lidi, který si vybere Pfizer? Aby Brazílii nikdo nemohl darovat vakcíny, protože Pfizer? Vždyť ta firma má tak brutální korupční historii, že to není možný.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
to je velký hnus a mělo by to jít k nějaké etické komisi. Je taky nutno dodat, že to je jen malý zlomek, co unikl ven...
Ale aspoň si každý může udělat obrázek o těch dobrodincích...
Přitom účinnost Pfizeru v čase je až směšná. Není divu, že nabádají ke 4.dávkám.
Otázkou je, jak dlouho budou státy tohle očkování lidem hradit. Jednoho krásného dne každých 6měsíců na bodec pěkně za své...
Reagovat
Teo
Jo, bude to jen špička ledovce, ale pod hladinou musí být podle mě neskutečná špína. Já jsem několikrát přemýšlel, jestli by to šlo žalovat jako klamání spotřebitele, klamavá reklama nebo tak něco, ale bude to hodně naivní představa. Vždyť za celý ty dva roky prakticky všechno, co o těch vakcínách řekli, se dříve či později ukázalo jako lež. Jen ten těžkej průběh jim zůstal, ale i o tom mám pochybnosti vzhledem k tomu, že je očkování na původní mutaci a ty další jen slábnou a slábnou. Takže otázka: jsou ty vakcíny tak účinný, nebo další mutace tak neúčinný?_
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Kámen úrazu je, že dokazování čehokoli bude téměř nemožné. Stačí se podívat na staré velké kauzy. A od těch se už tohle šmejdi hodně poučili a jistí se na každém kroku. Proto i tyhle neetické smlouvy. Ale samozřejmě, že ta hlavní část ledovce je pod vodou.
A je třeba něco pravdy na diktátu EU k očkování v souvislosti se známostmi týmu manžela Von Leyen s Pfizerem (to není hoax, to jsem si sám nezávisle ověřil, protože a priori takovým info nevěřím).
Reagovat
Teo
Já celý ty dva roky žádný konspirační weby nečtu a řekl bych, že jsem člověk, kterej dá hodně na svou intuici. Pamatujete si ještě někdo, že za tohle všechno může netopýr? Dodnes se žádnej nenašel, protože ho podle mě nikdo nikdy nehledal, protože nikdy žádnej neexistoval. Spousta věcí se dá normálně dohledat z oficiálních zdrojů a tak nějak si ty věci skládat dohromady. Už v roce 2014 v USA upravili ptačí chřipku tak, aby byla přenositelná na jiný zvířecí druhy, což normálně není. Nakazili s ní tenkrát nějaký norky, tuším a pár lidem se to začalo zdát nebezpečný a měli pocit, že by se to mohlo vymknout kontrole. Pak si člověk přečte něco o tom, že v roce 2000 - 2011 došlo v amerických laboratořích, který zkoumaly nejrůznější patogeny a toxiny, ke 400 nejrůznějším nehodám a únikům. K tomu miliardový pokuty pro Pfizer za uplácení doktorů, lhaní a manipulaci a supertajný smlouvy. Stačí vnímat a nezapomínat na to, že v dnešním světě jde mnoha lidem hlavně o prachy, pro který jsou schopný udělat cokoliv. A mrknout třeba na tenhle obrázek: https://ibb.co/j8PPtGJ smile
Reagovat
SwissMaestro
tady budeš stejně za dezinformátora....kdo se chce nechat opíchat ať chodí denně klidně .D
Reagovat
smazaný uživatel
Rybár, Baník z Ostravy, fanusik Federera a este antivaxer..Existuje horsia kombinácia priatelia?..Kamosko, teba si zobrala priroda do parády teda :)
Reagovat
Pe3k
Jsem vakcninovaný...Ty si myslíš, že člověk který postne odkaz je automaticky antivaxer? Ty jsi automaticky pičus smile
Reagovat
Pe3k
Já vakcinovaný jsem a nijak nepodporuji paní Pekovou ani nikoho jiného...ona čte oficiální dokument od Pfizeru, pokud si myslíte, že to není důležité, co k tomu říct...
Reagovat
Grape
Jo, to je možné. Já rozhovorů s Pekovou viděl několik a pokaždé se nakonec ukázalo, že v mnoha věcech lhala nebo minimálně neříkala celou pravdu. Proto už automaticky nestojím o cokoliv, co se nám snaží sdělit, neboť předpokládám, že se v tom opět skrývá nějaká manipulace. Může si za to sama.
Reagovat
SwissMaestro
JJ vláda nám pokaždé říká pravdu a nemanipuluje s náma :(
Reagovat
Grape
To netvrdím.
Reagovat
milik254
Vláda jsou politici, ne odborníci.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Krásná větasmile Jen úplně nechápu její smysl.
Reagovat
Pe3k
Já jsem s Pekovou neviděl nic, ale zároveň jsem neviděl ani nikoho jiného kdo čte "oficiální dokument od Pfizeru o vedlejších účincích vakcín". Proto jsem to sem dal, přišlo mi to důležité. Kdo označí mě vakcinovaného člověka za antivaxera jen ukazuje svojí hloupost, u Forehanda by samozřejmě nikdo nic jiného nečekal, on je totiž místní šašek...
Reagovat
Grape
Já vím, že nejsi antivaxer, už jsme tu ohledně covidu nějakou debatu měli...
Neberu ti tvůj názor, jen vysvětluji, proč mi Peková nestojí ani za to se na to podívat, to je vše. A moc nevěřím, že kdyby v tom dokumentu opravdu bylo něco závadného, že by si toho už dávno nevšiml někdo jiný a neprezentoval to - např. profesor Beran, se kterým sice taky moc nesouhlasím, ale rozhodně mi stojí za to poslechnout si, co nám říká.
Mimochodem, že vakcína může mít vedlejší účinky vůbec nepopírám, jen zatím ze všeho co o ní víme podle mě dost jasně vychází, že plusy výrazně převažují nad mínusy.
Reagovat
Pe3k
Já se jí opravdu zastávat nechci, protože jí neznám a mám jí u prdele...můj názor je takový, že deziformátor je někdo kdo vědomě šíří lži. Ta paní něco tvrdila a ukázalo se to jako omyl, to ovšem není deziformátor, to je člověk, který se spletl, neměl pravdu a to se mimochodem stalo všem tzv. "odborníkům" během této pandemie. Viděl jsem hromadou rozhovorů s těmi nejlepšími odborníky na problematiku a všichni se v něčem mýlili? No a co s tím? Označíme je všechny za deziformátory?
Reagovat
Grape
Tady právě rozlišuji omyl a "omyl".
Já bych Pekové odpustil ten její výrok, že do Vánoc (loňských) covid zmizí (byť to jak se pak obhajovala tím, že měla pravdu a dnes už tu je jiná nemoc je dost úsměvné) stejně jako odpustím Flegrovi že se netrefil s mrazáky v ulicích. To jsou nějaké predikce, které nevyšly, ale nevidím za tím vědomé lhaní.
Ale to jak Peková neustále tvrdí, že je virus laboratorního původu a dokazuje to tím, že vznikají stále nové mutace (což je u koronavirů naprosto běžná věc), za tím opravdu vzhledem k jejímu vzdělání vidím snahu manipulovat veřejností a co nejvíc ji zmást. Samozřejmě se nakonec může ukázat že virus unikl z laboratoře, ale Peková pro to nyní žádný důkaz nemá a opravdu se to snaží dokázat pomocí nesmyslů, což není fér, protože si toho musí být moc dobře vědoma.
Reagovat
Pe3k
Odborník by měl mnohokrát uvažovat než vůbec něco vypustí do éteru a paní Peková se tím sama zdiskreditovala. Pro mě je ovšem důležitější ten dokument, než kdo ho čte...
Reagovat
SwissMaestro
Některým lidem současná situace vyhovuje a dokonce v ní našli i smysl života, protože jejich život stál do této doby za hov no a teď se mnohdy mohou cítit důležitě a buzerovat ostatní, v okolí mám takové borce/borkyně. To se pak ta hra těžce ukončuje...současné "vakcíny" jsou pěkný humus. Je až zázrak, že ně každý má po nich problémy, zatím.
Reagovat
Grape
Ohledně toho smyslu životu - tohle čtu každou chvíli, ale je zajímavé, že zatímco v reálném životě se většina lidí očkovat nechá, tak na různých diskuzích se daleko více prezentují ti, kteří se očkovat nenechají a neustále mají potřebu o své pravdě přesvědčovat ostatní. To jen k tomu, kdo si v tom našel smysl života...
Reagovat
Pe3k
To je tak. Málo inteligentní lidé (tady třeba forehand, Patik, mayo, Fandina) ti mají hned ve všem jasno a jsou přesvědčeni o své "pravdě" proto se deno denně nebojí hlásat tyto svoje bláboly světu. Inteligentní lidé mají spoustu pochybností a otázek a trvá jim delší dobu než vůbec zaujmou nějaké stanovisko, protože nejprve potřebují celou řadů faktů.
Reagovat
Grape
Ano to souhlasím. Ale o tom právě mluvím, že v tom internetovém prostoru na diskuzích převažují spíš lidé, kteří jsou proti očkování. Nebo ty ten pocit nemáš?
Reagovat
Pe3k
Ano je to tak. Tak obecně psát cokoliv na novinky.cz apod. mají většinou potřebu hlupáci a z nich nic rozumného asi nikdy nevzejde.
Já spíše přemýšlím o tom, proč seznam.cz (který má sídlo v zahraničí, tam platí daně) má neustálou potřebu (krom strašení covidem) nám předhazovat články o gejích, transexuálech, genderismu a zeleném eko terorismu. Na štědrý večer tam bylo hned několik článků na tyto témata. Názory antivaxerů na diskuzích mají všichni u prdele, ale tyto články, které čte většinu národa mají velký vliv na masy. A to není cílená manipulace veřejného mínění .
Reagovat
Pe3k
Poslední věta je špatně. Místo není patří je.
Reagovat
SwissMaestro
Jojo seznam se v tom strašení covidem pěkně vyžívá- i ty nadpisy u jednoho článku změní třeba třikrát za den. O LGBT nemluvě...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak Seznam dostal zaplaceno za kampaň od MZ, tak se činí. A navíc tam většina redaktorů není zrovna nestranná...
Reagovat
vladka
smile
Reagovat
vladka
smile
Reagovat
vladka
smile
Reagovat
bIbec
ono to slovíčko antivaxer se strašně nadpoužívá.
Jednoznačně věřím, že lidi 60+ by se měli nechat očkovat (dobrovolně pochopitelně).
Děcku bych ale nikdy neřek ať se nechá očkovat. Spíš bych mu řek, ať se na to vysere.
Reagovat
bIbec
jinak já ten booster asi podstoupím, pokud do té doby covid nedostanu. Budu moct jít myslím za 3 týdny.

Pokud bych onemocněl během těch tří týdnů, tak jim na tu vakcínu už taky seru.
Reagovat
bIbec
Je to takový bizar. Lidem s podobným uvažováním jako mám já se přesto říká antivaxers.
Reagovat
R01316
Tak jestli ti to kvuli tem 2 mesicum, co ti ta vakcina bude zabirat, stat za to, tak si ten booster klidne dej. Po trech mesicich uz budes mit ochranu z ockovani v minusu, tzn, budes mit vetsi pravdepodobnost, ze covida chytnes. https://www.thegatewaypundit.com/2021/12/pandemic-vaccinated-two-studies-show-new-evidence-covid-19-vaccines-cause-illness-prevent/?ff_source=Facebook&ff_medium=PostSideSharingButtons&ff_campaign=websitesharingbuttons
Reagovat
SwissMaestro
Tímto stylem a přístupem se OH a AO nedohrají/neuskuteční nebo to bude fraška
Reagovat
SwissMaestro
"Nyní jsem v naprosté izolaci ve speciálním hotelu. Pod dohledem lékařů dodržuju všechny předepsané pokyny," dodala světová jedenáctka.

a proto očkovat se vyplatí :D :D
Reagovat
milik254
Zůstane pár dní v hotelu a pak bude s největší pravděpodobností OK. Proto se očkuje, víš? Hmm
Reagovat
SwissMaestro
Jsem dojat když kolem sebe vidím tolik nových odborníků na vakcinaci :)
Reagovat
Blondie
To jim nevysvětlíš :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Císařovy nové šatysmile
Co když má omicron a průběh by měla jako neočkovaná úplně stejný ne-li lehčí + daleko lepší získanou imunitu?
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ved ockovanie negarantuje, ze sa nenakazis. Comu na tom nerozumies?
Reagovat
turista
Očkování negarantuje že se člověk nenakazí. Ale v podstatě garantuje, že očkovaný na Covid nezemře pokud ho dostane.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist