Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Velkolepý návrat: Boxeři Sedláčková a Horváth oslnili pražskou Lucernu

Box v Lucerně: Sedláčková a Horváth oslnili pražskou Lucernu
Zdroj: Extra.cz/Martin Procházka
+ Další 4 fotografie
box

Čeští boxeři a zároveň partneři Lucie Sedláčková a Štěpán Horváth zazářili na galavečeru profesionálního boxu a K1 v Lucerně. Oba dva přitom v minulých dvou letech před českým publikem nezápasili. Jejich hlavním působištěm bylo jihoevropské Monako. Nyní si však mohli připsat v pořadí třetí výhru během čtyř měsíců a fotograf eXtra.cz byl u toho.

Lucie Sedláčková (27) je považována za nejkrásnější českou boxerku. Kromě toho je i velmi úspěšná. Spolu se svým partnerem a rovněž boxerem Štěpánem Horváthem (38) se nyní ukázala na galavečeru profesionálního boxu a K1 v Lucerně. Přestože pár dva roky nenastupoval do zápasů, oba dva na galavečeru zazářili.

“Začátkem září jsme se Štěpánem ukončili naši dvouletou smlouvu a sami jsme si řekli, že náš cíl je mít 3 zápasy do konce roku. Úspěšně jsme vyhráli 2 zápasy v Německu a v tom úplně náhodně neplánovaně přišla nabídka do Lucerny na konci roku. Což nám krásně zapadlo do našeho plánu a o to víc mě to těší, že se můžeme vrátit zpátky zaboxovat si doma a zakončit tak letošní rok s těmi nejbližšími. Zatím vše podle plánu,” rozpovídala se o svých plánech Sedláčková pro eXtra.cz v půlce prosince.

Návrat se povedl

Sama Sedláčková v Lucerně porazila na body Polku Karinu Kopinskou. Její partner Horváth pak již v první minutě knokautoval Zsolta Mezeie z Maďarska. Oba si tak mohli připsat v pořadí třetí výhru během čtyř měsíců. Sedláčková i Horváth patřili v minulosti mezi boxerskou extratřídu. Nyní se plánují dostat zpět na vrchol a v Lucerně ukázali, že na to mají.

Úspěšný český boxerský pár má v současnosti společnou domácnost v Monaku, Sedláčková to ale cítí tak, že má pořád svoje místo i u nás: ”Máme dva domovy, jeden v Monaku, kde máme sportovní zázemí s naším klubem 39 gym Monte-carlo, a druhý domov je v ČR, kde pracujeme na tom, abychom měli taky své boxerské zázemí, které už bude začátkem příštího roku v Plzni. Bude to soukromá boxovna. Budeme působit tady i tam a chceme to začít postupně propojovat a dát šanci dalším lidem," uvedla pro eXtra.cz Sedláčková.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy