Hlavní obsah
Článek

Romana Pavelková (39) je nadšená sportovkyně. V létě tráví většinu času na golfu, v zimě pak navštěvuje fitness a nejrůznější lekce, na kterých formuje své tělo. Před letošními Vánocemi naskočila do tvrdého režimu, aby mohla ke konci roku polevit.

„Jako už pravidelně, před Vánocemi jsem držela dietu. Snažila jsem se nejíst přílohy, vynechat pečivo a sladké,“ svěřila se Super.cz Romana, která si chce konec roku užít s rodinou a malým synem. „Do konce roku mě ve fitku neuvidí, přijdu tam nejdříve 3. ledna a celé svátky hodlám jíst,“ prozradila modelka.

„Nechávám tomu volný průběh, protože se celoročně těším na cukroví od babiček, mamčin bramborový salát a Vánoce si chci užít, jedno nebo dvě kila přiberu, tak to zase shodím,“ řekla Romana, která je sice stále bez nového partnera, ale rozhodně si nestěžuje.

„Nikoho nemám, třeba někdy někdo bude. Ale i kdyby ne, tak si s Maxíkem skvěle vystačíme a život se dá užívat i bez chlapů, mám skvělou rodinu kolem sebe a je mi fajn,“ svěřila se nám rusovláska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám