A JE TO VENKU! Taková je pravda o vztahu Lady Gagy a Coopera | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

A JE TO VENKU! Taková je pravda o vztahu Lady Gagy a Coopera

Zrodila se hvězda: Lady Gaga v romantickém filmu roku rozhodla o dalších Oscarech. V českých kinech od 4. října 2018.
Zrodila se hvězda: Lady Gaga v romantickém filmu roku rozhodla o dalších Oscarech. V českých kinech od 4. října 2018. (Vertical Ent.)

Po uvedení filmu Zrodila se hvězda v roce 2018 propukla doslova mánie. Fanoušci filmu totiž romanci hlavních hrdinů v podání Lady Gagy (35) a Bradleyho Coopera (46) chtěli vidět i mimo kamery a věřili, že chemie mezi těmito dvěma funguje i za hranicemi úspěšného snímku. Po třech letech se herec i režisér v jedné osobě rozhodl veškeré teorie uvést na pravou míru.

Kdo nehltal tento pár ve filmu, tomu se jednoznačně musela podlomit kolena během slavnostního předávání Oscarů v roce 2019, během něhož vystoupili Lady Gaga a Bradley Cooper se zlatou soškou ověnčenou skladbou Shallow. Jejich vystoupení bylo třešničkou na dortu pro všechny fanoušky filmu, který Cooper i režíroval. Lidé nezpochybňovali, že to mezi umělci jiskří, někteří se divili, že to Bradleyho tehdejší partnerka, topmodelka Irina Shayková (35), dokázala tolerovat.

Až nyní filmový herec kápl božskou a prozradil, jak to tehdy vlastně bylo. Naneštěstí pro fanoušky potvrdil, že vše se točilo okolo filmu. Chemii, která byla mezi hlavními hrdiny Ally a Jacksonem, chtěli přenést z filmového plátna před diváky a dopřát jim zamilovanou scénu jako vytrženou z filmu. „Je to velký moment, bylo by zkrátka divné, kdybychom tam jen tak stáli čelem k publiku,“ vysvětlil Cooper v rozhovoru pro Hollywood Reporter.

Skladba Shallow z filmu Zrodila se hvězda. Lady Gaga v romantickém filmu roku rozhodla o dalších Oscarech. 

Video se připravuje ...

To, že jim lidé lásku uvěřili i v reálu, bylo pro oba důkazem, že odvedli dobrou práci. „Ano, lidé viděli lásku, protože, hádejte co, chtěli jsme, aby ji viděli,“ prozradila Gaga v talk show Jimmyho Kimmela (54). „Vytvořili jsme milostný příběh. Pro mě jako pro zpěvačku a herečku bylo samozřejmě důležité, aby té lásce lidé věřili. A samozřejmě, že jsme chtěli, aby byla znát i na Oscarech a dostala se skrz obrazovky k lidem,“ dodala Lady Gaga, jak informoval web Super.cz.

Zrodila se hvězda • trailer původního filmu z roku 1976

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.