Aneta Langerová o svatbě a dětech: Jaké má plány? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Aneta Langerová o svatbě a dětech: Jaké má plány?

Aneta Langerová
Aneta Langerová (reprofoto FTV Prima)

Zpěvačku Anetu Langerovou (35) si určitě pamatujete jako vítězku historicky první České SuperStar z roku 2004. Netají se tím, že je homosexuální a svou partnerku nade vše miluje. Údajně spolu mají plánovat svatbu. A co děti?

Dalo by se říct, že žije ve své vlastní bublině a málokoho do ní pustí. Aneta Langerová (35) je spíše introvertní typ člověka. Proto se toho o jejím soukromí moc neví. Nedávno ale přiznala, že by s partnerkou ráda měla svatbu. Zákon to ale bohužel ještě neumožňuje.

7 pádů Honzy Dědka dnes: Langerová promluví o svých neřestech

Video se připravuje ...

„Byla bych ráda, kdyby zákon prošel. To, že se lidé stejného pohlaví chtějí vzít, znamená stejně velkou lásku jako mezi mužem a ženou. Ani jedno z toho bych neupřednostňovala. Myslím si, že každý člověk by měl mít stejné právo a mělo by mu být umožněno vzít si toho, koho má rád,” svěřila se zpěvačka pro Frekvenci  1. Co se týče dětí, ty zatím nejsou na pořadu dne. Anetiny sourozenci jich mají hned několik, takže si jich užije až až.

Blesk Podcast: Tata Bojs proměnili Emmu Smetanu k nepoznání. Chválil ji i Milan Cais

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
1. 1. 2022 • 17:06

Manželství je jen mezi mužem a ženou, ti ostatní ať se registrují a vše ošetří u notáře, takže tak, nejsem puritán, ale ne a to chtějí děcko?, většina zdravých žen touží po dítěti, takže ono to s tou orientací zas až tak nebude, píši všeobecně, celý svět se obrací.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.